Izvor: Sportal.rs, 13.Apr.2024, 06:48

Novi rekord karijere za Tristana Vukčevića, Vašington ga uporedio sa Jokićem /VIDEO/

Ruki Adama Sanogo imao je 22 poena i 20 skokova, postavio je nove granice u karijeri i pomogao Čikago Bulsima, koji su uspeli da savladaju Vašington Vizardse sa 129:127 u petak uveče. U Vizardsima, istakao se opet Tristan Vukčević. Čak ga je Vašington uporedio sa Jokićem, aludirajući na pozicije drafta. Nikola je bio 41, a Tristan 42. pik i neko koga vide kao zvezdu koja stiže "ispod radara".
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

VUKČEVIĆ UPISAO NOVI REKORD, ALI I ZAVRŠIO NA POSTERU: Bivši igrač Partizana imao sadržajno veče u najjačoj ligi! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 13.Apr.2024

Novi rekord karijere mladog košarkaša. Tristan Vukčević postavio je novi rekord NBA karijere po broju poena u porazu svog Vašingtona pred svojim navijačima. Vizardsi su poraženi od Čikago Bulsa rezultatom 127:129 u prilično neizvesnoj završnici. Bulls Defeat Wizards 129-127 Deni Avdija 23 Points...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.