Mesečni, ljubavni horoskop za jul 2021. godine! Za slobodne i zauzete!

Izvor: Svet plus, 24.Jun.2021, 09:34

Mesečni, ljubavni horoskop za jul 2021. godine! Za slobodne i zauzete!

Mesečni, ljubavni horoskop za jul 2021. godine! Za slobodne i zauzete duše... Rak može očekivati emotivni tobogan, a Ribe sudbinski susret i to sa starom ljubavlju. Pogledate šta očekuje vaš znak Zodijaka za naredni mesec.

Mesečni ljubavni horoskop za jul 2021. godine!

OVAN

Za Ovna će mesec jul zaista biti pun strasti i lepih dešavanja. Izuzetno ste privlačni i šarmantni, a to primećuju svi oko vas. Jul će biti ispunjen lakoćom i flertom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Privlačite simpatiju koja vam se već duže vreme dopada. Prete vam tračevi i negativni komentari okruženja, ali vi se na to ne obazirite, već ostanite svoji. Zauzete Ovnove očekuje miran period u porodičnom domu, a možda i zanimljivo putovanje.

Srećni dani za ljubav: 4, 17, 19, 22, 25. jul

BIK

Prva polovina meseca je povoljna za širenje kruga poznanika i za sjajnu komunikaciju. Zvezde obećavaju mnogo zabavljanja, uključujući i ljubav. Vaša iskrenost i otvorenost doprinose pronalasku nove ljubavi. Od sredine jula moćićete da osnažite romantičan donos. Ako je neko od vaših poznanika zapalio iskru u vašem srcu, ne plašite se da pokažete simpatije. Razgovor na prijateljski način pomoći će vam da se bolje upoznate.

Srećni dani za ljubav: 2, 3, 7, 19, 23. jul

BLIZANCI

Početak meseca nije baš pogodan za ljubavne veze, ali je veoma uspešan za rešavanje problema u karijeri. Odvojite vreme da završite davno započete projekte i ojačajte finansijski položaj. od 15. jula možete odustati od svih poslova i potpuno zaroniti u ljubavni život. Zvezde pružaju odličnu priliku da prevaziđete razlike sa voljenom osobom i ne možete da je ne iskoristite! Ne budite impulsivni.

Srećni dani za ljubav: 1, 8, 16, 19, 28. jul

 Stabilan brak! One su po horoskopu najbolje supruge!

RAK

Što se tiče emocija, jul će biti poput tobogana. Vaše raspoloženje će se promeniti brzinom zvuka, a periodi strasti sa voljenom će biti zamenjeni periodima otuđenja. Smirenost u vezi nastupiće tek u trećoj dekadi jula. Mogući su manji probemi koje ćete uspešno rešiti, a mir i harmonija će se vratiti u vaše ljubavno gnezdo. Najbolji način za razjašnjavanje nesporazuma sa partnerom je iskren razgovor.

Srećni dani za ljubav: 2, 6, 12, 20, 29. jula

LAV

Mesec je idealan za zabavu i opuštanje. Putovanje vam može doneti puno pozitivnih emocija i novih poznanstava. Uživajte u odmoru i skupite snagu. Pred kraj jula zvezde će otvoriti mogućnosti za napredovanje u karijeri, ali nemojte zbog toga zapostaviti privatni život. Moguće su iskre ljubavi sa kolegom.

Srećni dani za ljubav: 4, 9, 10, 17, 25. jul

DEVICA

Mesec će biti posebno uspešan za predstavnike znaka koji traže srodnu dušu. Prestali ste da se krijete u zoni komfora, već pravite velike korake. Napori će biti nagrađeni - upoznaćete se sa atraktivnom i zanimljivom osobom koja deli vaša interesovanja i poglede na život. Ako već imate partnera, onda jul obećava izuzetno lepe zajedničke trenutke - opustite se i uživajte! Sreća je na vašoj strani.

Srećni dani za ljubav: 1, 6, 13, 24, 30. jul

VAGA

U julu ćete želeti stalno da isprobavate nešto novo, pa su vam potrebne i male promene u ljubavi. Razgovarajte sa partnerom o novim zajedničkim aktivnostima koji će srušiti monotoniju i ponovo vas zbližiti. Imate moćnu seksualnu energiju koja osvaja i želite da obnovite strasti sa partnerom. Slobodne Vage će flertovati, ali neće ostvariti stabilan odnos.

ŠKORPIJA

Veze započete u julu brzo će se razvijati - ali samo ako odlučite da ih vi razvijate uz konstantan trud. Da biste to uradili, moraćete da odlučite šta čekate: svetlu i olujnu romansu ili mirno more. Ako sanjate o mirnoj i stabilnoj vezi, onda pronađite partnera sa kojim imate nešto više od fizičke privlačnosti.

Srećni dani za ljubav: 3, 9, 11, 15, 26, 28. jul

STRELAC

Jul će za Strelčeve biti izuzetno uspešan - želje će se konačno početi da se ostvaruju. U vaš ljubavni život useliće se nova magija. Sada je vreme da uberete plodove svojih napora i uživate u životu.Odličan odnos sa partnerom, međusobno razumevanje, podrška i podsticaj. Slobodne takođe očekuje nova romansa. Ne plašite se da se prepustite srećnim okolnostima koje se događaju. Zaslužili ste da ovaj mesec provedete u atmosferi ljubavi i harmonije.

Srećni dani za ljubav: 2, 7, 12, 13, 24. jul

JARAC

Ako želite da veza ispadne onako kako ste nameravali, moraćete da preuzmete inicijativu. Napravite prvi korak i pozovite osobu koja vam se dopada na sastanak. U porodičnom životu moraćete da donosite odluke i za sebe i za partnera. Ova kriza će trajati samo do polovine meseca, posle se sve vraća u normalu. POnekad je potrebno partneru pružiti više slobode. Iskren razgovor i otvorene emocije neophodne su za sreću.

Srećni dani za ljubav: 1, 6, 15, 20, 21. jul

VODOLIJA

Zvezde obećavaju Vodoliji zaista uzbudljiv mesec, pun ljubavi, avantura i zabave. Nećete biti opterećeni slobodom, već naprotiv, uživaćete u njoj. Zauzete Vodolije će isto poželeti više slobode i samoće. Želećete da razmišljate o svojim željama, da se posvetite sebi, a partner će to teško razumeti. Postoji rizik od konflikta.

Srećni dani za ljubav: 3, 13, 15, 18, 26. jul

RIBE

Očekuje vas test u ljubavi, a posebno će vam se sve poremetiti kada sretnete bivšu ljubav. Neka osećanja će se obnoviti, a vi ćete morati dobro da razmislite sa kim vidite svoju budućnost. Najvažnije od svega je da slušate svoje srce. Intuicija je tu da vam pokaže pravi put. Ponekad treba dopustiti emocijama da nam otkriju šta je ono što zaista želimo.

Srećni dani za ljubav: 8, 9, 11, 17, 29. jul

 
Pogledaj vesti o: Mesečni horoskop,   Horoskop - Rak,   Horoskop - Ribe

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.