Izvor: Luftika.rs, 23.Jun.2016, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesečni horoskop za jul-srpanj 2016. godine

Mesečni horoskop za juli vam otkriva gde i kada možete očekivati sreću, a kada da se pripazite. Najtačniji horoskop za jul 2016. godine pisan je kao vodič kroz datume, za svaki horoskopski znak. Tu su predikcije za slobodne i one koji su u vezi, da li će im se osmehnuti ljubav. Juli je i najtopliji mesec u godini, kada većina ide na godišnji odmor, a za nekog to može da bude šansa u poslu. Tokom jula ćemo biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << pod energijom Lava, nako izlaska iz uticaja emotivnog Raka. Horoskop koji donosi predikcije za ljubav, posao i zdravlje je pred vama.
OVAN POSAO Puni ste energije, poslovne inicijative i entuzijazama, jer vaša lična planeta Mars, je promenila pravac i započela direktno kretanje. Ovo bi bio poslovno sjajan mesec, da vas ostali planetarni raspored ne ograničava i ne dozvoljava da sa lakoćom sprovedete svoje ideje i postignete napredak u biznisu. U prvih dvadesetak dana jula, dok je Sunce u Raku, orijentišite se na regulisanje propusta i rutinsko poslovanje. Pretresite dokumentaciju, dugovanja, i rešite se zaostalih balasta. Poslednja dekada jula biće poslovno uspešnija, a konačni finansijki bilanas će biti umanjen u odnosu na prošli mesec.

Slična je situacija i za Ovnove u radnom odnosu, jer na poslu vlada zatišje i ovaj mesec će proteći relativno mirno za vas. Poslovi će teći ustaljenim ritmom i bavićete se zaostalim i nedovršenim poslovima iz predhodnog perioda. Ova situacija vam odgovara, jer ste koncentrisali energiju na rešavanje kućnih i porodičnih pitanja u vezi kupoprodaje nekretnina ili ste se upustili u krečenje i renoviranje stana ili kuće. Planeta Jupiter u polju vaše svakodnevnice i posla, olakšava vam kupovinu i sklapanje ugovora, kao i rešavanje svih spornih pravnih pitanja.
Ako ramišljate o odmoru, idealan period za godišnji odmor je poslednja dekada jula.
LJUBAV Ako ste u vezi:
U ovom periodu, vaša pažnja je usmerena na dom, partnera i porodicu. U četvrtom polju doma, udružile su se pozitivne energije Sunca, Venere i Merkura i sa vašim partnerom, decom i roditeljima su nastali emotivno topli odnosi.
Ovaj period je dobar za rešavanje stambenog pitanja, tako da će kupovina nekretnina i preuređenje vašeg doma, biti važna tema za razmatranje u ovom mesecu. Ako imate rešeno stambeno pitanje, onda ste se odlučili da renovirate i ulepšate dom, kupovinom novih dekorativnih i upotrebnih predmeta za kuću. Stvorićete savršen kutak za zajednički boravak i uživanje. Osećaćete se ušuškano!
Ako ste slobodni:
Deluje kao da ste se umorili od buke, gužve, izlazaka i zabave, jer povukli ste se u kuću i družite se samo sa malim brojem intimnih prijatelja. Vi u stvari, prebirate događaje, koji su izazvali kraj vaše veze sa osobom u koju ste se nedavno zaljubili. Razmišljanje o bivšoj ljubavi vas čini bolećivim i osetljivim. Ovo melanholično raspoloženje će vas postepeno popuštati i pred kraj meseca, kada Sunce i Venera uđu u znak Lava, osetićete se emotivno rasterećeno i bićete ponovo spremni za izlaske i druženje. Baš tada, kada se najmanje nadate, velike su šanse da sretnete jednu zgodnu Vagu, zabavnog Strelaca, otmenog Lava ili zanimljivu Vodoliju. Nećete ni slititu da će to biti ono pravo!
ZDRAVLJE Do 21. jula budite pažljiviji prema svome organizmu i održavajte ga u kondiciji i snazi. Potrebano vam je više odmora i relaksacije na dnevnoj bazi.
Mlađe predstavnike Ovnova, muče emotivni problemi i zbog toga su uznemireni i skloni melanholiji i prolaznoj depresiji. Opuštaju vas razgovori sa prijateljima, ali ako vam se tuga jako uvukla pod kožu, obratite se stručnjaku, homeopati ili psihologu. Vaši stomačni problemi su ovoga puta usko povezani sa vašim psihičkim stanjem. Vreme je da se hrabro oslobodite prošlosti.
Predstavnici srednjih i starijih generacija od 21. jula treba provere krvnu sliku i krvni pritisak. Pričuvajte se ujeda insekata, kada ste u prirodi.

Pogledaj vesti o: Godišnji horoskop,   Horoskop - Ovan

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.