Izvor: Luftika.rs, 25.Dec.2018, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesečni horoskop za januar 2019. godine

Nova godina je tu a mesečni horoskop za januar 2019. otkriva nam šta možemo očekivati u prvim danima godine koja nam dolazi. Januar je mesec novih početaka, mesec u kojem smo stare brige i probleme ostavili za sobom i  puni nade i optmizima dočekujemo novih 12 meseci. Promene na poslu, uzbuđenja na ljubavnom polju, raskidi i otkazi, zdravstveni problemi i rešenja  su nešto sa čime ćemo se susresti na početku Nove godine.
Posao Vaš vladar Mars na samom početku meseca i >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Nove godine ulazi u vaš znak. Osećaćete pojačanu motivaciju da ulažete više energije u razvoj aktuelnih i novih planova.
Na prvom mestu ćete biti usmereni ka pokretanju novih poslovnih projekata.
Pojačaćete se vaš osećaj za rukovođenje i potreba da se nadmećete sa konkurencijom. Sunce će praviti konjunkciju sa Saturnom koji se nalazi u vašem polju posla i karijere.
Doneće vam podršku nadređenih za razvoj vaših planova ali će se od vas zahtevati i mnogo više odgovornosti kao i više vremena posvećenog poslu kako biste postigli rokove. 5. januara Merkur ulazi u znak Jarca, što će vas pokrenuti ka dogovorima i pojačati vašu sposobnost da kalkulišete i rešavate komplikovanije zadatke.
U drugoj dekadi januara Sunce će praviti konjunkciju sa Plutonom, a Merkur sa Saturnom u vašem polju posla. Bićete u mogućnosti da pokrenete jedan važan veliki i dugoročni projekat koji će zahtevati veće investicije i troškove. Mogućnosti za uspeh i napredak pružiće vam se u oblastima industrije i građevinarstva.
Jupiter će 13. januara praviti kvadrat sa Neptunom.
Izbevagajte po svaku cenu bilo kakve mahinacije na poslu. Obratite pažnju na osobe koje žele da se dokopaju vašeg položaja jer biste mogli da budete žrtva nečijih spletki.
U trećoj dekadi januara Mars će praviti kvadrat sa Saturnom. Pojaviće se prepreke i teškoće koje ćete moći samo istrajnošću i strpljenjem da prevaziđete. Izbegavajte sukobe sa nadređenim osobama.
Konjunkcija Venere sa Jupiterom doneće vam povoljne mogućnosti da uvećate finansijsko stanje ali i da sklopite novi posao sa inostranim partnerom. Trigon Marsa sa Jupiterom 25. januara omogućiće vam da ostvarite dobitke kroz podršku iz inostranstva i kroz oblasti zdravstva i finansija.
Nezaposleni Ovnovi će dobiti ponudu za novi posao od jedne agencije za posredovanje u uslugama gde bi mogli da se zaposle kao stručni savetnici ili tehnička podrška.
Ljubav Ako ste u vezi:
Venera koja vlada vašim poljem ljubavi 7. januara ulazi u znak Strelca i donosi vam povoljnu mogućnost za kraća i duža putovanja sa partnerom, što bi vas dodatno zbližilo i omogućilo vam da imate više vremena jedno za drugo.
Tokom prve polovine januara pružaćete više podrške partneru. Imaćete dobar osećaj šta je vašem partneru potrebno.
Druga polovina januara unosi više strasti u vaš odnos sa voljenom osobom zahvaljujući trigonu Venere sa Marsom.
Izbegavajte tajne pred partnerom jer vam to može doneti nesuglasice i nestabilnost 21. januara kada Venera bude pravila kvadrat sa Neptunom.
Do kraja meseca uspećete da se uskladite u vezi svega to vam bude važno i bićete oboje srećni.
Ako ste slobodni:
U prvoj dekadi januara upoznaćete na putovanju osobu koja će vas privući svojim širokim i pomalo nesvakidašnjim interesovanjima i životnom filozofijom. Mada će vas daljina u početku razdvajati, nastavitićete da budete u kontaktu.
U trećoj dekadi januara ćete započeti vezu zahvaljujući konjunkciji Venere sa Jupiterom.
Bez obzira na živote u različitim mestima nastavićete češće da se viđate i pravite planove za zajedničku budućnost koje ćete uspeti da ostvarite.
Stariji Ovnovi će uploviti spontano u jednu avanturu koja će im u početku biti samo izlaz iz briga, ali će kasnije da se pretvori u više od avanture.
Oboje ćete poželeti nešto više i osećanja će se pojaviti. Započećete ozbiljnu vezu.
Zdravlje Prva polovina januara donosi vam slabije zdravlje. Čuvajte se padova u slučaju klizavog vremena. Pažljivo rukujte oštrim predmetima i budite pažljivi u saobraćaju jer ćete biti skloni povredama.
U drugoj polovini meseca bićete osetljivi na stres. Biće vam potrebno više odmora i psihofizičke relaksacije jer ćete biti izloženi većim fizičkim i mentalnim naporima.
Vaša ishrana u januaru bi trebalo da se sastoji od kalorične hrane koja će održavati potreban nivo energije u vašem organizmu.
Sočivo, pasulj, grašak sa pilećim i goveđim mesom može češće da vam se nađe na jelovniku. Od voća će vam prijati sušeno voće kao što su smokve, šljive i urme.
Pojačajte vitamin B i pijte više čajeva kao što su zeleni i crni čaj.
Važni brojevi za januar 2019. 7, 11, 16, 19, 24
Godišnji horoskop za 2019. godinu
Posao Početak januara kao i Nove godine započinje sa ulaskom Marsa u znak Ovna, što će vam doneti više podrške iz nevidljivih izvora. Započećete nove pregovore iza zatvorenih vrata i poboljšaćete vaše usluge.
Usmerićete se i na poslove od opšte koristi kao i na one koji su povezani sa humanitarnim radom i organizacijama za pomoć unesrećenima, kao i sa zdravstvenim ustanovama.
Sunce će praviti konjunkciju sa Saturnom koji vlada vašim poljem posla i donosi vam početak saradnje sa jednom firmom iz inostranstva.
Sekstil Sunca sa Neptunom poboljšaće vašu saradnju sa kreativnim osobama, kao i sa onima na visokom položaju, odakle ćete dobiti pojačanu podršku za realizaciju jednog ili više vaših novih projekata.
Venera će 7. januara ući u znak Strelca i vaše polje platnog prometa, što će poboljšati vaš profit, obrt novca od investicija i uvećaće saldo na vašem računu.
Budite pažljivi u vezi saradnje sa preduzećima koja se bave hemijskom industrijom.
Jupiter će praviti kvadrat sa Neptunom i doneće vam probleme na polju saradnje i moguće gubitke.
Zahvaljujući veštim i mudrim potezima uspećete da izbegnete veće gubitke i da se vratite na početni kurs nakon previranja na polju novca.
U trećoj dekadi januara Sunce će ući u znak Vodolije i vaše polje posla i karijere, što će pojačati vaš autoritet i rukovodeće sposobnosti.
Ako se bavite privatnim biznisom, započećete jedan važan projekat ali ćete na samom početku nailaziti na velike prepreke jer će vam zbog kvadrata Marsa sa Saturnom biti uskraćena podrška sa mesta odakle je očekujete.
Moraćete sopstvenim naporima da se izvučete iz teškoća, u čemu ćete uspeti ali će projekat kasniti na samom početku.
