Izvor: Piplmetar.rs, 29.Apr.2023, 05:30

Mesečni horoskop za maj 2023. donosi astrolog Helena Cupać

Mesečno horoskop za maj 2023. Vagama donosi iscrpljenost, a Vodolije velike poslovne mogućnosti. A šta vas čeka tokom maja?

Iznad Dragi Onovi,
Pod pritiskom Marsa u Raku ćete i dalje biti do 20. maja, a nedavno se dogodilo pomračenje u vašem znaku, tako da je ovo za vas svaki veoma poran period. Budite oprezni u kontaktu sa određenim jer može doći do sukoba i manjih provokacija, pa se možete osećati ugroženo u pogledu ličnog integriteta. Ipak, imaćete dovoljno >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << snage da obezbedite mesec i posvetite se tekućim projektima. Za Ovnove koji su zaposleni, smenjivaće se topli i hladni odnosi sa svojim partnerima. S jedne strane, poželećete da se nametnete svom partneru, a sa druge strane postoje trendovi harmonije. Različiti sistemi vrednosti i stavovi mogu izazvati nesuglasice. Ako ste slobodni, obratite pažnju na to koje je u vašoj neposrednoj blizini koje može da vam privuče pažnju, a zanimljivo poznavanje može da se desi preko članova porodice.
Imajte promenljivo raspoloženje i osetljiv stomak.
Bik Dragi Bik,
Bićete prilično fokusirani na svoje ciljeve u narednim nedeljama. Isticanje unutar kolektiva je ono što će zabeležiti ovaj period, ističe se želja za napredovanjem i liderstvom. Ponekad možete doći slepilo, u smislu neosetljivosti prema drugima, i o tome treba da vodite računa. Neki Bikovi, čak i ako to ne žele, imaće priliku da novim uslovima rada promene radno okruženje.
Za jedan koji su zauzeti, ovo je period koji donosi osetljive trenutke u vezi, posebno u prvih deset dana u mesecu. Veza sa partnerom će biti pod pritiskom, otkriće se neke skrivene informacije ili ćete jednostavno postati svesni kvaliteta veze u kojoj se nalazite. U narednim nedeljama, slobodni pripadnici vašeg znaka imaju priliku da ispitaju svoj sistem vrednosti kada su ljubav i partnerstvo u pitanju. Oslobodiće se starih obrazaca i ovo je mesec u kome ljubav može doći preko bliskih ljudi. Nervoza.
Mesečni horoskop za maj 2023 – Blizanci Dragi Blizanci,
Retrospektiva će sada biti veoma bitna, pa je preporučena, ali je potrebno i da proverite sve što radite. Može doći do grešaka i propusta, bilo da su vaše ili tuđe. Ako imate neke nedovršene poslove, sada je vreme da ih zatvorite. Neki pripadnici vašeg znaka možda će tome stati na kraj i promeniti posao u maju
Ako ste u vezi ili u braku, vaš partner vam je sada od velike pomoći kada su u pitanju neke poslovne odluke. Drugi ugao može vam pomoći da donesete određene odluke. Ako ste slobodni, planeta ljubavi je u vašoj prirodnoj drugoj kući od 7. marta. Poznanstva su moguća na mestima pored vode, u restoranima. U oblasti zdravlja biće povećan apetit.
Rak Dragi Rakovi,
Orijentisani ste ka svojim ciljevima i mesec maj će vam na tom polju biti prilično uspešan, mada je važno da sve proverite nekoliko puta, a neke nove početke odložite, bar do kraja meseca.
Druga polovina meseca doneće i veće izdatke, pa ćete se truditi da ih nadoknadite. Pokušajte da iznesete svoje lične stavove na diplomatski način.
Ako ste u vezi ili u braku, sedmog maja planeta ljubavi ulazi u vaš znak i omogućava vam da uložite odnos sa voljenom osobom. Osim toga, maj donosi i raspaljene strasti. Ako ste slobodni, optimistični ste kada je ljubav u pitanju, a ovaj period može biti veoma plodan kada je u pitanju vaš znak. Vodite računa o svojoj ishrani.
Lav Dragi Lavovi,
Tokom narednih nedelja daćete sve od sebe da napravite korak dalje na poslovnom planu, ali, ako ste svoju energiju raspršili u više pravaca, sada ćete to morati da promenite i fokusirate se na jednu ili dve veće obaveze. Druga polovina meseca je bolja, vraća vam se entuzijazam, a neki Lavovi očekuju promenu položaja.
Ako ste u vezi ili u braku, uverite se da poslovni pritisak ne utiče na kvalitet veze. Takođe možete da se pretvorite svom partneru da ste samozatajni ili da nešto krijete od njega. Ako ste slobodni, druga polovina meseca donosi mogućnost ulaska u tajnu vezu. Patite od nesanice.
Mesečni horoskop za maj 2023.- Devica Drage uređaj,
