Mesečni horoskop za jul 2019. godine!

Izvor: Svet plus, 01.Jul.2019, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesečni horoskop za jul 2019. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš mesečni horoskop za jul 2019. godine na portalu Svet Plus.

Ovan 21.3.- 20.4.

Mars će biti u znaku Raka ovog juna, pa će ovo biti mesec fokusiran na dom, porodicu i sigurnost. Mlad Mesec u znaku Blizanaca 3. juna otvoriće vrata za nove informacije i razgovore. Možete imati ono što želite, ali to će zahtevati iskrenu komunikaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << sa vašim partnerom. Sredinom meseca, ponovo ćete se povezati sa starom ambicijom ili ćete shvatiti čega je sve potrebno da se odreknete kako bi ste napredovali. Pun Mesec u znaku Strelca 17. juna nagoveštava prekretnicu. Potrebna vam je perspektiva, koju ćete usmeriti u pravcu u kome želite iskrenim razgovorom i pregovaranjem o uslovima koji vama odgovaraju- na taj način ćete zadržati sigurnost i slobodu kojima težite. Sunce će ući u znak Raka 21. juna, čineći da se osećate prijatno u svojoj koži. Imaćete priliku da se poistovetite sa svojom vizijom onoga čemu osećate da pripadate. Mlad Mesec i potpuno pomračenje Sunca će se poklopiti početkom jula, kada ćete biti spremni da ostavite svoju prošlost iza sebe i počnete da živite u sadašnjosti punim plućima.

Bik 21.4.-21.5.

Stari putevi će se srušiti početkom juna, kada će vam se ukazati potpuno nove prilike. Od vas će se tražiti da razmislite o svojim budućim planovima i shvatite svoj pun potencijal. Mnogo ste vredniji nego što mislite i imate dosta toga da ponudite ovom svetu. Mlad Mesec 3. juna obeležiće nov ciklus u kome ćete sazreti, kako materijalno, tako i emocionalno. Cenite sebe, obratite više pažnje na svoja dela umesto na reči i mudro uložite svoju energiju kako bi ste pribavili sva sredstva koja su vam neophodna za dalje napredovanje. Pun Mesec u znaku Strelca 17. juna obeležiće početak velikih promena. Budite voljni da ponovo razmislite o važnoj finansijskoj odluci koju ste skoro doneli. Odaljite se od svih spoljašnjih smetnji i živite u skladu sa vašim vrednostima. Možete dobiti mnogo više nego što možete da izgubite, što će biti vaš glavni pokretač za promenu pravca u kome se krećete. Mesec će se završiti sa iznenadnom informacijom koja će naći svoj put do vas. Ostanite bistrog uma i dobro analizirajte situaciju koja je pred vama. Ukoliko vam nova prilika kuca na vrata, nemojte oklevati da ih otvorite!

Blizanci 22.5.- 21.6.

Iskoristite početak meseca za rekapitulaciju proteklih događaja. Ovaj mesec će obeležiti nov lični početak za vas. Ko ste vi? Šta je ono što želite? Ostanite verni svojim snovima. Život će postati opušteniji 8. juna, kada Venera bude ušla u znak Blizanaca. Privlačićete svakakvu pažnju. Volite sebe kako bi ste privukli onoga ili ono što želite. Pun Mesec u znaku Strelca 17. juna označiće kraj puta u nekim vezama, oktrivajući nove pravce, kao i ćorsokake. Uvek možete da se predomislite. Prihvatite svoja osećanja i odlučite šta više ne želite da ponavljate. Budite otvoreni. Imaćete priliku da produbite veze koje vam donose sreću i zadovoljstvo. Pravi prijatelji su oni koji vas cene i brinu o vama. Rešićete se starih čežnji do kraja meseca, obnavljajući svoje finansijske zalihe. Imate sve što vam je potrebno, emocionalno i materijalno. Zagrebite ispod površine i saznajte koja blaga leže u vama.

Rak 22.6. - 22.7.

Mlad Mesec će biti u vašem znaku, privlačeći vas domu i vašoj unutrašnjosti. Kroz naredne dve nedelje, opustite se, meditirajte i razmišljajte. Nemate sve odgovore, ali morate da nastavite da postavljate pitanja i obratite pažnju na odgovore onda kada vam se oni budu ukazali. Postajete svesni dubljeg razloga svog postojanja, kao i vaših podsvesnih misli, čežnja i strahova. Ne morate da delite svoja osećanja sa ostatkom sveta, ali morate biti iskreni prema sebi. Pun Mesec u znaku Strelca 17. juna će vam pokazati šta je sledeće što će se desiti. Obratite pažnju na svoje zdravlje i trudite se da se ne forsirate previše. Ima još dosta toga što morate da naučite, ali budite postupni u svojim akcijama i verujte u put koji će vam se ukazati.