Na polju novca ćete uspeti da ostvarite očekivani prihod zahvaljujući trigonu Marsa sa Jupiterom .
Nezaposleni Bikovi dobiće ponudu za zaposlenje od jedne finansijske insititucije ili računovodstvene agencije.
Dobićete i više ponuda za privremenu saradnju u oblastima marketinga.
Ljubav Ako ste u vezi:
Ulazaj Marsa u znak svog vladartva, Ovna, na početku januara, doneće vam mogućnost da više vremena provodite sa voljenom osobom nasamo i da uživate u intimnim momentima.
Nailazićete na prolazne nesuglasice i napetosti zbog prećutkivanja i skrivanja nekih činjenica od partnera, što će kod ovog izazivati sumnje u vašu vernost.
Venera će u drugoj dekadi januara praviti trigon sa Marsom.
To će uneti više dinamike i strasti u vaš odnos sa voljenom osobom i oboje ćete biti motivisani da se jedno oko dugog više potrudite. 25. januara će Mars praviti trigon sa Jupiterom i bićete u mogućnosti da odete sa partnerom na kraće putovanje, što će vas oboje opustiti i oraspoložiti.
Ako ste slobodni:
Početak januara donoće vam susret sa osobom koja će vas na prvi pogled privući svojom energijom i senzualnošću. Saznaćete da vaša nova simpatija nije slobodna ali će vam, nakon što to prizna, predložiti da započnete tajnu vezu.
Pristaćete jer će vam delovati neodoljivo, a u intimni trenuci sa njom će vam doneti neočekivano zadovoljstvo. Budite pažljivi jer će vaša veza biti na ivici da bude otkrivena.
Doći će i do povremenih nesuglasica između vas dvoje.
Stariji Bikovi će početi da se viđaju sa osobom sa kojom su ranije bili u bliskom odnosu ali su duže vreme bili razdvojeni zbog različitih životnih puteva.
Tokom januaru ćete se ponovo zbližiti.
Oboje ćete biti zainteresovani za vezu.
Zdravlje Venera će prolaziti kroz znak Strelca što će probuditi vašu sklonost ka kretanjem. Osećaćete pojačan nemir koji ćete moći da smirite samo kroz pokret i fizičke vežbe.
Prijaće vam neobični vidovi sporta i rekreacije kao što je odlazak na planinarenje ili skijanje. Planinski vazduh će biti blagotovoran za vaše zdravlje.
Čuvajte se povreda i padova.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži više vitamina i proteina, kao i gradivnih namirnica. Pojačajte E vitamin i uzimajte više mleka i mlečnih proizvoda kao što su jogurt i tvrdi sirevi.
Možete da jedete više mesa nego obično ali nemojte zaboraviti ribu i morske plodove bar jednom nedeljno.
Kiseli kupus i južno voće možete konzumirati svakodnevno.
Važni brojevi za januar 2019. 6, 13, 17, 21, 25
Godišnji horoskop za 2019. godinu
Posao Mars će na početku januara i Nove godine ući u znak Ovna i vaše polje saradnika. Bićete motivisani da započnete novu saradnju i poboljšate vaše poslovne veze i kontakte.
Vaši nadređeni će imati više poverenja u vas jer ćete biti bolji timski igrač nego obično i umećete da organizujete grupe ljudi oko zajedničkih ciljeva.
To vam može doneti unapređenje i premeštaj na odgovornije radno mesto. Merkur će praviti trigon sa Uranom i doneće vam mogućnosti da razradite jednu vašu ideju i da svoju radnu efikasnost poboljšate korišćenjem novih metoda i tehnologija.
Sunce će praviti sekstil sa Neptunom koji se nalazi u vašem polju posla i karijere i pojačaće vaš osećaj za investicije, transakcije i tokove novca, što će vam omogućiti da ostvarite veći profit od planiranog.
Merkur, vaš vladar će 7. januara ući u znak Jarca i vaše polje platnog prometa.
Racionalno ćete pristupati raspoređivanju prihoda i rashoda i uspećete da mudrim potezima stabilizujete vaše finansije.
Ulazak Venere u znak Strelca 7. januara doneće vam poboljšanje u odnosima sa poslovnim partnerima.
Jupiter će 13. januara praviti kvadrat sa Neptunom, što vas upozorava da se čuvate nejasnoća i mahinacija.
Izbegavajte da se bavite nečim u čemu nemate dovoljno iskustva. Bićete skloni iluzijama u vezi potreba klijenata i javnosti, što bi moglo da vas navede na pogrešan potez.
Vaš ugled u javnosti bi mogao da bude poljuljan. 21. januara će Mars praviti kvadrat sa Saturnom što će dovesti do zastoja u prilivu novca i do ozbiljnih teškoća u odnosu sa jednim dugogodišnjim saradnikom.
Raskid saradnje bi vam mogao neneti gubitke. Srećne okolnosti donosi konjunkcija Venere sa Jupiterom koja će vam omogućiti sklapanje novog unosnog ugovora, početak novog partnerstva i uspeh na polju javnosti.
Ostvarićete dobitak.
Nezaposleni Blizanci će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima javnosti i marketinga. Privremeni, honorarni posao će vam se pružiti u okviru saradnje sa društvenim institucijama.
Ljubav Ako ste u vezi:
Imaćete plodne ideje kako da poboljšate odnos sa voljenom osobom i kako da kvalitetnije provodite zajedničko vreme.
Uspećete da voljenu osobu zainteresujete za nešto novo u čemu oboje možete da uživate. Imaćete više inicijative i konstruktivne predloge za zajedničke izlaske.
Pružaćete partneru iskrene emocije, nežnost i pažnju.
Duga polovina januara doneće vam nesuglasice u vezi zajedničkih ciljeva. Vaš partner neće podržati vaše predloge. Konflikti će nastati i oko toga što će vaš partner biti sklon da se okrene svojim planovima, isključujući vas iz svih zajedničkih kombinacija.
Zahvaljujući konjunkciji Venere sa Jupiterom, uspećete da prevaziđete ovu krizu.
Ako ste slobodni: Upoznaćete početkom januara osobu koja će vam se dopasti i koja će vas privući. Počećete da se viđate i izlazite.
U vašoj blizini nalaziće se neko kome se vi sviđate i ko će pokušati da vas privuče na svoju stranu.
Poslužiće se i spletkama kojima će uneti nesklad između vas i vaše nove simpatije. To će dovesti do nesuglasica između vas i vaše nove simpatije.
Srećom do kraja meseca ćete shvatiti da ste bili uvučeni u spletke. Ući ćete u novu vezu koja vam donosi veliku sreću i sklad.
Stariji Blizanci će biti zainteresovani za avanturu sa jednom osobom koju će upoznati na zabavi. Pre nego što uspete da razradite taktiku prići će vam neko ko će vas zainteresovati i sa kim ćete ući u vezu kada se bolje upoznate.
Zdravlje Bićete dobrog zdravlka u prvoj polovini januara. Praktikovaćete duge štenje, sportske aktivnosti i više ćete se kretati. Imunitet će vam biti jak.
U drugoj polovini meseca budite pažljivi jer vam kvadrat Marsa sa Saturnom donosi virusne i upalne infekcije, a stariji Blizanci će osećati bolove u kostima i leđima.
Čuvajte se padova i uganuća.
