Mesečni horoskop za mart

Izvor: Press, 02.Mar.2014, 09:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesečni horoskop za mart

OVAN
Ona: Retrogradno kretanje Marsa ukazuje da ćete imati znatno manje energije za bilo kakvu inicijativu. Ulagaćete znatno više napora u sve što radite, a bićete povremeno i neodlučni. Iza 6. marta imate mnogo veće šanse da uspostavite dobar odnos sa partnerom jer ćete imati prijateljsku podršku od osobe do koje vam je stalo. Prvu polovinu meseca treba koristiti za posao, kao i podršku Vodolije. U drugom delu marta možete da očekujete neiskrene poslovne odnose i moguća lažna obećanja.
On: Sa nazadnim kretanjem Marsa veoma vam teško padaju bilo kakve odgovornosti. Poslovna situacija će biti bolja početkom meseca, a u drugom delu ne treba da nasedate i verujete svačijim obećanjima. Oko 20. marta treba povesti računa o zdravlju jer će vam nervna baza biti osetljiva. Drugi deo meseca je nepovoljan za donošenje važnih odluka jer ćete biti skloni pogrešnim procenama. Ako ste u braku, iskoristite partnerovu potrebu da vam bude prijateljska podrška.
BIK
Ona: Prve nedelje marta Venera ulazi u Vodoliju, što vam otvara nove poslovne mogućnosti. Nije isključeno da ćete se suočiti sa nekim inovacijama. Na poslu pokušavate da pronađete oslonac među pogrešnim osobama. Predstojeći mesec je stabilniji u finansijskom smislu. Oko sredine meseca ne treba da verujete obećanjima jedne bliske osobe u vezi sa novcem. 
On: Venera na vrhu deesetog polja ukazuje da je mesec mart period kada ćete odrediti šta su vam prioriteti. Imate veće ambicije, ali shvatate da je potrebno mnogo toga da promenite kako biste napredovali. Ukoliko se ne bavite umetnošću, sredinom meseca treba biti oprezan sa finansijskim ulaganjima. Vodolija može da vam ponudi zanimljivu saradnju koja može da vam deluje drugačija od svega što ste dosad radili.
BLIZANCI
Ona: Predstojeći mesec konačno vam otvara mogućnost da kreneta napred za razliku od predhodnog meseca koji vam je stvarao osećaj stagnacije. U drugom delu meseca ćete mnogo više biti preokupirani svojom karijerom i ciljevima na poslu. Mnogo više vremena ćete provoditi na radnom mestu nego kod kuće. 
On: Povoljnija pozicija Merkura ukazuje da se već osećate pozitivnije i da ste raspoloženi. Iza vas je period pun konfuznih stanja i neracionlnih događaja. Drugi deo marta koristićete na poslu i bićete spremni mnogo toga da žrtvujete zbog karijere. Venera može da vam donese odlazak u inostranstvo.
RAK
Ona: Retrogradan Mars ne pogoduje vašoj porodičnoj ili stambenoj situaciji. Bilo kakav vaš pokušaj da normalizujete porodične odnose može biti otežan. Mesec marat je period brojnih prilika za kraća i duža putovanja, ali i mogućnosti za usavršavanje. Upoznaćete atraktivnog muškarca koji će vas oboriti sa nogu sa svojim neobičnim pristupom.
On: Mesec mart donosi vam bolje pregovore i kontakte sa inostranstvom. Retrogradan Mars vam povremeno uznemirava jer ste u fazi kada privatna dešavanja itekako utiču na vaše raspoloženje i ponašanje na drugim planovima. To znači da porodični pritisak nije dobar za vas, a može da uslovi gubitak samopouzdanja. Prvi deo meseca može da vam donese novac kroz inostranstvo ili da vam stvori priliku za novi vid zarade. 
LAV
Ona: Prvih dana meseca i dalje ćete biti u prelomnoj fazi kada vam je teško da donesete bilo kakvu važnu odluku. Kao da ste uspavani i usporeni i nemate energije da se pokrenete. To će trajati do sredine meseca kada ulazite u dinamičniju fazu, sa više pruovanja i pokreta. Kako Merkur ide napred uspećete da rešite finansijske probleme. 
On: Sunce u Ribama u prvom delu meseca čini vas nedovoljnom zainteresovanim za bilo šta što radite. Radije ćutite i prolazite kroz česte promene raspoloženja. Oko 20. marta možete da očekujete buđenje u svakom smislu. Kraj meseca mnogim Laovima donećete momenat kada će biti sprmeni za prelomne odluke i imati dovoljno energije da se suoče sa životnim situacijama.
DEVICA
Ona: Pošto Merkur ide napred situacija na poslu i u pogledu vaših životnih navika će biti stabilnija. Mnogo lakše ćete prihvatati odgovornosti i bićete više koncentrisani na ono što radite. Sredina meseca nagoveštava zanimljiv susret na emotivnom planu. Mnoge pripadnice vašeg znaka mogu da imaju romantično poznanstvo. Očekuje vas veća zarada, pa i prilika da zaradite kroz dodatan posao.
On: Stabilnija pozicija Merkura donosi vam uspeh na poslu u prve dve nedelje. Imaćete dobru saradnju sa vazdušnim znacima. U drugom delu meseca će vam ljubav biti na prvom mestu. Retrogradan Mars ukazuje da mnogo teže dolazite do novca nego inače, što govori da ćete biti potrebno ulagati mnogo više truda nego što mislite.
VAGA