Lav 23.7.- 22.8.

Ulaskom u jun, situacija na poslu će se najzad stabilizovati. Mlad Mesec 3. juna će uneti novu energiju u vaš odnos sa prijateljima, u vaše snove i želje. Vaše ambicije će se razvijati zajedno sa vašim povezivanjima sa drugima, otvarajući vam vrata ka širem i srećnijem svetu. Ukoliko budete imali sumnje, zaustavite se na kratko i analizirajte situaciju oko sebe. Pun Mesec u znaku Strelca 17. juna stavlja fokus na kreativne, seksualne, romantične ili neke druge situacije koje su bliske vašem srcu. Imate mnogo više slobode i opcija nego što mislite. Verujte u svoju najbolju i najoptimističniju viziju- u nešto što osećate da je pravo. To takođe znači i odbacivanje onih stvari koje više ne funkcionišu, ali i veru u to da će promene učiniti vaš život boljim i bogatijim. Sunce će se naći u znaku Raka 21. juna, kada ćete osećati potrebu da se povučete, odmorite i pripremite za Sunce koje će se naći u vašem znaku sledećeg meseca. Početkom jula, pomračenje sunca i Mlad Mesec će obeležiti početak vaše potrage za dubljim smislomvašeg života.

Devica 23.8. - 22.9.

Početak meseca dočekajte sa jasnim ciljem koji obuhvata i veću finansijsku slobodu i sigurnost. Mlad Mesec 3. juna najavljuje da je pred vama potpuno nov poslovni ciklus koji dosta obećava. Venera će se naći u znaku Blizanaca 8. juna, kada će se javiti primamljive prilike da budete primećeni. Zapitajte se- šta za vas znači uspeh? Razjasnite svoje ciljeve i tek onda donesite veliku odluku. Pun Mesec u vašem znaku 17. juna dovešće porodična i kućna pitanja u prvi plan. Uzdignite se iznad svojih nesigurnosti. Vaša sadašnjost nije vaša prošlost. Imate slobodu i opcije, a i pomoć je uvek na dohvat ruke. Sunce će se naći u znaku Raka 21. juna, najavljujući širenje vašeg društvenog kruga i razvijanje vaših ambicija. Oslobodite se tereta i bićete slobodni da istražite nove prilike koje su daleko skladnije sa vašim trenutnim ciljevima. Osvrnite se na svoje vrednosti prilikom potpunog pormašenja u znaku Raka sledećeg meseca. Biće prevrata i zaokreta, ali održite svoj put i pratite svoje snove, šta god život bacio ispred vas.

Vaga 23.9. - 22.10.

Početkom meseca ćete najzad osetiti olakšanje povodom stresne poslovne situacije. Mlad Mesec 3. juna nagoveštava da ćete najzad biti oslobođeni nečega što vas je do sada držalo čvrsto u svom stisku. Možda ćete primiti vesti iz daleka, ili će vam se ukazati nove prilike da otputujete na daleke horizonte. Ovo je putovanje- fizičko, metaforičko ili duhovno- koje će vam otvoriti potpuno novi svet. Najzad ćete moći da istražite svoje opcije, ali u svakom trenutku se morate pridržavati svog glavnog cilja. Sredinom meseca ćete se naći pred prekretnicom. Pun Mesec u znaku Strelca 17. juna će vam doneti uvid u razgovore koji su puni detalja o putu koji je pred vama. Izbegavajte prerano donošenje odluka. Slušajte, imajte otvoren um i jasne ciljeve i budite zahvalni. Učite ono što je potrebno da znate, što će vam pomoći da donesete mudre odluke. Sunce će se naći u znaku Raka 21. juna. Kako se budete bližili kraju meseca, razjasnite svoje lične ambicije i čežnje. Neočekivane promene će raščistiti put svežem početku sledećeg meseca.

Škorpija 23.10.- 22.11.

Početkom meseca, doživećete primetan nepredak u ljubavnim vezama, oslobodićete se starih strahova i prepoznaćete glavni izvor podrške u svom životu. Mlad Mesec 3. juna će vas podstaći na veću predanost po pitanju finansija, zdravlja i partnera. Kada budete u potpunosti razumeli svoje želje i navike, tek tada ćete moći da donosite promene u svoj život. Pun Mesec u znaku Strelca 17. juna baca svetlo na pitanja vašeg samovrednovanja, prihoda i uključenosti u svakodnevne događaje. Izbegavajte svađe. Slobodni ste i ne postoji pogrešna odluka. Imajte veru u svoju najoptimističniju viziju i uzdignite se iznad najmračnijih scenarija. Ovo je prilika da se preispitate i uskladite svoje napore sa svojim dugotrajnim vizijama i principima. Sunce će se naći u znaku Raka 21. juna, pružajući vam osveženu perspektivu na stvari. Pri kraju meseca, neočekivan razvoj događaja može vas dodatno pogurati ka ostvarenju vašeg cilja. Iznad svega, imajte veru u sebe.

