Izvor: B92, 01.Nov.2013, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesečni horoskop za novembar 2013.

Pogledajte šta vam zvezde govore za tekući mesec.

OVAN

POSAO: Ovan želi da promeni sve što se da promeniti. Ulaskom Saturna u znak Škorpije imate mogućnost da postanete vođa i da započnete nov posao o kome dugo razmišljate. Jarac i muška Devica mogu da budu vrlo zainteresovani za saradnju i ortakluk sa vama. Oni kao i većina očekuju da vi budete ta osoba koja sve organizuje i daje predloge. Tako i treba da bude jer samo vaša snaga i ideja mogu da vam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pomognu oko stvaranja krajnjeg cilja. Ako se bavite nekretninama, budite opezni sa papirima, advokatima i saradnicima. Nezaposleni će dobiti imaju pomoć. Lav, Strelac ili Ribe daju podršku, dok će Strelac ulagati novac.

LJUBAV: Sam početak meseca može biti težak u komunikaciji sa partnerom. Posao je više centralna tačka vašeg interesovanja dok je ljubavni život u zastoju. Slobodni imaju šansu da pomešaju posao i ljubav pa partner sa posla može postati partner u kući. Veza sa Devicom, Vodolijom ili Blizancima doneće blagostanje. Moguće je otići na kraći poslovni put gde će se emocije rasplamsati.

ZDRAVLJE: Problem sa bubrezima, pritiskom i srcem.

BIK

POSAO: Ovog meseca planete će vam biti izuzetno naklonjene. Ponudiće vam uslove za odlične rezultate i finansijsku snagu. Ova jesen je vrlo inspirativna. Sve što ste radili do sad i žurili da završite ili da povučete nove poteze, sada vam se otvara. Ovo je novo poglavlje za vaš poslovni svet, ali i život. Započinjete veliku međunarodnu saradnju i bićete lider među velikima. Potrebna vam je sreća, ali ćete je imati. Saradnja sa Vagom, Bikom, Jarcem, Ovnom i Vodolijom, daće pozicije na nebu poslovanja koje se samo sanjati može.

LJUBAV: Bikovima se otvara polje ljubavi na jedan vrlo ozbiljan i stabilan način. Svi koji su bili dugo usamljeni mogu da računaju na poklon sa neba. Osoba koju budu upoznali u narednom periodu može da postane velika ljubav. Ako ste u vezi, a niste u braku, eto idealnog perioda da se venčate. Oni koji su u braku mogu da razmišljaju o proširenju porodice ili da bar dozvole partneru da i on kaže svoje mišljenje o tome.

ZDRAVLJE: Venska cirkulacija oslabljena zbog preteranog hedonizma u ishrani.

BLIZANCI

POSAO: Sve kreće novim putem. Dobar aspekat sa Vagom, Vodolijom ili Blizancima daje mogućnost da preokrenete sve u svoju korist. Novac vam je možda bio teže dostupan, ali sada tokom meseca možete da očekujete pozitivan preokret. Jupiter, koji je u vašem znaku, kreće retrogradno i eto prilike da se vratite na staro i da pokrenete posao koji ste ranije započeli i da povratite novac koji očekujete. Jedan kolega Blizanac vas obaveštava o dobrim i interesantnim poslovima dok će vam Vaga pomoći oko dizajna ili same komunikacije sa saradnicima. Sa Vodolijom regulišite finansije.

LJUBAV: Veza sa Lavom može da vam donese lepe trenutke. Jedna Devica je zainteresovana za ljubav sa vama, ali bićete rezervisani. Pokušajte da pronađete način na koji biste sebi olakšali nervni sistem i kako biste otkrili ko vas zapravo interesuje. Ženama Blizancima sledi pomirenje sa bivšim partnerom, dok će muški misliti na staru ljubav. Moguće su kraće tajne veze. Flert će vam biti omiljen, pa nećete biti bez toga. Blizanci u braku ili dugoj vezi imaju partnera koji im trenutno ne pokazuje dovoljno ljubavi.

ZDRAVLJE: Osetljivost nervnog sistema. Čest osećaj uspavanosti. Vežbajte više.

