Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 03:58

"Danas bi Janjuš igrao UMESTO NIKOLE JOKIĆA" Snimak EPSKOG ŠUTA ostavlja bez daha, bivši košarkaš ZVER na terenu

Pitamo se kako bi svet izgledao da je Janjuš odlučio da sledi svoje snove i postane sportska zvezda. Možda bismo imali novog srpskog heroja u NBA ligi, umesto još jednog učesnika rijaliti programa. Jedno je sigurno - Janjuš je svoj talenat ostavio po strani i pitanje je da li će ikada imati priliku da se vrati na put slave i uspeha koji mu je nekad bio na dohvat ruke.

Mlad, zgodan i talentovan Marko Janjušević >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Janjuš je jednom bio na korak do velike sportske slave, a u njemu su mnogi videli dar koji ima Nikola Jokić. Ali, umesto toga odlučio je da svoj talenat ostavi u rijaliti programima.

Kako bi postao vrhunski košarkaš, Janjuš je vežbao svaki dan, bio predan treningu i imao neverovatnu košarkašku inteligenciju i laku ruku. Međutim, umesto da svoje sposobnosti koristi na terenu, Janjuš je odlučio da se posveti lažnoj slavi i rijaliti avanturama.

Trenutno, umesto da susreće NBA zvezde i igra pred hiljadama navijača, Janjuš se našao zarobljen u svetu lažnih intriga, sujeta i izmišljenih ljubavnih trouglova, što su fanovi rijalitija i komentarisali na snimku koji je trenutno u trendingu na platformi Jutjub.

"Izuzetno mekana ruka... za tolikog čoveka odličan šut", "Kakav je to šuter bio. Da je bilo malo više sreće, imali bi smo "Jokića" pre Jokića u NBA", "Šta uradi ovaj čovek sa svojim životom? Ovo je ne zamislivo. Da on sa Majom se bije. Njegove kolege imaju najpametnije žene i fizički najlepše! Što uradi to od sebe", "Veliki talenat bio, ovakav je mogao igrati u NBA bez problema", "Crni Janjuše, šta ti se desilo?! Zla pamet" - samo su neki u moru komentara.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/M.Đ

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.