Mesečni horoskop za jul 2015. godine: Rakove očekuje ljubav, Škorpije ozbiljna LOVA

Izvor: 011vodič.com, 02.Jul.2015, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesečni horoskop za jul 2015. godine: Rakove očekuje ljubav, Škorpije ozbiljna LOVA

Mesečni horoskop za jul 2015. godine: Rakove očekuje ljubav, Škorpije ozbiljna LOVA
POSAO
Dinamika je uvek dobra za dobro poslovanje. Kako je Ovan prvi znak, trenutni tranzit vašeg vladara Mars kroz brze i komunikativne Blizance opisuje da morate završiti papirologiju koju ste započeli.Ovo je period koji se aktivira za otvaranje novog posla, tačnije ne bi bilo loše da se pokrenete na pokretanje >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << novog posla. To bi vas osvežilo i pokrenulo energetski. Dobar odnos sa Jarcem, dobra finansijska energija. Blizanci očekuju od vas da ih organizujete. A Lav vam pomaže u svakom slučaju.
LJUBAV
Bilo bi dobro da stupite u vezu sa osobom koja je vodeni znak jer se nećete razumeti. Jedna Devica vas stalno zove, pazite da ne donesete pogrešnu ocenu o njoj. Druga polovina meseca pojačava energiju ljubavi. Važno je da budete van kuće jer su tada veće šanse da upoznate osobu koja je kompetibilna sa vama. Venera u Lavu donosi ljubav.
ZDRAVLJE
Oprezno sa načinom ishrane jer možete imati problem sa crevima.
POSAO
Novac vam dolazi kako god. Imaćete priliv finansija. Osobe koje mogu da vam pomognu su Škorpija i Ribe. Saradnja sa Ovnom se ne preporučuje u ovom trenutku. Imate stavove koji se ne poklapaju i ne doprinose dobrom poslovanju. Vaš vladar Venera ulaskom u znak Lava pojačaće energiju privatnog poslovanaja. Maksimalno zalaganje daće odločne rezultate a vama je najvažnije da to bude dobra zarada.
LJUBAV
Slobodni Bikovi imaju šansu da upoznaju osobu koja je na položaju. Dobra kombinacija sa osobama iz znaka Raka,Vage ili Strelac. Žene su u ovom periodu pune energije, strasti i velike su zavodnice, fatalne za svakog ko bude u kontaktu sa njima, posebno od desetog u mesecu kada Venera zakorači u vatrenog Lava. Bikovi u braku ili vezi imaju težak period. Nerazumevanje. Pomirenje do kraja meseca.
ZDRAVLJE
Morate da obratite pažnju na nervozu, nemir u duši zbog preteranog rada.
POSAO
Do desetog juna vaš vladar Merkur ima retrogradni hod. Najviše ćete ga vi osetiti i Device. Međutim za neke pripadnike ovog sazvežđa ovo je period razrešavanja poslovnih problema, situacije koja je bila teška do sada a od sada može da se popravi. Važno je da imate mogućnost da novac koji imate kroz dugovanje vratite i da se vama vrati ono što vam pripada. Oni Blizanci koji planiraju nov posao i ulaganja mogu da očekuju pozitivna dešavanja u drugoj polovini meseca.
LJUBAV
Bolje ćete komunicirati sa vatrenim znakovima u drugoj nedelji meseca. Potrudite se da budete sve više iskreni kada pričate
ZDRAVLJE
Potrebno vam je više sna, odmora, putovanja.
POSAO
Juni mesec počinjete pomalo haotično. Više ste u brigama i razmišljanjima šta ćete da radite dalje. Iako ste neko ko ima talenta, sposobnosti da budete vođa, duboko u vama je starh od uspeha. Podršku tražite u znaku Ovan, Devica, Lav. I dalje vaš projekt je vezan za inostranstvo. Već tokom druge polovine meseca možete biti operativniji i posvetiti se svom privatnom poslu. Za vas retro Merkur može da predstavi psihičke blokade koje ćete svakako da otklonite uz pomoć dobrih saradnika.