RAK

POSAO: Biti prvi u poslu i održati najbolji rejtig je jako teško, ali ne i za jednog ozbiljnog Raka koji kad radi za druge, radi kao za sebe. Velika ambicija tokom ovog meseca vas gura da idete dalje i više i samim tim zaradite više. Novac vam stiže preko granice, a svi će želeti da sarađuju sa vama, posebno vatreni i vodeni znaci. Strelac vam je za sada najjači štih, tako da gledajte da vaša saradnja bude na duže staze. Imate ponovo karmu sa Jarcem i vreme je da to izbalansirate. Na novac računajte posle 11. u mesecu.

LJUBAV: Ne treba da odustanete od osobe koja vam se dopada. Iako ste ponekad povučeni, vrlo ste strastveni i to izbija iz vas. Potrebno je da verujete više svojim osećanjima, nego da pitate partnera šta on misli. Oni koji su zauzeti imaće izvesnih problema u razumevanju sa partnerom, jer posao kojim se bave im oduzima mnogo slobodnog vremena. Pokušajte da nađete mir pored jedne Škorpije ili Ribe, ali kako stvari stoje biće i tu neki vatreni znak. Nedostatak vremena stvara nedostatak ljubavi. To nije povoljno za ovaj suptilan astrološki znak. Uzmite dah i posvetite se sebi.

ZDRAVLJE: Pazite se povreda. U ovom periodu kukovi mogu biti vrlo osetljivi.

LAV

POSAO: Ne bi bilo loše za one koji su rođeni u drugoj i trećoj dekadi da pokrenu kreativnost ka promeni posla ili započnu neki privatan posao u okviru kuće, porodice ili sa nekim iz familije. Ovde je važno napomenuti da ne treba trošiti novac uzaludno i preterano jer se očekuje da ovaj mesec bude mesec velikih ulaganja. Kretanje i komunikacija je najvažnija za jednog Lava, a posebno ako su tu i saradnici Vodolija ili Vaga. Ako je to još i povezano sa zemljama koje su bliske nama, onda će doneti zanimljive kontakte koji će biti konstruktivni i finansijski isplativi.

LJUBAV: Zanimljiv ljubavin period. Novembar je mesec kada Lav puni baterije za zimu. To znači da se sprema da napadne jednu hrizmatičnu Škorpiju ili da bude sa ekscentričnom Vodolijom koja ga izluđuje svojim nesvakidašnjim stavovima. Lav u braku ili vezi mora da se bolje sporazume sa bračnim partnerom jer može da dođe do iznenađenja, a ni malo nije prijatno to iznenađenje. Čest osećaj da ste pred razvodom može da vam pokvari opšte raspoloženje iako to nije realan stav. Osoba u znaku Blizanci može da vam popravi raspoloženje.

ZDRAVLJE: Nedostatak novca vas čini nervoznim.

DEVICA

POSAO: Dosta težak kraj oktobra vas tera da jedva čekate da pređete u naredni novembar, koji obećava. Teško se podižete, ali trajete i radite. Potrebna vam je pomoć. U drugoj polovini meseca možete da očekujete da ćete biti u boljoj finansijskoj situaciji, a da će vam prijatelj rođen u znaku Bika pomoći oko novog posla ili vas preporučiti za novo radno mesto. Vi svakako očekujete kraj radnog odnosa gde trenutno radite, a to se može desiti sredinom ili samim krajem meseca. Verovatno ćete u novoj firmi biti predloženi za više pozicije.

LJUBAV: Potrebno vam je da se na nekog oslonite. Niste preterano opterećeni ljubavnim životom, ali imate jednog Strelca, Bika ili Vodoliju koji bi rado delili nežnosti sa vama. Strelac je neko ko bi vas dobro izveo i proveo u noćni život, Vodolija bi verovatno sebe impresivno predstavila, dok je vama Bik najbliži po senzibilitetu. On je neko ko budi strast, a vama ostaje da čekate da se javi. Device u braku mogu da imaju bolji odnos, zapravo razumevanje.