Vaša ishrana bi trebalo da bude kalorična ali i lako svarljiva. Koristite većinom namirnice koje u sebi sadrže vlakna, kako zbog hranljivih sastojaka tako i zbog lakše probave.
Grašak, spanać, kiseli kupus, turšija, beli i crni luk, u kombinaciji sa piletinom, morskom ribom, integralnim žitaricama i sirevima pojačaće vaš imunitet.
Izbegavajte brzu hranu.
Važni brojevi za januar 2019. 6, 10, 17, 21, 25
Godišnji horoskop za 2019. godinu
Posao Mars će na samom početku januara i Nove godine ući u znak Ovna, gde je vladar i snažan. Kako će prolaziti kroz vaše polje posla i karijere doneće vam ovde veliku motivaciju i usmerenost ka velikim ciljevima.
Imaćete dovoljno snage da se prihvatite i najzahtevnijih radnih zadataka i velikih i dugoročnih projekata. Vaš takmičarski duh će biti pojačan i bićete spremni da se potrudite kako biste postigli napredak u karijeri.
Sa poslovnim partnerima ćete sarađivati intenzivnije u cilju učvršćivanja zajedničkih interesa.
Trigon Merkura sa Uranom podstaći će vas za razvoj novih ideja koje ćete moći da iskoristite u svom načinu rada i ubrzate ostvarenje važnih ciljeva. 5. januara će Merkur ući u znak Jarca i vaše polje javnosti i partnerstva.
Započećete sa predstavljanjem javnosti i potencijalnim poslovnim partnerima vaših novih projekata.
To će vam omogućiti da skopite nove ugovore koji će se pokazati isplativim. 7. januara Venera ulazi u znak Strelca i donosi vam poboljšane odnose sa radnim kolegama i uspeh u oblasti usluga koje su vezane za žene, mogu i kozmetiku.
Kvadrat Jupitera sa Neptunom 13. januara upozorava vas da ne planirate poslovna putovanja jer vam neće doneti očekivane rezultate.
Podrška koju očekujete na polju finansija će izostati, a od nadležnih ćete dobiti nejasna objašnjenja.
U trećoj dekadi januara Mars će praviti kvadrat sa Saturnom i dovešće do neslaganja i ozbiljnih teškoća u odnosima sa dugogodišnjim poslovnim partnerom.
Mogući su i sukobi sa osobama od autoriteta koji neće podržavati vaš moderan pristup radu i savremene metode.
Konjunkcija Venere sa Jupiterom doneće vam veliki uspeh i zaradu veću od očekivane u oblastima raznih poslovnih usluga.
Uspećete da proširite vašu poslovnu ponudu. Vaš platni promet će biti pojačan.
Nezaposleni Rakovi će dobiti ponudu za zaposlenje u oblastima servisnih usluga. Ako se bavite zanatskim delatnostima bićete u mogućnosti da započnete sopstveni biznis.
Ljubav Ako ste u vezi:
Konjunkcija Sunca sa Saturnom koji vlada vašim poljem ljubavi na početku janura vam donosi usmerenost na zajedničke ciljeve koje ćete dogovoriti sa voljenom osobom. Vaši odnosi ulaze u stabilniju fazu ali će se i pored toga dešavati povremene nesuglasice zbog kvadrata Merkura sa Marsom.
To ćete moći da prevaziđete i da se uskladite.
Druga polovina decembra doneće vam ozbiljna neslaganja u vezi jednog zajedničkog cilja. Oboje ćete biti nepopustljivi i zbog toga je dogovor najbolje rešenje.
Do kraja meseca ćete uspeti da pronađete obostrano prihvatljivo rešenje i ostvarićete jedan važan zajednički cilj.
Odlazak na zajedničko putovanje omogućiće vam sekstil Saturna sa Neptunom.
Ako ste slobodni:
Konjunkcija Sunca sa Saturnom na početku januara doneće vam poznanstvo sa osobom koja će vam se dopasti zbog snažnog karaktera i ambicioznih ciljeva. Zaljubićete se i potrudićete se da ostavite na nju utisak i privučete joj pažnju.
Između vas dvoje će se u početku stvoriti nadmetanje.
Želećete da istaknete vaše kvalitete i vodićete razgovore i debate o raznim temama.
Do kraja meseca ćete početi da osećate sve veću međusobnu naklonost. Započećete emotivnu vezu.
Nešto stariji Rakovi će biti zainteresovani da bliže upoznaju osobu koju će upoznati na jednom poslovnom seminaru.
U početku ćete se strogo držati poslovnih tema, a onda ćete se početi intimno otvarati jedno prema drugom.
Zdravlje Prolazak Venere kroz vaše polje zdravlja i konjunkcija koju će praviti sa Jupiterom doneće vam stabilno i snažno zdravlje tokom januara.
Bićete puni pozitivne energije, opušteni, veseli, što će ojačati i vaš imunitet i otpornost na stres. Potrebno je malo više da se krećete kako biste kondiciju održavali u formi.
Izbegavajte ležernost i preterivanje u uživanjima .
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži što više voća i povrća.
Prijaće vam čorbe od povrća, a svakodnevno možete da jedete spanać, kupus i šargarepu.
Južno voće uzimajte što češće, posebno pomorandžu, ananas, bananu i kivi, a povremeno i avokado. Ribu takođe možete češće da jedete, posebno morsku.
Umanjite unos kafe, brze hrane i mlečnih proizvoda.
Važni brojevi za januar 2019. 5, 11, 16, 20, 24
Godišnji horoskop za 2019. godinu
Posao
Početak januara i Nove godine biće dinamičan i uzbudljiv za Lavove na polju posla. Mars će ući u znak Ovna gde je u sedištu i snažan.
Doneće vam pojačanu motivaciju i takmičarski duh u smeru napretka na u karijeri.
Potrudićete se da prikupite podršku od osoba koje se nalaze na višem položaju od vašeg za stavljanje na prioritet projekata u kojima vi učestvujete ili koje ste sami iskreirali.
Najviše šansi da učvrstite vaše pozicije i da pokrenete jedan veliki i važan projekat imaćete na polju usluga. To će od vas zahtevati da se izborite sa ozbiljnijim preprekama i da preuzmete viši stepen odgovornosti.
Sistematičan i savestan rad će biti ono što će poslodavci i nadređeni tražiti i očekivati. Možete trpeti i pritiske od njih.
Merkur će 5. januara ući u znak Jarca i na polju usluga ćete početi da planirate sve detaljno i da se bolje organizujete.
Venera će 7 januara ući u znak Strelca što će pojačati vaše kreativne sposobnosti i doneti vam više uspeha na poljima zabave, prosvete i ugostiteljstva.
Manje teškoće vas očekuju ako se bavite trgovinom robe iz uvoza.
Jupiter će 13. januara praviti kvadrat sa Neptunom. Izbegavajte po svaku cenu rizične investicije.
Na ozbiljnije teškoće ćete nailaziti u platnom prometu. Možete biti žrtva nečijih mahinacija i prevare, a to vam može naneti gubitke.
Postupajte mudro i pažljivo kako biste izbegli probleme na polju finansija. U trećoj dekadi januara Mars će praviti kvadrat sa Saturnom i doneće vam zastoje u razvoju jednog važnog zajedničkog projekta.
Nećete moći da se usaglasite sa poslovnim partnerima. Zahvaljujući Merkurovom ulasku u znak Vodolije 24. januara i njegove konjunkcije sa Suncem, uspećete da prevaziđete teškoće i na kraju meseca pokrenete jedan dugoročni zajednički posao koji će vam uvećati zaradu.