Ona: Ulazak Venere u peto polje donosi vam vedrinu i pozitivno raspoloženje. Osetićete kao da vam je „pao kamen sa srca“, a uspećete da rešite neku porodičnu situaciju koja vas je mučila od početka godine. Drugi deo meseca donosi vam konfuziju na poslu jer ćee shvatiti da neke kolege nisu iskrene. Ako ste u braku, Mars vas sve vreme stavlja na test jer su odnosi zategnuti. Imaćete nova poznanstva na mestima javnog tipa.
On: Retrogradan Mars u prvom polju povremeno blokira vašu inicijativu, pa često posustajete ili ste u dilemi šta je ispravna odluka. Iza 6. marta možete da očekujete više zabave u svom životu jer ćete se bolje osećati po pitanju porodičnih odnosa i posmatrati život sa više pozitivne energije. Pojačana nervoza će i dalje biti prisutna, a na poslu oko 20. marta treba da budete obazrivi. 
ŠKORPIJA
Ona: Nazadno kretanje Marsa se i dalje nastavlja, što vas usporava u realizaciji bilo kakvih planova. Prolazite kroz proces suočavanja sa sopstvenim strahovima i ne dozvoljavate da bilo ko dopre emotivno do vas. Venera ukazuje da će vaš partner tokom marta biti mnogo više koncetrisan na posao, dok će vama faliti podrška. Na poslu imate problem sa samopozdanjem , što treba da shvatite kao prolaznu fazu i subjektinu predstavu.
On: Nestabilna pozicija Marsa ukazuje da ne sijate, već biste najradije pobegli od svega jer vam je potreban odmor. Ovaj period jeste iskušenje za vas da prevaziđete svoje slabosti i postanete bolja osoba. Drugi deo meseca je stabilniji u poslovnom smislu, dok ćete u ljubavi imate stalne uspone i padove. Imate utisak da osobe pored vas ne razumeju kroz šta prolazite i to vas opterećuje.
STRELAC
Ona: Ulazak Venere u trećem polje donosi vam uspešne poslovne pregovore. Ovo je mesec romantičnih poruka i izjava ljubavi. Mnogi muškarci želeće da ostvare kontakt sa vama. U ovom mesecu će vam lako biti da nagovorite druge u ono što vam odgovara. U drugom delu meseca ne treba da dozvolite da porodica i prijatelji previše utiču na vaš emotivni život. 
On: Naglašeno treće polje uvećeva vaše šanse za pregovore bilo koje vrste i završavanje papirologije. Ako streba nešto važno da potpišete, to možete da očekujete do sredine meseca. U drugom delu mesec možete da očekujete ponudu za honorani posao. U poslednjoj nedelji marta možete da se odlučite na kraće putovanje.
JARAC
Ona: Retrogradan Mars u desetom polju stvara vam buran period na poslu gde vi pokušavate da ostvarite veću zaradu. Provodićete više vremena na poslu nego kod kuće. Potrebno je da odredite šta su vam prioriteti jer je mesec mart period koji ukazuje na važne životne odluke. Mouće je ostvarivanje novog poslovnog partnerstva.
On: Vaša potreba da se dokazujete na poslu može da bude pogrešno protumačena. Venera u drugom polju može da vam donese novi izvor zarade. Mnogi pripadnici vašeg naka su u raskoraku između poslovnih i privatnih obaveza. Prijaće vam svaki razgovor tokom predstojećeg meseca. Moguća su kraća putovanja.
VODOLIJA
Ona: U prvoj nedelji marta Venera ulazi u vaš znak, tako da će mnogi primetiti da se se prolepšali. Nestabilna pozicija Urana ukazuje da sve vreme prolazite kroz turbulentan period u kome ste stalno da se prinuđeni da se prilagođavate novonastalnim situacijama. Treba da očekujete neočekivano. Sredina meseca je mnogo povoljnija za posao, tako da možete da očekujete saradnju sa Ribama i Ovnovima. 
On: Venera u rvom polju vas čini harizmatičnim i pozitivno raspoloženim. Život ćete posmatrati sa vedrije strane, a mnoge ženske osobe smatraće da ste neodoljivi. Mnogi pripadnici iskoristiće ovaj period za daleka putovanja ili promenu mesta boravka. Vama su neophodne promene koliko god se u početku opirali i inatili. Drugi deo meseca je povoljniji za pregovore.
RIBE
Ona: Neptunovi lepi aspekti donose vam priliku da ostvarite svoje lične snove. Pravi je momenat za delovanje. Vreme je da se probudite i živote ono što ste sanjali. Venera u Vodoliji donosi vam buran period u ljubavi sa nestabilnim odnosima. Nije poželjno da se upuštate u veze koje nemaju perspektivu, jer vam se verovatno dopadaju osobe koje nisu iskrene ili slobodne.
On: Naglašeno prvi polje donosi vam mesec u kojem ćete ponajviše biti koncentrisani na svoje potrebe. Vi otkrivate svoju pravu prirodu i mnogi će primetiti da ste se promenili. Neverovatno ste kreativni. Sredinom meseca možete da očekujete romantičan susret na ljubavnom planu. Prvi deo meseca je nestabilan kada su emocije u pitanju.
Pogledaj vesti o: Mesečni horoskop,   Horoskop - Ovan,   Horoskop za mart

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Ljubavni horoskop za mart

Izvor: Press, 02.Mar.2014

OVAN Retrogradan Mars u polju partnerstva nije dobar za Ovnove koji su u braku ili dužoj vezi. Nije poželjno da se osvrćete na neka pitanja iz prošlosti, jer je mnogo veća mogućnost za svađu u ovim mesecima. Slobodni Ovnovi upoznaće zanimljivu osobu preko prijatelja ili će shvatiti da prema...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.