Programom Buđenje sutra će biti obeležena prva godišnjica masovnog ubistva u OŠ Vladislav Ribnikar

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Maj.2024, 18:33

Programom "Buđenje" sutra će biti obeležena prva godišnjica masovnog ubistva u OŠ "Vladislav Ribnikar"

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" održala je danas sedmu sednicu na kojoj je razgovarano o programu pod nazivom "Buđenje", kojim će sutra biti obeležena prva godišnjica i komemoracija za žrtve masovnog ubistva.
Multidisciplinarni tim za uspostavljanje Memorijalnog centra utvrdio je program obeležavanja koji je prihvatila Radna grupa, a koji će se sutra početi u 8:40 u Ulici kralja Milutina 10, kada će porodice ubijenih, rođaci i prijatelji položiti cveće i zapaliti sveće, saopštilo je Ministarstvo prosvete.
Radna grupa sa Multidisciplinarnim timom, u kojoj su i roditelji ubijene dece, apelovala je na sve...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U "Jutru na Blicu" se prisećamo: Godina od smrti dece i mladih u OŠ "Vladislav Ribnikar" i u Malom Orašju i Duboni (UŽIVO, VIDEO)

Izvor: Blic, 03.Maj.2024, 08:05

Pre tačno godinu dana maloletni dečak-ubica u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio je devetoro dece i čuvara. Programom "Buđenje" koji počinje u 08.40 na mestu gde se tragedija dogodila obeležava se godišnjica te tragedije, a u tom trenutku porodice ubijenih, rođaci i prijatelji položiće...

Nastavak na Blic...

"PAMTIMO!" PREKID PROGRAMA U ZNAK SEĆANJA NA ŽRTVE "RIBNIKARA" Na svim televizijama samo crna slika, ispred škole sirene za UZBUNU

Izvor: Blic, 03.Maj.2024

Sve televizije prekinule su program u znak sećanja na žrtve u OŠ "Vladislav Ribnikar".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.