Nezaposleni Lavovi će imati najviše šansi da se zaposle na polju usluga.
Najviše će se tražiti veštine servisera, iskustvo u tehničkoj podršci, kao i poznavanje tržišta i navika kupaca.
Ljubav Ako ste u vezi:
Januar vam je pogodan za planiranje budućih zajedničkih ciljeva i zajedničkih aktivnosti. Potrebno je da porazgovarate sa voljenom osobom o rešavanju onoga što vam je ranije pravilo smetnje u vezi.
Neke promene će vam biti dobrodošle ali vam neće biti lako da ih sprovedete u delo nakon dogovora. Potrudite se da unesete više zabave i smeha u vašu vezu.
Kvadrat Marsa sa Saturnom 21. januara izazvaće pojačane tenzije između vas i voljene osobe. Oboje ćete imati potrebu za dominacijom u vezi.
Kako će Sunce i Merkur ući u vaše polje ljubavi u trećoj dekadi januara, uspećete da ublažite nesuglasice.
Poboljšaćete komunikaciju i poklanjaćete više pažnje potrebama vašeg partnera.
Ako ste slobodni:
Potreban vam je partner koji će deliti vaša interesovanja i koji će biti spreman da sa vama uživa u zajedničkim aktivnostima.
Tragaćete za osobom stabilnog karaktera, ambicioznom i praktičnom. Upoznaćete nekog ko približno odgovara vašim kriterijumima na jednom poslovnom sastanku oko sredine januara.
Počećete da se viđate privatno, van poslovnih okvira i zaključićete da imate dosta zajedničkih interesovanja.
Započećete vezu krajem meseca.
Nešto stariji Lavovi će postaviti možda previše visoke kriterijume u izboru osobe sa kojom bi želeli da uđu u emotivnu vezu.
Biće vam teško, gotovo nemoguće da upoznate nekoga ko će vam odgovarati. Moguća je prolazna avantura.
Zdravlje Zdravlje će vam biti stabilno tokom januara. Bićete često u pokretu i vaša kondicija će biti u odličnoj formi što će uticati da i vaš imunitet bude jak i stabilan.
U drigoj polovini januara moguće su smetnje sa cirkulacijom i hormonima, kao i sa krvnom slikom.
Budite pažljivi jer ćete biti podložni pdovima, povredama i uganućima, posebno ako bude klizavo.
Vaša ishrana treba da sadrži više kalorija kako biste održali zdravklje stabilnim.
Na prvom mestu svakodnevno jedite integralne žitarice kao što su pšenične klice, pahuljice od heljde i ječma koje možete kombinovati sa jogurtom ili mlekom.
Od povrća će vam prijatu turšija i kiseli kupus. Umereno jedite goveđe i pileće meso. Pojačajte vitamin E i B.
Važni brojevi za januar 2019. 2, 7, 11, 15, 22
Godišnji horoskop za 2019. godinu
Posao Januar i Nova godina počinju sa ulaskom Marsa u znak Ovna koji će vas motivisati da se pozabavite radom na poboljšanju platnog prometa u cilju uvećanja profita i obrta novca.
Sunce će praviti konjunkciju sa Saturnom i omogućiće vam da i pored teškoća koje nećete moći da zaobiđete, započnete jedan novi kreativni projekat na duže staze.
Sekstil Sunca sa Neptunom doneće vam poboljšanje u odnosima sa poslovnim partnerima. Imaćete dobar osećaj za potrebe javnosti i poboljšaćete popularnost na tom polju.
Merkur će 5. januara ući u znak Jarca i vaše polje kreativnosti, što će vam omogućiti bolju organizaciju, napredak u dogovorima i doneće vam više sistematičnosti u pristupu vašim radnim zadacima.
Uspeh vas očekuje ako se bavite prosvetom, trgovinom i ugostiteljstvom. Venera će 7. januara ući u znak Strelca i olakšaće vam sređivanje administracije.
Uspećete veći deo onog što planirate da obavite u predviđenom roku. Kvadrat Merkura sa Marsom upozorava vas da izbegavate rizične finansijske transakcije jer biste se mogli naći na gubitku.
Neko na višem položaju od vašeg pružiće vam podršku za jedan posao koji zahteva veća ulaganja.
Kvadrat Jupitera sa Neptunom 13. januara doneće vam teškoće u odnosima sa jednim poslovnim partnerom, koji će se ogledati kroz nejasnoće i mutne radnje, a to će zakočiti predviđene rokove i dovesti do odlaganja.
Kvadrat Marsa sa Saturnom 21. januara doneće vam dodatne zastoje na polju novca jer će važne transakcije biti blokirane.
Mars će praviti trigon sa Jupiterom i omogućiće vam da važne poslove dovršite i ostvarite očekivanu zaradu.
Saturn će na samom kraju meseca praviti sekstil sa Neptunom i vaši odnosi sa poslovnim partnerima će se stabilizovati, a vi ćete ostvatiri veliki uspeh na polju javnosti.
Nezaposlene Device Dobiće u trećoj dekadi januara pogodnosti da se zaposle na polju poslovnih usluga, posebno onih koje su povezane sa korisničkim servisima i radom u IT sektoru.
Ljubav Ako ste u vezi:
Sekstil Sunca sa Neptunom na početku januara donosi vam romantične trenutke sa voljenom osobom. Unećete u vaš zajednički život više zabave.
Imaćete dobar osećaj šta je potrebno vašem partneru i potrudićete se da mu izađete u susret. Imaćete više vremena da se posvetite porodici.
Ostvarićete želčjeni sklad i poboljšati bliskost u vašoj vezi.
U drugoj polovini januara Jupiter će praviti kvadrat sa Neptunom. Između vas i partnera doći će do zahlađenja jer ćete biti jedno drugom nejasni, a počećete da sumnjate i da partner nešto krije od vas To može izazvati krizu između vas dvoje.
Na sreću, uspećete da prevaziđete nesporazume tako što ćete razgovarati o onom što vam smeta i razjasnićete nedoumice.
Ako ste slobodni:
Na početku januara upoznaćete na jednoj zabavi osobu koja će delovati drugačije od onoga što vas obično privlači, ali ćete i pored toga biti neodoljivo privučeni raznovrsnim kvalitetima te osobe.
Mada će vam delovati čak kontradiktorno, nakon što spontano započnete razgovor, otkrićete da imate nešto zajedničko i da se na čudan način međusobno dopunjujete.
Oboje ćete birti prijatno iznenađeni. Nastavićete da se viđate i mada to nećete imati u planu, pojaviće se osećanja.
Nešto starije Device će na insistiranje osobe sa kojom se povremeno viđaju, ući u tajnu vezu.
Ubrzo će otkriti da se sa novim partnerom ne slažu u ljubavi i prekinuće taj odnos. Sredinom meseca upoznaće nekog ko će im se dopasti.
Zdravlje Tokom januara bićete puni pozitivne energije, vedrog raspoloženja i opušteni. Vaša otpornost na stres će biti pojačana, a zdravlje će vam biti čvrsto i stabilno.
U drugoj polovini meseca vam se savetuje da izbegavate preterivanje u zadovoljstvima, posebno u hrani i piću jer će vam probava biti osetljiva.
Starije Device osećaće reumatske smetnje.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje u sebi imaju antioksidanse, kako bi se vaš organizam mogao lakše odlobađati toksičnih materija.
