Bomba na Jadranu, bek sa preko 500 nastupa u NBA ligi stiže u Aleksandrovac?! (foto)

Izvor: Sportske.net, 07.Jun.2020, 23:06

Bomba na Jadranu, bek sa preko 500 nastupa u NBA ligi stiže u Aleksandrovac?! (foto)

Svojevremeno 10. pik na draftu je navodno jako blizu dresa Igokee.

Kako prenosi novinar Kris Harper, Igokea bi mogla još jednom da iznenadi sve.

Sećamo se kako su svojevremeno doveli Dorela Rajta na iznenađenje mnogih, pa minulog leta Rašada Vona, koji je danas pojačao Budućnost.

Umeli su i ranije da oduševe sa strancima, setimo se i kanadskog reprezentativca Brejdija Hejslipa između ostalih.

Sada bi u Aleksandrovac mogao da stigne bivši >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << košarkaš Milvoki Baksa, Detroit Pistonsa, Orlando Medžika, Njujork Niksa i Vošington Vizardsa Brendon Dženings!

Ovaj 30-godišnji košarkaš iza sebe ima 555 nastupa u regularnom delu sezone u NBA ligi uz sjajan prosek od 14,1 poena i 5,7 asistencija po meču.

Odigrao je u karijeri i 25 plej-of utakmica, a dobro je upoznat i sa evropskom košarkom, kako je na startu profesionalne karijere nosio dres rimske Lotomatike, dok je 2018. godine branio i boje Zenita iz Sankt Petersburga.

Ipak, sa ruskim timom se rastao nakon samo par meseci saradnje, na društvenim mrežama je napisao da više nikada neće igrati za tim u kojem otac trenira sina (Vasili Karasjov je trenirao Sergeja).

Od tada mu se izgubio trag, a sada bi, prema poslednjim informacijama, karijeru mogao da proba da oživi u ABA ligi.

Igokea is very close to make the suprise transfer of Brandon Jennings. @BCIgokea #abaliga @ABA_League #nba #Igokea #euroleague #7dayseurocup

— chris harper (@chrisalucard) June 7, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Bek sa više od 500 nastupa u NBA stiže u Aleksandrovac?

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Jun.2020, 10:23

Nekadašnji 10. pik NBA drafta, Brendon Dženings, navodno je veoma blizu dresa Igokee.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.