ZDRAVLJE: Vi previše volite slatkiše. Tokom meseca možete pokvariti krvnu sliku.

VAGA

POSAO: Imate i želju i ambiciju kao uvek da radite, ali nemate fizičku snagu. Morate da usporite jer kad radite sebe preforsirate. Jedan Lav je uz vas i on će sigurno da vam pruži podršku i finansijsku stabilnost. Možete dobiti poslovni ugovor koji nije sa evropskog kontinenta. Afrika ili Australija su destinacije koje vas trenutno privlače. Pomoć ili saradnja sa Jarcem i Rakom će biti dobrodošla jer ostvarujete veliki dobitak. Sa Škorpijom ili Ribama možete imati konflikt. Ovan i Lav su najbolji saradnici. Treća nedelja meseca će biti veoma pozitivna za finansije.

LJUBAV: Oni koji su u vezi ili braku moraju da popričaju kako bi očuvali svoju vezu. Partner vas nerazume, ali voli vaš šarm i duhovitost.. Slobodne Vage mogu imati osećaj dominacije nad partnerom. Dobar susret sa jednim Ovnom može vam promeniti raspoloženje i mišljenje o životu i ljubavi, dok Škorpija i dalje vreba kako bi vas spustila na zemlju i osvojila. Ako ste žena, onda muška dupla Škorpija želi strast sa vama. Ako ste muška Vaga, onda je moguća romansa sa jednom Devicom ili Bikom.

ZDRAVLJE: Više odmarajte. Preporučuju vam se opuštene i lagane šetnje i lagana ishrana.

ŠKORPIJA

POSAO: Ovog meseca očekujte mnoge novine kako u poslovnom, tako i u ljubavnom životu. Što se posla tiče, to može biti nov posao, nove kolege ili u krajnjem slučaju, nova raspodela oslova na trenutnom radnom mestu. Potrebna vam je jasna definicija posla i neko ko će biti dovoljno moćan da vas pokrene da date svoj maksimum u poslu koji obavljate. Sudbinski ćete promeniti sve iz korena. Pored osobe u znaku Jarac, bićete vezani i za Bika, Blizance, a Ovan vas može nadahnuti da radite i menjate život. U ovom mesecu se samo najavljuju počeci velikih promena.

LJUBAV: Kako ste u karmičkom prelaznom periodu, koji može biti odlučujući za vaš dalji tok života, tako ćete biti u prilici da sredite svoj status i da se pokrenete na nov život. Ukoliko ste sami, onda očekujte novo poznanstvo tokom ovog meseca. Jarac može biti privlačan za partnera. Vaga i Vodolija, izazov, a vodeni znaci, posebno Ribe mogu biti savršeni za ljubav i brak. Zauzeti moraju da prođu kroz fazu privikavanja na nove ideje, namere i osobine partnera. Mnoge žene Škorpije imaće pojačanu plodnost i šansu za proširenje porodice.

ZDRAVLJE: Imate energije. Potrebno je da se više krećete i trošite jer se tako punite pozitivnim uticajima.

STRELAC

POSAO: Početak meseca vrlo energičan. Zvezde će vam dati novu dozu entuzijazma i želje da pokrenete posao i saradnike koji vole vaše društvo i rad sa vama. Inostrana kompanija biće zainteresovana za vas. Morate da spremite gotov projekat koji je za novo doba napredan i više od očekivanog. Ovan može biti dobar saradnik kao i Blizanci, dok vam Škorpijon i Jarac mogu pomoći oko novca. Nezaposleni mogu u ovom periodu rešiti problem zaostalog dugovanja iz bivše firme.

LJUBAV: Više nego ikad vam je potrebno da imate sigurnu luku. Tražite partnera koji će biti pored vas i pružiti vam svu sigurnost ovog sveta. Ovo je period kada ćete imati priliku da se rešite mnogh karmičkh dugova. Bićete u prilici da već na početku postavite jasne ciljeve drugoj strani. Možda će neko od vas pokušati da se vrati u staru vezu. Oni koji su u vezi ili braku mogu očekivati mirniji mesec sa više druženja, izlazaka i poseta prijatelja.