Integralne žitarice, mekinje, što više tečne hrane, čorbe od povrća, južnog voća i kiselog kupusa treba da vam se nađe na jelovniku svakog dana.
Umanjite unos mesa, posebno pečenog i slatkiša.
Važni brojevi za januar 2019. 9, 14, 17, 21, 26
Godišnji horoskop za 2019. godinu
Posao Mars će na početku januara i Nove godine ući u znak Ovna i vaše polje partnerstva i javnosti.
Doneće vam pojačanu motivaciju da svoje snega usmerite na nalaženje novih partnerstava i sklapanje novih ugovora.
Osećaćete pojačanu potrebu da se istaknete kroz javne nastupe, za šta će vam se pružati više povoljnih prilika.
Konjunkcija Sunca sa Saturnom vam donosi mogućnost započinjanja velikog i dugoročnog projekta koji je povezan sa energetskim resursima, rudarstvom, građevinarstvom i industrijom.
Ako se bavite oblastima zdravstva, imaćete uspeha u psihoteraeutskom radu i davanju podrške osobama koje su stare ili u socijalnim problemima.
Merkur će 5. januara ući u znak Jarca i uspećete da se bolje organizujete u administrativnom radu.
Venera će 7. januara ući u znak Strelca, kada ćete započeti pregovore oko novih projekata koji zahtevaju veća ulaganja i donose veliku zaradu.
Kvadrat Merkura sa Marsom upozorava vas da budete pažljivi u odnosimasa nadređenima jer ćete nailaziti na neslaganja koja će doneti napete odnose i usporiti vas u radu.
Jupiter će 13. januara praviti kvadrat sa Neptunom i donosi nesporazume sa radnim kolegama, kao i nestabilnost na polju usluga.
Pazite da ne napravite pogrešan potez jer bi to moglo da vas kompromituje. Loš utisak kod klijenata bi vam naneo gubitke.
Venera će praviti trigon sa Marsom i doneće vam uspeh u javnim poslovima kao i unosan dogovor ili ugovor sa jednim poslovnim partnerom.
Kvadrat Marsa sa Saturnom će 21. januara dovesti do zastoja u završnoj fazi jednog važnog projekta koji ćete biti primorani da prolongirate.
Konjunkcija Venere sa Jupiterom doneće vam srećene okolnosti koje će omogućiti da ono što ste planirali pokrenete i to će za rezultat imati veliki dobitak.
Vaša zarada će biti iznad proseka.
Nezaposlene Vage će dobiti priliku da započnu novi posao u oblasti komunikacija i trgovine. Moguć je i privremeni posao na polju usluga.
Ljubav Ako ste u vezi:
Ulazak Marsa u znak Ovna gde je snažan i u vaše polju ljubavi i partnerstva motivisaće vaše partnera da preuzme inicijativu i da vas pokrene na akciju.
Između vas dvoje će doći do buđenja strasti što će vam prijati. Vaš partner će imati predloge koji će vam se dopasti.
Dobro ćete se zabavljati i u isto vreme ćete raditi na zajedničkim ciljevima.
Kvadrat Marsa sa Saturnom u trećoj dekadi januara dovešće do ozbiljnih nesuglasica između vas, vašeg partnera i članova vaše porodice.
Zauzimaćete tvrdokorne stavove. Sa voljenom osobom nećete moći da se usaglasite oko važnih pitanja.
Tenzije će popustiti na kraju meseca jer ćete uspeti da postignete dogovor. Važno je da o svemu iskreno razgovarate.
Ako ste slobodni:
Na početku meseca osećaćete veliki entuzijazam, bićete dobro raspoloženi i puni energije što će vam doneti mogućnost ulaska u uzbudljive ali kratke avanture.
U odnosu na jednu osobu koja vam se dopada imaćete previsoka očekivanja. Sredinom januara ćete shvatiti da nemate šanse kod nje i to će vas razočarati.
Kod još jedne simpatije doživećete fijasko. Tek krajem meseca pružiće vam se prilika da osvojite nekoga ko će vam otvoreno pokazati naklonost.
Starije Vage će biti u centru pažnje osobe koja će svim snagama pokušati da im pruvuku pažnju.
Mada ćete biti spremni da pokušate, shvatićete da niste jedno za drugo.
Osećaćete potrbu da se povučete. Biće više udvarača koji će vam dosađivati.
Zdravlje Vaše zdravlje će biti u prvoj polovini januara stabilno.
U drugoj polovini meseca imaćete promenljivo zdravlje.
Moguće su smetnje izazvane hormonskim disbalansom, a biće vam osetljiva pluća kao i želudac. Prehlada, grip, bronhitis mogu lako da vas zadese ako se ne budete pazili.
Osećaćete pojačan umor i biće vam potrebna psihofizička relaksacija.
Važno je da praktikujete zdravu i pravilnu ishranu zbog osetljivog želuca.
Konzumirajte lako svarljivu hranu i izbegavajte roštilj, brzu hranu, namirnice pržene na masti i ulju, suhomesnate proizvode i prejako začinjene namirnice.
Semenke bundeve i suncokreta, kikiriki, banane, jabuke, avokado, spanać i sočivo, uz integralne žitarice će vam prijati.
Važni brojevi za januar 2019. 6, 10, 15, 19, 24
Godišnji horoskop za 2019. godinu
Posao Početak januara i Nove godine biće obeležen ulaskom vašeg vladara Marsa u znak Ovna, što će vas motivisati da se usmerite u oblast poslovnih usluga, posebno onih tehničkog tipa kao što su servisne i zanatske usluge.
Mogli biste započeti novu radnu godinu na novom radnom mestu.
Svakako ćete započeti nove pregovore oko velikih i dugoročnih projekata što će biti podržano konjunkcijom Sunca sa Saturnom.
Uspeh i napredak ostvarićete u oblastima komunikacije, saobraćaja, trgovine, zabave, prosvete i ugostiteljstva zahvaljujući sekstilu Sunca sa Neptunom.
Merkur će ući u znak Jarca 5. januara i počećete da se pripremate za nove trgovačke poduhvate.
Ovo je posebno povoljan period za sve Škorpione koji su po profesiji prodavci ili trgovci nekretninama.
Venera će 7. januara ući u znak Strelca i doneće vam povoljne prilike da poradite na investicijama i izvučete profit zahvaljujući dobrom osećaju gde i kada treba da ulažete svoj novac.
Pripazite da ne donosite brzoplete odluke. Na teškoće ćete nailaziti u saobraćaju i ako se bavite servisiranjem aparata i automobila.
Jupiter će 13. januara praviti kvadrat sa Neptunom.
Izbegavajte da ulazite u sumnjive poslove i po svaku cenu izbegavajte mahinacije i rizične investicije.
Ako se budete kockali možete mnogo da izgubite jer vas neko nedobronameran može lako navesti na tanak led.
Kvadrat Marsa sa Saturnom 21. januara dovešće do zastoja važnih poslovnih pregovora, pa ćete morati da predviđeni početak poslova koje dogovarate morati da odložite.
Pregovore ćete uspeti da nastavite krajem meseca i da pokrenete jedan projekat. Imaćete dobar osećaj za dobitne kombinacije u investiranju zahvaljujući konjunkciji Venere sa Jupiterom.
To će vam doneti vanredne dobitke i znatno će uvećati saldo na vašem računu.
