Mesečni horoskop za mart 2016. godine

Izvor: Luftika.rs, 17.Feb.2016, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesečni horoskop za mart 2016. godine

Mesec mart nosi početak novog proleća. Sve miriše u vazduhu na cveće i nove ljubavi. Šta nam donosi ovaj mirišljavi mesec, šta kažu zvezde?
OVAN Posao: Novi planovi donose nove promene, a za to je potrebno i vi da se menjate. Nedostaju vam finasijska sredstva, pa morate naći nove izvore sredstava. Nemojte dolaziti u sukobe sa poslovnim partnerima.
Ljubav: Vaši poslovni potezi utiču na vaše emotivne odnose sa partnerom i porodicom.
Zdravlje: Smanjite >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << stres i nervozu.
BIK Posao: Bolje poslovne prilike vas čekaju u mesecu martu. Novi ugovori i planovi vam se već smeše. Ukoliko ste spremni na nešto novo i na usavršavanja čekaju vas dobre poslovne šanse.
Ljubav: Sada već razmišete o ozbiljnijim varijantama i smirivanju. Možda je ovo proleće idealno za takve poduhvate.
Zdravlje: Dobro se osećate.
Izvor: Pixabay © BLIZANCI Posao: Tražite nove mogućnosti i nemojte odustajati. Šaljite mejlove na konkurse, a ako ni to ne uspeva probajte da osnujete porodičnu firmu. Nije sve izgubljeno, još uvek imate dovoljno ambicija da uspete u svemu što ste zamislili.
Ljubav: Vaša veza napreduje i ima budućnost. Vi se u njoj osećate srećnim i voljenim, a možda je sada vreme za nove korake.
Zdravlje: Osećate se odlično.
RAK Posao: Očekuje vas veliki napredak na poslovnom planu, ugovori, ponude čak i nove mogućnosti u inostranstvu. Ovog meseca marta možete očekivati i priliv novca.
Ljubav: Partner i prodica u vama vide jaku osobu spremnu da se izbori sa svim problemima zbog čega ste im vi jedini oslonac.
Zdravlje: Više spavajte i odmarajte.
Idi na sledeću stranu >  

Pogledaj vesti o: Mesečni horoskop,   Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop za mart

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.