LJUBAV
Slobodni Rakovi imaju susret sa Jarcem, Ovnom ili Vagom. Posebno je naglašena ljubav sa Vagom. Rakovi u braku ili vezi imaju težak period početkom meseca. Razdvojenost. Osećaj nesigurnosti. Stanje se popravlja u drugoj polovini meseca. Imate jakog partnera koji vas podržava i to znači mnogo. Ovo je period kada morate nešto da iskusite, probate, naučite.
ZDRAVLJE
Držite se saveta lekara i to će biti sasvim dovoljno za dobro zdravlje.
POSAO
Početak meseca je opisan kao teži period jer morate da upotrebite svo svoje znanje i isukstvo kako bi imali uspeha u radu. Posle 10. juna možete očekivati pomoć saradnika ali bi bilo dobro da sarađujete sa partnerom ako ste u braku ili vezi.U svojoj suštini vi ste veoma odani poslu koji radite i drugi često imaju više koristi od vas samih. Čuvajte se toga i posvetite se što više sebi i svojim idejama.
LJUBAV
Biće to zanimljiva igra mačke i miša. Lav u braku ili vezi mora da pripazi na pojavu tajnih ljubavi. Uvek ste na meti drugih. Vaša zavodljivost, strast i požuda čini vas harizmatičnim i privlačnim.Vama je važno da budete sa osobom koja je opuštena i uvek spremna za zabavu i provod. Manje ulazite sa osobama iz vazdušnog sazvežđa, oni umeju da naprave skandal.
ZDRAVLJE
U ovom mesecu osetljiva pluća i srce.
POSAO
Ambicija i posao na prvom mestu. Sve stavljate u drugi plan ali posao ne može da čeka. Osećate da vam je teško i da nemate pomoći. Čekate već duži period pomoć saradnika. Treba da se sami oslonite na sebe i sopstveno znanje i iskustvo. U drugoj polovini meseca biće usporen rad i saradnja sa osobom u znaku Strelac ili Bik. Taj projekat možete da očekujete pred kraj meseca ili tokom leta.
LJUBAV
Svi misle da ste posvećeni poslu i da vas ljubav ne zanima ali nije tako. Jako ste posvećeni svojim ukućanima posebno voljenoj osobi sa kojom delite život. Slobodne Device imaće više sreće u drugoj polovini meseca i to sa mlađom osobom od sebe. Posvetite se što više novim ljubavima jer vas to čini srećnom osobom.
ZDRAVLJE
Obratite pažnju na organe u glavi. Neke Device mogu patiti od povećanog pritiska.
POSAO
Vodolija će vas dobro posavetovati kada je put u inostranstvo tema posla sa Blizancima možete da se organizujete i putujete.Važan ugovor sklapate od druge polovine meseca i to u drugom gradu ili mestu. Veći priliv novca već tokom druge nedelje meseca. To će vas podići na noge. Posebno dobar period za posao od 10 juna do 17.
LJUBAV
Kako na poslu tako i u sferi emocija prati vas energija vatrenih znakova. Sa njima možete da ostvarite ljubavnu idilu. Vi ste privlačan znak i znate da se vežete često za nekog ko je u braku ili vezi, posle toga dosta patite. Morate da prekinete taj trend jer nije dobro da se osećate nedovoljno voljenim. Posebno slabi vaš nervni sistem.
ZDRAVLJE
Dobra energija daće dobro zdravlje. Bez većih problema.
POSAO
Ovo je period kada treba da zaradite veliki novac ili bar da iskoristite šanse koje vam se otvaraju. Nešto ćete dobiti, već.. Imate jako dobrih saradnika u okruženju koji žele da rade i sarađuju jer su sigurni u vašu poslovnost. Škorpije koje nisu zaposlene čekaju odgovor od prijatelja iz inostranstva radi zaposlenja. Do kraja meseca to može da bude ostvareno. Dobra saradnja sa Blizancima, Rak, Jarac i Ovan.
LJUBAV
Dobar odnos sa Ribama, Strelčevima i Jarčevima. Putovanjem možete mnogo toga da pobedite u vašem odnosu. Posebno ako ste u braku ili vezi ovo bi bio idealan termin da se opustite i pokrenete ljubavnu energiju. Slobodno vreme provodite uvek pored voljene osobe. Druga polovina meseca je odlična za potomstvo.
ZDRAVLJE
Stomak, nervoza želuca.
