Agent Lebrona Džejmsa odgovorio na glasine o trejdu

Izvor: B92, 02.Feb.2024, 18:32

Agent Lebrona Džejmsa odgovorio na glasine o trejdu

Agent prve zvezde NBA lige Lebrona Džejmsa Rič Pol demantovao je glasine da će njegov najvažniji klijent biti trejovan iz Lejkersa.

Takve spekulacije pojavile su se tokom dana i mada je malo ko mogao da poveruje da će se Lejkersi odreći svog zaštitnnog znaka, agent igrača je na kraju morao da se oglasi.

Spekulacijama o trejdu je zapravo u velikoj meri doprineo sam Džejms pošto je nakon meča sa Atlantom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na društvenoj mreži "X" postavio "emodži" peščani sat kao poruku da curi vreme.

Time je mnoge asocirao na to da njemu ističe vreme u Lejkersima.

Ali, od toga neće biti ništa.



"Lebron neće biti trejdovan niti smo mi tražili da bude trejovan",
otklonio je dilemu Rič Pol.

Lebron je dodatno podgrejao glasine o trejdu nakon pomenute poruke na "X" mreži i time što nije izašao pred novinare nakog toga, a propustio je i meč sa Bostonom zbog povrede skočnog zgloba.

Medije je sve to navelo na pomisao da se iza svega krije njegov skori odlazak iz Lejkersa.

Džejms, koji sa "Jezerdžijama" ima ugovor vredan 51,4 miliona dolara i tek krajem juna imaće opciju da eventualno izađe iz njega.

Ono o čemu se u kontekstu Lebronove karijere, ipak, najglasnije priča je karijera njegovog sina Bronija koji će se na leto prijaviti za draft. Postoje jake indicije da će Lebron dočekati da zaigra sa svojim sinom - ne moraju to obavezno ni biti Lejkersi - posle čega bi završio karijeru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DA LI LEBRONU ISTIČE VREME? Oglasio se agent Džejmsa i stavio tačku na glasine o trejdu

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Feb.2024

Pojavile su se glasine...Agent Lebrona Džejmsa, Rič Pol oglasio se povodom spekulacija o trejdu njegovog klijenta iz Los Anđeles Lejkersa...U SAD su se pojavile glasine da će najbolji poenter lige u istoriji napustiti redove Jezeraša, ali to je ubrzo demantovao Pol...- Lebron neće biti trejdovan...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.