Nezaposleni Škorpioni će dobiti ponudu za zaposlenje u finansijskim i računovodstvenim firmama. Ako se bavite pravom, imaćete mogućnost da se zaposlite u struci.
Ljubav Ako ste u vezi:
Ulazak Venere u znak Strelca uneće više vedrine između vas i voljene osobe. Upoznaćete neke strane svog partnera koje ranije niste dovoljno dobro primećivali, što će na vas ostaviti dubok pozitivan utisak.
Umećete da pokažete partneru koliko ga cenite tako što ćete osmislite zajedničke aktivnosti koje će vam ulepšati zajedničke trenutke.
Druga polovina januara biće puna strasti zahvaljujući trigonu Venere sa Marsom.
Sa voljenom osobom ćete se dobro slagati u svemu konjunkcija Venere sa Jupiterom će dovesti do pojačane bliskosti.
Poklonićete nešto lepo voljenoj osobi, a iznad svega ćete umeti da osetite koje su potrebe vašeg partnera.
Vaša veza će dobiti na kvalitetu i bićete ispunjeni.
Ako ste slobodni:
Upoznaćete početkom meseca osobu koja će vam se dopasti na prvi pogled i koja će vas privući kako svojom lepotom, tako i kvalitetima koje poseduje.
Neće vam biti lako da joj privučete pažnju i moraćete da date sve od sebe.
U drugoj polovini januara ćete uspeti da joj se približite i doći će do simpatija prema vama s njene strane.
Ubrzo ćete shvatiti da imate mnogo zajedničkih interesovanja.
Počećete da se viđate i ući ćete u vezu koja će biti skladna i ozbiljna.
Stariji Škorpioni će upoznati osobu koja će se pokazati kao neko ko im po svim kriterijumima odgovara, a to će biti obostrano.
U početku će vam biti teško da poverujete u toliku sreću ali ćete do kraja meseca već biti u vezi.
Zdravlje Ulazak Marsa u znak Ovna i vaše polje zdravlja pojačaće vaš imunitet i čniće vas punim snage i zdravlja.
Bićete često u pokretu. Ići ćete na vežbe u teretanu, praktikovaćete duže šetnje i druge vidove fizičke aktivnosti.
Pazite da se ne povredite jer ćete u drugoj polvini januara biti podložni padovima i uganućima zbog kvadrata Marsa sa Saturnom.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži kalorične i gradivne materije, jer će vam biti potrebno više energije.
Svakodnevno možete da konzumirate pasulj, grašak i sočivo.
Crveno mesom govedinu i piletinu takođe možete češće da jedete. Od voća će vam prijati sušeno voće kao smokve i urme.
Mlečne proizvode i slatkiše konzumirajte umereno. Pojačajte C i B vitamin.
Važni brojevi za januar 2019. 4, 11, 15, 21, 26
Godišnji horoskop za 2019. godinu
Posao Januar i Nova godina započinju ulaskom Marsa u znak Strelca i vaše polje zabave i kreativnosti. Ako se bavite ovim oblastima, posebno oblastima ugostiteljstva, zabave, estrade, imaćete najbolje ideje kako da privučete što više korisnika ili konzumenata vaših usluga u prvim danima januara i samim tim ćete uspeti da ostvarite visok profit.
Konjnkcija Sunca i Saturna u vašem polju novca donosi vam neophodnost novih investicija kako bi vaši poslovni planovi mogli neometano da se odvijaju.
Najviše ćete trebati da investirate u građevinske radove, enterijer, sredstva za proizvodnju i u rukovodeći i stručni kadar na svom poslu.
Merkur će 5. januara ući u znak Jarca i vaše polje novca. Uspećete da se bolje organizujete i racionalno ćete raspoređivati prihode i rashode.
Venera će 7. januara ući u vaš znak što će vam dati bolji osećaj za lične nastupe. Prema drugima ćete se odnositi ljubaznije i ostavljaćete prijatan utisak na vaše klijente, što će vam doneti više posla i bolju zaradu.
Uspećete da se prilagodite kretanjima na berzi i vaše finansije će biti stabilnije i u porastu.
Jupiter će 13. januara praviti kvadrat sa Neptunom.
Zbog nejasnoća u kontaktima sa saradnicima nele obaveze nećete uspeti da dovršite u predviđenom roku.
Kvadrat Marsa sa Saturnom 21. januara vas upozorava da ne ulazite u rizike. Najviše od svega, izbegavajte rizične investicije.
Venera će praviti konjunkciju sa Jupiterom u vašem znaku 22. januara i doneće vam srećne okolnosti za ostvarenje uspeha koji vam može doneti napredak u karijeri.
Najviše uspeha ćete imati u oblasti menadžmenta, turizma, kao i ako se bavite finansijama i privatnim biznisom.
Trigon Marsa sa Jupiterom krajem meseca omogućiće vam uspeh ako se bavite oblastima zabave, a vaše kreativne ideje i projekti će doneti veliku zaradu.
Nezaposleni Strelčevi će moći da nađu privremeni posao u oblasti ugostiteljstva, dok će za stalni trebati vise da se potrude. Privatni projekti mogu da im prođu i da imaju uspeha u poslovima za IT sektor.
Ljubav Ako ste u vezi:
Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi pravi u prvoj dekadi januara trigon sa Uranom. Imaćete nove ideje kako da unesete više zabave u odnos sa voljenom osobom.
Osmislićete zajedničke izlaske na mesta gde vaš partner naviše voli da ide, a možete otići i na kraće vikend putovanje.
Vaša inicijativa će prijati vašem partneru. Uzvratiće vam nežnošću.
Druga polovina januara donosi vam nesuglasice.
Biće vam teško da se dogovorite oko raspodele kućnih obaveza. Ozbiljne teškoće će iskrsnuti zbog neslaganja oko investicija u domaćinstvo.
Na sreću, konjunkcija Venere sa Jupiterom pomoći će vam da prevaziđete neslaganja i da se složite oko najvažnijeg.
Hramoniju ćete ponovo uspostaviti krajem meseca.
Ako ste slobodni:
Januar vam je prilično povoljan za ulazak u novu emotivnu vezu. Venera će ući u vaš znak 7. januara i bićete skloni da se lako zaljubljujete.
Upoznaćete nekog ko će vam osvojiti srce ali ćete ubrzo saznati da imate konkurenciju i da je neophodno da se svojski potrudite kako biste uspeli da se istaknete i osvojite svoju novu simpatiju.
Na trenutak će vam delovati da ste izgubili ali će se sreća preokrenuti na vašu stranu i do kraja meseca ćete započeti skladnu vezu.
Nešto stariji Strelci će imati promenljivu sreću.
U prvoj polovini januara imaćete utisak da ste na korak do ulaska u vezu ali će onda vaša simpatija otići sa drugim.
Krajem meseca neko novi će vam prići i počećete češće da se viđate.
Zdravlje Tokom jauara vas očekuje uglavnom stabilno i dobro zdravlje. Manje smetnje možete imati sa cirkulacijom, a moguć je i prolazni disbalans hormona.
U drugoj polovini meseca imaćete povremeno povišen krvni pritisak. Potrebno je da se više krećete. Izbegavajte preterivanje u životnim zadovoljstvima.
Vaša fizička kondicija će biti bolja nego obično.
Obratite pažnju na zdravu ishranu.
Biće vam potrebno više vitamina i proteina. Riba, masline, feta sir, tvrdi sirevi, jogurt, limunov sok, pomorandža i kuseli kupus mogu da vam se svakodnevn o nađu na jelovniku. Pasulj i grašak možete takođe češće da konzumirate.
