Izvor: Luftika.rs, 24.Jan.2021, 16:53

Veliki mesečni horoskop za februar 2021. godine

Mesec februar 2021. godine je period kada se čak 7 planeta grupiše u znaku Vodolije i biće veoma turnulentan period. Većim delom deseca prolazi Merkur u svom retrogradnom hodu, pa mesečni horoskop za februar 2021. predviđa mnoštvo komplikacija.
Ukratko, Strelac je u opasnom flertu, Škorpija u tajnoj vezi, Vaga pred obnovom veze iz prošlosti, Devica meša posao i ljubav, Lav u kandžama nesporazuma, Rakovima isplivavaju stari dugovi, a Ovnu se javljaju stari prijatelji… >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs <<
Pred vama je uzbudljiv mesečni horoskop za februar 2021. godine.
Ovan Posao Dragi Ovnovi, pred vama je mesec u kojem ćete posvetiti vašim planovima i željama.
S obrzirom na to da je prisutan napet aspekt na nebu u odnosu vaše vladajuće planete i Jupitera, Saturna i Sunca tokom februara meseca, biće vam potrebno dosta strpljenja i upornosti da sve što zamislite i sprovedete u delo.
Ne žurite i dobro se organizujte. Kako je planeta komunikacije u retrogradnom hodu, povedite i na ovom polju računa. Javljaju se stari prijateli i imate priliku obnoviti kontakt. Finansije su relativno stabilne.
Ljubav Na polju ljubavi, ukoliko ste zauzeti, odnos sa voljenom osobom je ispinjen varnicama i trzavicama. Ne započinjite rasprave koje imaju tendenciju da se završe sukobom.
Voljena osoba će u narednom danima pokušavati nametnuti svoje stavove vama, što će izazavati burnu reakciju.
Slobodni pripadnici vašeg znaka su u šli u jedan mirniji period, nakon burnih nekoliko meseci. Fokusirani su isljučivo na posao, ali kontakt iz prošlosti može poremetiti vaš mir.
Zdravlje Obratite pažnju na kvalitet ishrane i više se krećite.
5 prelomnih datuma u 2021. koji donose neverovatnu energiju

Pogledaj vesti o: Mesečni horoskop,   Horoskop - Ovan,   Horoskop - Lav,   Horoskop - Devica,   Horoskop - Vaga,   Horoskop - Škorpija,   Horoskop - Strelac

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.