POSAO
Kako ste vi brz i dinamičan znak verovatno je da nećete čekati puno za dobar posao. Ali bi savet bio da ipak budete strpljivi. Imate podršku jednog Ovna. To vam je iskren saradnik. Novac imate u inostranstvu ili očekujete priliv iz istog. Pokušajte da ideju koju imate kao novo delo realizujete do kraja meseca. Imaćete dosta novca od tog posla.
LJUBAV
Sigurno je da ćete biti u prilici da sretnete osobu koja će vas zainteresovati. Ljubav možete da nađena na poslu ili preko neke inostrane socijalne mreže. Često su to osobe iz sazvežđa Strelac zatim Lav ili suptilni Rak. Bikovi mogu da budu teški i pogubni za energiju jednog optimističnog znaka. Strelčevi u braku ili vezi treba da se okrenu izlasku iz kuće. Najbolje funkcionišete kada vreme provodite u prirodi sa porodicom.
ZDRAVLJE
Nazeb, kašalj ili vas muči reuma. Obratite se specijalisti.
POSAO
Nezaposleni Jarčevi mogu da traže pomoć od jednog svog prijatelja koji ima privatnu kompaniju. Juni će vam doneti otvaranje nove firme koju ste dugo planirali.Važno je pravno da bude sve pokriveno. Imaćete dosta posla posebno kada krenete da radite i razradite posao. Dobra saradnja sa osobom iz znaka Rak, Ovan. Mada će i jedan Blizanac da bude zanimljiv. Veći priliv novca očekujte u drugoj polovini meseca.
LJUBAV
Jarčevi u braku ili vezi mogu biti vezani za nekog ko se predstavlja kao prijatelj. Pritom ta osoba ima emociju i biće neka vrsta tajne veze koja će trajati kratko. Ako ste slobodni onda će vam ovaj mesec više predstaviti svoju stranu avanture i strasti. Ništa konkretno se ne otvara kao stabilna veza. Jedino da se vežete za nekog Bika ili Devicu.
ZDRAVLJE
Preterana zaposlenost može da dovede do pada imuniteta.
POSAO
Vodolija će u narednom periodu imati dosta posla.Verovatno će dovesti do izvesne konfuzije ali će ipak biti uspeha. Druga nedelja meseca će doneti kako nove ljude tako i puno ponuda. Treba izabrati pravi put. Vodolija treba da koristi svoju jaku viziju i intuiciju jer je ovaj znak na tom polju nepogrešiv. Dobra saradnja sa Blizancima i Ovnom.
LJUBAV
Vi samo razmišljate o ozbiljnoj vezi ali ste duboko zainteresovani da budete slobodni i sami. U ovom periodu vam je to nekako logično ali Venera ulaskom u znak Lav vaše sedmo polje partnerstva daće da se zapitate gde ste, šta treba da uradite kako biste pokrenuli sebe na putu za novu i pravu ljubav koja vam nedostaje.
ZDRAVLJE
Druga polovina meseca može da donese bolje zdravlje.
POSAO
Vladar vaših finansija, Mars, nalazi se u dobrom znaku što će dovesti do neometanog priliva finansija. Oni kojima finansije zavise od porodice ili se bave privatnim poslom, imaće više uspeha od ostalih, pogotovu u drugoj polovini meseca. Na vaše finansijske rezultate, više no ikad, uticaće i angažman na radnom mestu. Jupiter je i dalje u vašoj kući rada, a Sunce u 4 oj kući prednost daje onima u privatnom biznisu. Tražite bolje uslove za sebe, dobićete ih uz samo malo sreće.
LJUBAV
Red toplog, red hladnog, karakterisaće ceo ovaj mesec, kada je ljubav u pitanju. Tolerancija će biti neophodna ceo mesec, pogotovu od 24 og, kada Mars uđe u znak Raka. Loša situacija, na ovom planu, trajaće do 14 og, kada će merkur preći u direktan hod i osloboditi vas problema. Blizanci, komunikacija ili porodično okruženje, će kontrolisati vaše partnerske odnose.
ZDRAVLJE
Veoma solidno zdravlje, smeši vam se ceo mesec, pogotovu od 6 og.
The post Mesečni horoskop za jul 2015. godine: Rakove očekuje ljubav, Škorpije ozbiljna LOVA appeared first on 011VODIC.COM.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Blizanci,   Horoskop - Lav

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.