Apolonija na NBA utakmici oduševila sve: Lebron Džejms i Lejkersi pali u drugi plan FOTO

Izvor: B92, 04.Dec.2023, 09:32

Apolonija na NBA utakmici oduševila sve: Lebron Džejms i Lejkersi pali u drugi plan FOTO

Apolonija Levelin, poznata i po nadimku Barbi, privukla je nedavno veliku pažnju kada se pojavila na jednoj NBA utakmici.

Plavokosa lepotica iz Britanije je do nedavno radila kao promoterka u ringu, a sada je influenserka. Njen glavni adut je bujno poprsje, koje dodatno ističe svojom oskudnom odećom.

Tako je bilo i u "Kripto" areni u Los Anđelesu, gde su Lebron Džejms i Lejkersi pali totalno u drugi plan.

Inače, ova zanosna plavuša je sticajem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << okolnosti rođena u Španiji, a odrasla u Barnsliju. Voli sport od kad zna za sebe. Posebno fudbal, gde ističe da su joj Lionel Mesi i Nejmar omiljeni igrači.

Trenutno ima nešto preko pola miliona pratilaca na Instagramu, a teži da stigne do milion folovera i da se oproba na filmu. Na Fejsbuku je prati preko pet miliona ljudi, a na Tik toku oko 650.000.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.