Iskoristite mesec maj da se rešite zaostalih poslova. Prva polovina meseca je veoma važna za ove aktivnosti, dok je vaša vladajuća planeta u retrogradnom kretanju. 20. maja Mars ulazi u vaše prirodno polje tajni i tada ćete saznati mnogo informacija koje će vam biti od koristi. Istovremeno, postoji neosnovani strahovi. Zauzeti pripadnici vašeg znaka daju sve od sebe da održe harmoniju u vezi. Međutim, nedostatak razumevanja izaziva nezadovoljstvo na obe strane. Samci vašeg znaka poznaje osobu preko prijatelja koja će izazvati interesovanje. Zato je preporučeno biti društveno aktivan. Zdravlje je stabilno.
Vacanci Drage Vage,
U maju ulozite prilično iscrtani, ali taj trend će se nastaviti i u redovnom periodu, odnosno u prve tri nedelje u mesecu. Potrudite se da dobro rasporedite svoje resurse, jer je to jedini način da postignete ono što ste zamislili. Odnos sa saradnicima nije najbolji, ali se trudite da to ne utiče na produktivnost. Ako ste u vezi ili u braku, vaša posvećenost poslu može izazvati nesuglasice i nezadovoljstvo. Imaćete priliku da to preuzmete u poslednjih deset dana u mesecu. Ako ste slobodni, fokus je na poslovnim obavezama, ali ćete ipak primetiti da je za vas zainteresovana ambiciozna osoba. Osetljivi urinarni trakt.
Škorpija Drage Škorpije,
Daješ sve od sebe da svoje ideje ostvare. Rasipanje energije, sklonost nostalgiji i povremeno naglašene emocije donosi vam produžetak realizacije vaših planova. Druga polovina meseca je povoljna kada su u pitanju poslovi, ali se suzdržite kada su u pitanju odnosi sa nadređenima. Ako ste u vezi ili čak u braku, prva polovina meseca mnogim Škorpijama donosi transformaciju odnosa. U stvari, kršite određene obrasce koji mogu uticati na budućnost veze. Ako ste slobodni, nemojte odbijati pozive na društvo, jer ovo je mesec koji vam sprema mnogo ljubavi iznenađenja. Zdravlje je dobro.
Mesečni horoskop za maj 2023. – Strelac Dragi Strelac,
Tranzitno Sunce je u vašem prirodnom polju rada u prva tri nedelje maja, a ovo je period u kome imate priliku da na pravi način istaknete svoje kapacitete i da se izdvojite iz mase. Podrška nadređenih neće izostati, a pojedini pripadnici vašeg znaka očekuju bolje uslove za rad. Budite rezervisani kada su u pitanju informacije koje vam dolaze na put i ne donose brzo zaključke. Moguća je obnova starih saradnje.
Ako ste u vezi ili u braku, veza sa partnerom je stabilna, pod uslovom da ne otvorite teme oko kojih se ne slažete. Poslednjih deset dana u mesecu primetite malu udaljenost od voljene osobe. Ako ste slobodni, na samom kraju meseca biće prilike da promenite svoj emotivni status. Zdravlje je stabilno.
Jarac Dragi Jarčevi,
Pred vama je mesec u kome ćete morati da budete veoma oprezni kada je u pitanju posao, kao i odnos sa saradnicima. Velike su šanse da ćete dobiti primamljivu ponudu, kojoj ćete teško odoljeti, ali i nećete dobiti sve potrebne informacije. Preporuka je da se odluka stavi na čekanje, a da se u međuvremenu reše zaostaci, ako ih ima. Ako ste u vezi ili čak u braku, vaš partner traži više prostora za sebe. Zbog toga ćete se osećati zanemareno i dovodite u pitanje vrste veze u kojoj ste. Slobodni pripadnici vašeg znaka od druge polovine meseca ulaze u veoma blagotvornu fazu na polju ljubavi. Slede iznenađenja. Zdravlje je dobro.
Vodolija Draga Vodolije,
Kako tokom maja nailazite na prepreke, ovo je odličan period za vaš poslovni razvoj. Obnavljate važne kontakte, moguća su kraća, već dogovorena poslovna putovanja, a neke Vodolije očekuju napredovanje. Pored toga, moguće je i kretanje.
Ako ste u vezi ili u braku, vaš partner je zabrinut za finansije. Budite mu barem moralna podrška. Slobodni pripadnici vašeg znaka orijentisani su isključivo na poslovne obaveze i mogu da propuste pažnju osobe u neposrednoj blizini. Osetlji hormoni.
Riba Dragon Ribe,
Pred vama je mesec u kome ćete biti veoma komunikativni i imate priliku da na pravi način dođete do svih koji bi trebalo da vas čuju. Sigurno je da će biti pokušaja sa drugog puta, ali vaš entuzijazam neće splasnuti. Biće i priče o novim, značajnim saradnjama. Povremeno, zbog neplaniranih troškova, postoji kratkoročna briga.
Ako ste u vezi ili u braku, sada ćete imati priliku da preuzmete sve nesuglasice iz prošlosti. Ako uložite trud i vreme. Slobodni pripadnici vašeg znaka, sa povoljnim aspektima planete u vodenim i zemaljskim znacima, imaju priliku da promenite svoj emocionalni status.
Zdravlje je stabilno, osim savremenog umora.
lepotizdravlje.rsnatala krechetova/iStock/Getti Images Plus preko Getti Images
Najnovije na portalu Marie Claire





Detaljnije

Pogledaj vesti o: Mesečni horoskop

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.