Prijaće vam više sušenogvoća i semenki, kao što su smokva i bundeva. Pijte više vode.
Važni brojevi za januar 2019. 3, 8, 12, 16, 23
Godišnji horoskop za 2019. godinu
Posao Ulazak Marsa u znak Ovna na početku januara i Nove godine pogodovaće Jarčevima koji su vlasnici sopstvenog posla i koji rade od svoje kuće.
Ovo vam je povoljan period da pokrenete sopstveni posao. Uspeh ćete ostvariti ako se bavite administrativnim poslovima i u oblastima industrije i rudarstva.
Osećaćete pojačanu motivaciju i imaćete veliku energiju i snagu za velike poduhvate. Konjunkcija Sunca sa Saturnom pojačaće vaše rukovodeće sposobnosti i otvoriće vam mogućnost uspona u karijeri.
Merkur će 5. januara ući u vaš znak i doneće vam više mudrosti u donošenju važnih odluka. Vaše radno iskustvo će vam omogućiti da se bolje snalazite u planiranju, organizaciji i rukovođenju.
Venera će 7. januara ući u znak Strelca. Počećete da više vremena provodite u planiranju važnih poduhvata u tajnosti, kako biste prestigli konkurenciju.
Više pažnje ćete trebati da obratite na rokove jer će vam zbog velikog obima radnih zadataka biti teško da sve postignete u predviđeno vreme.
Najviše ćete vremena provoditi u planiranju i organizovanju svega što je neophodno.
Jupiter će 13. januara praviti kvadrat sa Neptunom.
Pazite da vaši tajni planovi ne dođu do konkurenata jer bi vam mogli preoteti primat na tržištu.
Na radnim sastancima nailazićete na nejasnoće i biće vam teško da objasnite svoje planove i njihovu isplativost.
Osnonite se na intuiciju u nalaženju najboljih rešenja.
Mars će 21. januara praviti kvadrat sa Saturnom. Nailazićete na prepreke i teškoće u odnosima sa nadređenim osobama, a ako ste vi na rukovodećem položaju, imaćete neslaganja sa podređenima.
Pripazite na administrativne obaveze jer na tom polju mogu iskrsnuti teškoće.
Uspećete do kraja meseca da se vratite na stabilne pozivije, a vaša finansijka situacija će se poboljšati i biće u porastu.
Nezaposleni Jarčevi će biti u mogućnosti da pokrenu sopstveni posao. Najviše izgleda za dobijanje zaposlenja imaćete u oblastima posredovanja, u tržištu nekretninama i u administrativnom sektoru.
Ljubav Ako ste u vezi:
Prva polovina januara doneće vam više bliskosti i nove planove koji zahtevaju samo malo dobre volje i bolju organizaciju kako biste ih ostvarili.
Vaš partner i vi ćete nailaziti na međusobne razlike ali ćete uspeti da to koritite tako što ćete se međusobno dopunjavati.
Imaćete dobar osećaj za potrebe voljene osobe. Pružaćete više inicijative i najbolji deo sebe.
U drugoj polovini januara izbegavajte tajne, a posebno izbegavajte da bilo šta radite voljenoj osobi iza leđa jer bi to moglo izazvati ozbiljne probleme.
Na teškoće i neslaganja nailazićete i u porodičnim odnosima. Bićete skloni tvrdoglavom ponašanju.
Na sreću, u trećoj dekadi januara ćete uspeti da nađete vremena za bliske intimne trenutke sa partnerom.
Ako ste slobodni:
Januar vam donosi priliku da uđete u vezu koja će vas ispuniti lepim emocijama. Upoznaćete osobu koja će vam se svideti već na prvi pogled i odmah će vam biti jasno da se međusobno snažno privlačite.
Ubrzo ćete ući u intimne odnose. U drugoj polovini januara će vam vaša ljubav priznati da nije slobodna, što će vas naljutiti ali ćete nakon kratke pauze odlučiti da nastavite odnos.
Vaša veza će moći da bude samo tajna, bar za sada ali će i vama i vašem partneru prijati.
Nešto stariji Jarčevi će biti u centru pažnje i prilaziće im nekoliko zainteresovanih udvarača. Samo jedna osoba će vam privući pažnju i sa njom ćete ući u avanturu koja će se nastaviti u vidu slobodne veze, što će vam odgovarati.
Zdravlje Tokom januara ćete biti većim delom stabilnog zdravlja. U slučaju naglih promena vremenskih prilika moguće su smetnje sa krvnim pritiskom.
Ako ste skloni meteoropatskim simptomima, imaćete lakše i prolazne glavobolje povremeno.
U drugoj polovini meseca posetite zubara jer se intervencija može pokazati neophodnom. Više se odmarajte.
Ishrana bi trebalo da vam se sastoji od kalorične hrane.
Krompir, testenine, integralne žitarice kao što su raž, heljda i ovas, posebno u vidu pahuljica možete konzumirati svakodnevno.
Meso takođe može češće da vam se nađe na jelovniku ali ga uzimajte pretežno kuvano, umesto pečeno. Od voća će vam prijati urme, jabuke i avokado. Smanjite unos kofeina.
Važni brojevi za januar 2019. 4, 9, 12, 17, 22
Godišnji horoskop za 2019. godinu
Posao Mars će na početku januara i Nove godine ući u znak Ovna gde je u sedišti u snažan. To će vam otvoriti mogućnost da započnete nove poslovne sastanke i pregovore gde ćete dati sve od sebe da dobijete podršku koja će vam omogućiti pokretanje novih važnih projekata.
Najviše ćete uspeha imati u oblastima trgovine, komunikacija, saobraćaja i inženjeringa.
Započećete da planirate jedan posao u tajnosti čija će svrha biti da se probijete na tržište i da postanete konkurentni.
Kako će taj posao da sadrži neke novine koje bi trebale da budu jedinstvene na tržištu, pazićete da o tome znaju samo vaši najbliži saradnici i osobe koje su neophodne kao učesnici.
Najviše vremena ćete provesti radeći na onim zadacima koji će se voditi kao poslovna tajna. Ako se bavite poslovima koji su povezani za pomoć drugim ljudima, bolnice, zdravstvo ili institucije zatvoreniog tipa, kao što su sanatorijumi, ostvarićete uspeh veći od očekivanog.
Poslovi detektiva ili istražitelja, forezničara i slično, mogu vam doneti veliki uspeh i napredak, kao i dobru zaradu.
Jupiter će 13. januara praviti kvadrat sa Neptunom. Finansijska saradnja će se odvijati otežano.
Čuvajte se da vas neko ne prevari. Ako vam je ranije obećana pomoć sa viših instanci u vidu donacija, to će biti povučeno ili neće biti odobreno.
Zahvaljujući trigonu Venere sa Marsom uspećete da ostvarite napredak u važnim poslovnim pregovorima i da sa druge strane povučete sredstva koja su vam neophodna. 21. januara će Mars praviti kvadrat sa Saturnom, što vam donosi ozbiljnije zastoje u radu, posebno ako se bavite oblastima komunikacija, saobraćaja i trgovine.
Na samom kraju januara Saturn pravi sekstil sa Neptunom i omogućuje vam da postignete finansjsku stabilnost i relativno velike dobitke.
Nezaposlene Vodolije će dobiti povoljnu ponudu da zasnuju radni odnos kao magacioneri, administrativni radnici, radnici u socijalnim službama i u sektoru zdravstva.
