Izvor: Luftika.rs, 09.Feb.2024, 10:50

Brat Jokićevog saigrača priznao krivicu za ubistvo, čeka ga duga robija

Nakon godinu dana od smrti Keti Lajmon Rotman (42) Kobejn Porter je priznao krivicu.
Kobejn je brat NBA zvezde, Majkla Portera Juniora, inače jednog od najboljih saigrača Nikole Jokića u Denveru.
Udes sa tragičnim ishodom dogodio se 22. januara prošle godine, kada je Porter pod dejstvom alkohola udario u automobil kojim je upravljala Keti, prenosi Kurir.
Porter, koji i sam igra košarku na Univerzitetu Denver, prošao >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << je kroz crveno svetlo nekoliko trenutaka pre nego što je došlo do sudara.
Coban Porter pleaded guilty today to one count of vehicular homicide-dui and one count of vehicular assault-dui in connection with an incident on January 22, 2023, during which one person was killed and another seriously injured. Porter will be sentenced on April 19. pic.twitter.com/iIgISDvjs4
— Denver DA's Office (@DenverDAsOffice) February 8, 2024

Rotman je bila samohrana majka i radila je kao vozač Ubera, a osoba koju je tada vozila je zadobila teške telesne povrede.
Utvrđeno je da je Porter vozio brzinom od 80 kilometara na sat, odnosno 30 kilometara na sat iznad ograničenja, a nakon nesreće je bilo evidentno da je pod uticajem alkohola.
Nije mogao jasno da govori, a u njegovom automobilu je pronađeno više flaša alkoholnih pića.
Prema navodima iz SAD preti mu kazna od osam do 12 godina zatvora, a olakšavajuća okolnost moglo bi da bude jedino to što je priznao krivicu.
Izricanje presude zakazano je za 19. april.
Jokićeva ćerka postaje prava zvezda u SAD, oduševila navijače kada su je prikazali na velikom ekranu (VIDEO)

Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

HOĆE LI OVO UZDRMATI NAGETSE? Brat Jokićevog saigrača priznao krivicu za ubistvo, čeka ga duga robija!

Izvor: HotSport.rs, 09.Feb.2024

Pre svega moglo bi da poremeti važnog igrača Denvera Brat NBA zvezde Majkla Portera Džuniora, Kobejn Porter priznao je krivicu pred sudom u Denveru više od godinu dana nakon tragične nesreće u kojoj je usmrtio Keti Lajmon Rotman. Kobejn Porter osuđen je na maksimalnu kaznu od osam godina zatvora...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.