ZDRAVLJE: Može se desiti da budete psihološki opterećeni.

JARAC

POSAO: Ovaj period, kao u ostalom i prošli, za Jarčeve će predstavljati vreme kada će moći da pokažu svu svoju moć i dominaciju. Sada je pravo vreme da vaskrsnete i postanete ono što zaista jeste, a to je vođa u svom poslu. Mnogi će biti u prilici da započnu svoj biznis. Drugi će biti unapređeni ili će promeniti kompaniju u kojoj rade. Novac će vam biti sve bliži i lakši za zaradu. Nezaposleni imaju priliku da se konačno stabilizuju, a pomoć im stiže preko familijarnih veza ili dugogodišnjih prijatelja.

LJUBAV: Romansa i ljubav vas privlače, ali pre svega vas zanima status. Vaš budući partner, ukoliko ste sami, mora da bude na dobrim pozicijama i od autoriteta. To je osoba koja ima novac i moć, ali će se potruditi da bude i sentimentalna u trenucima slobodnog vremena. Dobar odnos ćete imati sa vatrenim znakovima, a sentiment potražite kroz vodene znakove. Jarčevi u braku imaju obavezu oko partnera koji će biti u prilici da postane uticajna ličnost.

ZDRAVLJE: Uvek na prvom mestu mora vam biti način ishrane i snaga imuniteta.

VODOLIJA

POSAO: Vas kao i uvek očekuju promene. Ovo je promena koja menja sve iz korena. Osećaj snage, moći i dobitka vam daje mogućnost da budete na vrhuncu i da svaki potez koji napravite bude na svom mestu. Postoji jedno pravilo za Vodoliju, a to je da nikada nema kraja ni početka. Uvek ste u novom, a za sobom imate kraj jednog zadatka koji treba da okončate i sve tako u krug. Treba da sarađujete sa vodenim znakovima, posebno sa Škorpijonima i Rakovima. Devica vam je najbolja sekretarica i poslušajte njene sugestije. Novac vam stiže iz inostranstva, a vaše ambicije su prekookeanske.

LJUBAV: Emotivno, imate mogućnost da se vežete za osobu koja je blizu vas, ali koja je zauzeta. Imaćete osećaj da vas takav status razara, a opet idete nesvesno ka tome. Moguća je ljubav sa Vagom ili Blizancima, mada ni vodeni znakovi vam nisu nezanimljivi. Jedna Škorpija vam dira srce. Vodolije u braku ili vezi imaju težak period u zajednici jer su se zagledali u nekog drugog. Teško vam je da se organizujete pa će ta ljubav ostati samo platonska bar za sada.

ZDRAVLJE: Imate dobar period za sport. Vaše telo može dosta toga da izdrži.

RIBE

POSAO: Naporan rad i veliki preokret vas čeka. Možete biti u prilici da sarađujete sa nekom germanskom ili romanskom državom . Za sada, neka vam najbolji pokazatelji za saradnike budu mesta gde može da se zaradi. Osoba iz znaka Ovan vam je bitna. Ona je vaš najbolji saradnik i istomišljenik kada se pravi finansijska strategija. Devica i Jarac su sledeći koji vam daju snagu i ideje. Druga polovina meseca je dobra za novac. Ukoliko imate nove ideje, ostavite ih za naredni period.

LJUBAV: Dugo razmišljate o jednoj osobi iz sazvežđa Lav. Lav je vrlo seksipilan i izazovan znak, ali ono što je važno je da ne smete da upadate u mrežu osoba koji su energetski jače od vas i koje vas na kraju ostave. Vi ste romantična duša i zato je bolje da uđete u vezu sa nekim vodenim znakom. Ribe u braku ili vezi imaju mogućnost za period razdvojenosti od partnera zbog posla i prevelike tenzije saradnika. Bolji dani za ljubav vam sleduju od druge nedelje u mesecu.

ZDRAVLJE: Morate da pazite na pritisak. Promene vremena vam donose probleme za vaš respiratorni sistem.

Servis obezbedio: AstroUsluge.com
Pogledaj vesti o: Mesečni horoskop

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.