Mesečni ljubavni horoskop za novembar 2020. godine!

Izvor: Svet plus, 04.Nov.2020, 13:02

Mesečni ljubavni horoskop za novembar 2020. godine!

Mesečni ljubavni horoskop za novembar 2020. godine, za znakove zodijaka Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba. Pogledajte šta vam novembar donosi ako ste u vezi ili sami...

VAGA

Ukoliko ste sami:

Merkur je povezan sa vašim znakom dok napušta svoje retrogradno stanje i postaje direktan 3. novembra. Sada vas privlače ljudi sa lepim manirima, a vaš savršeni par biće neko ko poštuje vas, vaše mišljenje i vaš životni stil. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Svako ko je glasan i zatvorenog uma, nije prava osoba za vas. Vaša vladarica Venera formira kvadrat sa srećnim Jupiterom šesnaestog, čineći da se zapitate da li ćete ikada zaista pronaći pravu ljubav. Kada se osećate nesrećno, pokušajte da ne razmišljate u terminima „uvek“ ili „nikada“. Ponekad je zlatna sredina najbolji izbor. Pun Mesec i pomračenje Meseca u Blizancima 30. novembra, ovaj mesec zatvaraju nemirnom energijom. Niste na mestu na kojem biste želeli da budete, ali niste ni sigurni kuda želite da idete. Pratite svoju znatiželju odmah, Vage. Ova lunacija je savršeno vreme da izađete van svoje zone komfora i pronađete nešto jedinstveno.

Za parove:

Glasnik Merkur je u vašem znaku, kada 3. novembra napušta svoj zbunjujući retrogradni period. Vaš ton je nežan i blag, dok izjavljujete svoju ljubav prema partneru. Razjasnite bilo kakve verbalne nesporazume koji su se dogodili tokom poslednjih nekoliko nedelja, kako biste mogli da idete napred čisti. Vaša matična planeta Venera šesnaestog novembra pravi kvadrat sa ekspanzivnim Jupiterom, zbog čega ćete se zapitati da li je ono što imate sa trenutnim partnerom zaista suđeno. Koliko vam je važan osećaj sudbine, Vage? Možete li ostati u vezi i bez toga? U vazdušnom znaku Blizanaca 30. novembra je pun Mesec i pomračenje Meseca, koji novembar završavaju logičnom, mada donekle raštrkanom notom. Teško je predvideti šta bi se moglo dogoditi tokom ove nemirne lunacije, zato budite spremni na bilo šta. Budite otvoreni za sve mogućnosti, jer bi se stvari u bilo kom trenutku mogle promeniti, bez najave.

ŠKORPIJA:

Ukoliko ste sami:

Pričljivi Merkur je u Vagi, znaku koji želi da se svi jednostavno slažu, kada postane direktan 3. novembra. Sledećih nekoliko nedelja radite na postizanju kompromisa sa nekime sa kime se obično ne slažete. Pogled na stvari iz druge perspektive zaista pomaže. Vaš suvladar Mars ide direktno u partnerstvo sa Ovnom, drugim znakom kojim vlada, trinaestog novembra, čineći vas još nepristupačnijima nego inače. Da li ste svesni snažne vibracije koju izbacujete u svet, Škorpije? Ako se pitate zašto vas u poslednje vreme niko nije pozvao, to je verovatno zato što ste zastrašujući, a ovaj aspekt vas nimalo ne omekšava! Mladi Mesec u vašem znaku 14. novembra podstiče vas da se približite nekome novom. Vašem intenzivnom pogledu je teško odoleti, dok se bolje upoznajete. Ne bi trebalo da vam bude teško da očarate tu jednu posebnu osobu, u ovom periodu.

Za parove:

Tiha energija koja izbija iz Merkura koji ide direktno, dok je 3. novembra u staloženoj Vagi, dovoljna je da budete mirni tokom žestokih rasprava tokom narednih nekoliko nedelja. Sada je lakše sagledati persepktivu vašeg partnera, što vam pomaže da postignete važne kompromise. Vaš suvladar Mars je u vatrenom Ovnu kada krene direktno 13. novembra, dodajući u vaš odnos više strasti nego što ste osećali neko vreme. Ukoliko ste raspoloženi da se bavite fizičkim romantikom (a, priznajmo, kada niste ?!), uverite se da to želi i vaš partner. U vašem intenzivnom znaku 14. novembra je novi Mesec koji produbljuje vašu vezu i podstiče vas da stvari podignete na viši nivo. Budućnost je svetla i jedva čekate da idete napred. Da li ste na istoj stranici? Mnogo je lakše ići za ciljevima ako su oni obostrani i ako vi i vaš partner možete raditi kao tim, da biste ih postigli.
Pogledaj vesti o: Mesečni horoskop,   Horoskop - Vaga,   Horoskop - Strelac,   Horoskop - Jarac,   Horoskop - Vodolija

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.