Strelac 21.11.- 21.12.

Početkom meseca, primetićete podršku sa svih strana, što je sušta suprotnost od vaših prvobitnih očekivanja. Mlad Mesec u znaku Blizanaca 3. juna obeležiće novi početak za ljubavne veze, pružajući vam priliku da se povežete na istom nivou. U vašim vezama postoji prava ljubav. Budite jasni kada su u pitanju vaše vrednosti, kako ne bi morali da se brinete da li će biti pređena vaša granica. Pun Mesec u vašem znaku 17. juna može vas učiniti osećajnijim nego obično. Prihvatite svoja osećanja i zanemarite sve svađe. Postanite svesni svojih navika i podsvesnih odluka koje se negativno odražavaju na vaš svakodnevni život. Sunce će se naći u znaku Raka 21. juna, kada ćete moći da se oslobodite svih loših navika i tereta koji vas iscrpljuju. Ovo će biti period velikog pročišćavanja vaše ličnosti. Izbegavajte konfrontaciju sa bliskim ljudima.

Jarac 22.12.- 19.1.

Kako budete ulazili u mesec, shvatićete da su opuštanje, zabava i uživanje od velike važnosti. Kada Mlad Mesec u znaku Blizanaca bude zasijao 3. juna, moći ćete da donesete odluke koje će vam pomoći da stvorite život u kome ćete moći da uživate isto onoliko koliko sada radite. Neka vam prioriteti budu zdravlje i zabava, a sve ostalo će doći samo! Pun Mesec u znaku Strelca 17. juna će vas spremiti za put koji se nalazi pred vama. Možda čak postoje i tajne koje vam se otrkivaju unapred. Postoji dosta toga što još uvek ne znate, ali uz vašu želju za učenjem i jakom intuicijom, vrlo brzo ćete saznati sve što vam je potrebno! Sunce će ući u znak Raka 21. juna, stavljajući vašu ljubavnu vezu u prvi plan. Kako se mesec bude završavao, na površinu će izlaziti sve misli i osećanja koja ste čuvali za sebe. Već početkom seldećeg meseca ćete biti spremni za novi početak koji će vam pomoći da dodatno produbite svoju vezu.

Vodolija 20.1.- 19.2.

Najzad ćete shvatiti u koliko se dobroj situaciji nalazite- kako emotivno, tako i finansijski. Mlad Mesec u znaku Blizanaca 3. juna učiniće da budete spremni za rizik u kreativnim situacijama, romantičnim vezama ili drugim, vama bliskim pitanjima. Ne postoji pogrešna odluka. Kada Venera bude ušla u znak Blizanaca 8. juna, slušajte i pratite svoje srce. Pun Mesec u znaku Strelca 17. juna učiniće da budete svesniji svog društvenog potencijala. Možda ćete čak primetiti i da vam se mali san obistinio. Šta je sledeće? Vaši snovi se razvijaju, ali vi imate moć da stvorite i izgradite nov život u skladu sa onim što ste postali. Život će postati zauzet 21. juna, kada Sunce bude ušlo u znak Raka, ali ovo je prilika za duboko zaceljivanje i odmor. Započnite sa procesom eliminacije- otarasite se emotivnog tereta i svega što vas iscrpljuje. Potom, kada se potpuno pomračenje Sunca bude poklopilo sa Novim Mesecom, bićete spremni za nov početak.

Ribe 20.2.- 20.3.

Ulaskom u jun, Mlad Mesec vas već 3. juna podstiče na razmišljanje o domu i porodici. Suočite se sa prošlošću iskreno i oslobodite se iluzija. Moraćete da donesete različite odluke u narednom periodu, ali postojaće kreativno rešenje za svaki problem koji se bude našao pred vama. Pun Mesec 17. juna u prvi plan stavlja poslovno pitanje koje će zahtevati da ponovo razmislite o svojim ciljevima i ambicijama. Vaši talenti su priznati i imate mnogo toga da ponudite svetu, ali da li ćete pratiti svoj put, ili ćete održavati imidž koji se od vas očekuje. Ostanite usklađeni sa svojom vizijom i lako ćete pronaći podršku. Sunce će se naći u znaku Raka 21. juna, kada ćete najzad uspeti da se otarasite tereta koji nosite. Ukoliko ste prošli kroz neku traumu, obratite se za pomoć. Zaboravite na površne ideje o tome šta je ljubav i potrudite se da sami okusite njene prave čari. Poptuno pomračenje Sunca sledećeg meseca će vam pomoći da pronađete smisao za kojim tragate.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.