Izvor: Sportal.rs, 13.Apr.2024, 06:23

Bogdan nije uspeo da pomogne Jokiću, ali ima novi rekord: Sedmi je u istoriji NBA! /VIDEO/

Rudi Gobert je imao 25 poena, 19 skokova i pet blokada kako bi pomogao Minesota Timbervulvsima da savladaju Atlanta Hokse sa 109:106 u petak uveče i iskoriste poraz Denvera od Sparsa za prelazak na pol poziciju pred rasplet. Bogdan Bogdanović nastavio je da ispisuje trojkašku istoriju.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Novi rekord karijere za Tristana Vukčevića, Vašington ga uporedio sa Jokićem /VIDEO/

Izvor: Sportal.rs, 13.Apr.2024

Ruki Adama Sanogo imao je 22 poena i 20 skokova, postavio je nove granice u karijeri i pomogao Čikago Bulsima, koji su uspeli da savladaju Vašington Vizardse sa 129:127 u petak uveče. U Vizardsima, istakao se opet Tristan Vukčević. Čak ga je Vašington uporedio sa Jokićem, aludirajući na pozicije...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.