Izvor: Luftika.rs, 29.Maj.2022, 10:48

Mesečni horoskop za jun 2022. godine

Ovan želi da uživa, Bik romantičan, Blizanci donose važne odluke, Rak smiren, Lav konačno može da odahne, Devica pred novim početkom, Vaga dobija poziv iz daleka, Škorpija zarađuje, Strelac izvlači najbolje za sebe, Jarac pred rešenjem konflikta, Vodolija flertuje, a Ribe se nadaju povišici.
Pred vama je mesečni horoskop za jun 2022. godine:
OVAN LJUBAV Par meseci unazad Ovnovi su u centru pažnje kada je ljubav u pitanju! Mnoge važne odluke su upravo na vama i vi >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << ste ti koji kontrolišete situaciju što vam jako odgovara.
Od 1. do 7. juna na snazi će biti konjukcija planete ljubavi Venere i planete bunta i promena, Urana u vasem astrološkom polju ličnosti!
Biće ovo poslednja turbulencija u nizu koja mnogim zauzetim Ovnovima može doneti veće promene, želju za prekidom nekih dotrajalih odnosa, ali i veliku reorganizaciju u postojećim vezama! Ulaskom Venere u znak Bika doneće vam preko potrebnu stabilnost i zauzdati vašu divlju prirodu nakon 8. juna.
Izmedju 17. i 21. juna,vladar vašeg znaka Mars iz astrološkog polja doma i intime, doneće iznenadjujuće mirnu i ušuškanu atmosferu između vas i jednog Bika, Vage ili Lava! Bićete neobično vezani za kuću i stalnog partnera! Krajem meseca ćete čak toliko biti opsednuti ugađanjima vašoj ljubavi da vas neće prepoznati.
Slobodni Ovnovi početkom meseca mogli bi na nekom većem okupljanju da upoznaju vrlo ekscentričnu osobu koja će ih već na prvi pogled osvojiti! Ukoliko je reč o Vodoliji, Strelcu ili Škorpiji ne propustite ludu zabavu. Između 16. i 22. juna usporićete tempo i poželećete da se skrasite, dobro razmislite možda ste baš tu osobu dugo čekali!
POSAO I FINANISIJE Vladar vašeg znaka Mars prećiće u znak emotivnog i laganog Raka. Moguće je da će između 4. i 17. juna vaša ambicija biti slabija nego inače i tokom juna biće vam više do uživamja.
Za vas već početkom juna počinje period blagostanja i ubiranja plodova!
Finansijska situacija je fenomenalna. Tranzit Venere kroz vaše polje zarade i finansija doneće veliki priliv novca, a ukoliko se bavite poslovima vezanim za hedonizam, estetiku i luksuz, biće ovo vaš mesec!
Venera će pojačati i vaše nagone ka trošenju, pa posebno 9. 16. i 19. juna obratite pažnju da ne preterate.
Između 14. i 24. juna lepi aspekti Jupitera iz polja partnerstva i Marsa mogu vam doneti novu dugoočekivanu poslovnu saradnju i uspeh kroz partnerske poslove! Vi ste rođeni lider, ali ovog puta raspodelite snage i uspeh je zagarantovan!

Pogledaj vesti o: Mesečni horoskop,   Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci,   Horoskop - Rak,   Horoskop - Lav,   Horoskop - Devica,   Horoskop - Vaga,   Horoskop - Škorpija,   Horoskop - Strelac,   Horoskop - Jarac,   Horoskop - Vodolija,   Horoskop - Ribe,   Horoskop za jun

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.