Ljubav Ako ste u vezi:
Konjunkcija Sunca sa Saturnom na početku januara suočiće vas sa neophodnošću prihvatanja i onih osobina vašeg partnera koje vam nisu uvek po volji.
Tako ćete izgraditi više poštovanja jedno prema drugom. Uspećete da učvrstite međusobno poverenje. Složićete se oko zajedničkih ciljeva.
Izlazićete i družiti se sa zajedničkim prijateljima.
Druga polovina januara doneće vam više strasti zahvaljujući trigonu Venere sa Marsom. Sunce koje vlada vašim poljem ljubavi ući će u vaš znak 21. januara i vaš partner će pokazati više inicijative da osmisli kako ćete provoditi zajedničke trenutke.
Očekuje vas više zabave. Nešti novo ćete uneti u vašu vezu što će vam doneti više svežine i lepih trenutaka.
Ako ste slobodni:
Početkom januara ćete upoznati nekog ko će se zaljubiti u vas ali vi nećete biti oduševljeni njim i držaćete se na distanci.
Neko ko će vam osvojiti pažnju pojaviće se iznenada za sredinom meseca što bi moglo da vas odvede u avanturu ali ništa više od toga.
Tek u trećoj dekadi januara će vam se pružiti prilika da započnete novu emotivnu vezu. U vaš život će ući osoba koja će biti drugačija od većine potencijalnih udvarača svojim kvalitetima i inteligencijom.
Zaljubićete se.
Nešto starije Vodolije će imati dosta zabave i manje će ih zanimati da tragaju za nekim s kim bi mogli da se skrase.
Jedna osoba če vam staviti do znanja da joj se sviđate i pokazaće vam da trenuci udvoje mogu da budu vredni uloženog truda.
Zdravlje Zdravlje će vam biti promenljivo pa vam se savetuje da se više krećete i da izbegavate stres. Najviše smetnji ćete imati tamo gde ste uglavnom najosetljiviji, a to su zglobovi.
Posebno ako ste u pozinijim godinama. U tom slučaju će vas artritis usporavati. U drugoj polovini januara budite pažljivi jer ćete biti skloni padovima i povredama.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži više proteina i namirnica sa vlaknima. Na prvom mestu je važno da jedete više povrća.
U nedostatku svežeg, dobro je i ono iz zimnice kao što je kiseli kupus i turšija. Grašak, sočivo i pasulj mogu češće da vam se nađu na jelovniku.
Mlečni proizvodi i sirevi takođe. Meso konzumirajte umereno. Od voća će vam prijati pomorandže.
Važni brojevi za januar 2019. 4, 11, 15, 18, 23
Godišnji horoskop za 2019. godinu
Posao Mars će na početku januata i Nove godine ući u znak Ovna gde deluje stabilno i snažno. Kako je to ujedno i vaše polje novca, bićete puni motivacije i volje da se angažujete oko poboljšanja vašeg finansijskog stanja i u tu svrhu ćete biti aktivniji nego obično i ulagaćete veliki deo svog vremena i napora.
Uspećete da pridobijete za saradnike osobe koje imaju veliko iskustvo u oblastima kojima se bavite i koji će vam biti od dragocene pomoći ali vam može biti teško da se međusobno uskladite jer su njihove metode drugačije od vaših.
Sunce će praviti sekstil sa Neptunom što će vam doneti podršku od osoba na položaju za pokretanje jednog vašeg projekta.
Merkur će ući u znak Jarca 5. januara. Uspećete da se bolje organizujete i planirate u svakom vidu timskog rada i očekuje vas uspeh u poslovima vezanim za društvene institucije.
Venera ulazi u znak Strelca i vaše polje posla i karijere 7. januara i donosi vam bolji osećaj za sklad i lepotu.
Poboljšaće vam uspeh ako se bavite dizajnom, modom, kozmetikom ali i turizmom. Ostavljaćete bolji utisak na klijente.
Jupiter koji priolazi kroz vaše polje posla praviće 13. januara kvadrat sa Neptunom u vašem znaku. Bićete skloni donošenju pogrešnih odluka što vam može naneti gubitke.
Izbegavajte investicije u poslove u kojima nemate dovoljno iskustva. Oslonite se na svoj razum, a tamo gde niste sigurni intuicija može da vam bude od pomoći.
Trigon Venere sa Marsom će vam s jedne strane doneti dobitke kroz oblasti dizajna i kreativnosti. S druge strane,
Kvadrat Marsa sa Saturnom izazvaće zastoje u finansijskim tokovima. Uzrok će biti u sukobu interesa sa jednim dugogodišnjim saradnikom.
Do kraja meseca uspećete da razrešite sve smetnje i ostvarite stabilnost u poslu i u finansijama.
Nezaposlene Ribe će imati mogućnost zaposlenja u oblastima dizajna, finansija, turizma i u trgovini. Pružiće vam se i mogućnost honorarnih poslova.
Ljubav Ako ste u vezi:
Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi ući će u znak Jarca 5. januara i doneće vam više izlazaka sa partnerom.
Oboje ćete biti zainteresovani za društvene aktivnosti i posećivaćete razne društvene manifestacije. Družićete se više nego obično sa zajedničkim prijateljima.
Bićete motivisani da više vremena i truda ulažete u ostvarivanje zajedničkih ciljeva.
Merkur će 14. januara praviti sekstil sa Neptunom.
Sa partnerom ćete se u svemu dobro razumeti i neće vam čak biti potrebne reči.
Moći ćete intuitivno da se razumete. 30. jauara će Merkur praviti konjunkciju sa Suncem što će vam doneti nove mogućnosti da unapredite vaše intimne trenutke.
Umećete da pokrenete partnera tako da vam se potpuno prepusti.
Ako ste slobodni: Januar vam je pogodan mesec za pronalaženje odgovarajućeg partnera s kim biste mogli da ostvarite skladnu emotivnu vezu na duže staze.
Često ćete izlaziti i viđaćete veliki broj ljudi. Na jednoj društvenoj manifestaciji upoznaćete osobu koja će vas osvojiti svojim idejama, dobrim osećajem za vaša raspoloženja i kulturnim pristupom.
U početku ćete biti suzdržani ali kasnije ćete se otvoriti i počećete da se viđate. Do kraja meseca ćete biti u skladnoj vezi i bićete ispunjeni srećom.
Nešto starije Ribe će se naći u situaciji da mogu da biraju između tri osobe koje će pokušavati da ih osvoje.
Bićete u početku neodlučni ali ćete se u drugoj polovini januara odlučiti za osobu koja je uvek spremna da vam se nađe pri ruci.
Zdravlje Bićete aktivniji i u dobroj kondijici u prvom delu januara. Prijaće vam vremenske prilike i bićete raspoloženi da odete na zimovanje na planinu i da upražnjavate zimske sportove.
U drugoj polovini januara doći će do pada imuniteta i moguće su smetnje sa cirkulacijom i krvnim pritiskom. Bićete osetljivi i na promene vremena pa je moguća povremena glavobolja.
Tokom januara unosite u svoj organizam što više vitamina.
Najviše će vam biti potrebni B, E i A vitamin. Južno voće kao što su ananas, pomorandže i kivi možete konzumirati svakodnevno.
Prijaće vam šargarepa, posebno presna, a isto tako i celer, cvekla i kiseli kupus. Ribu uzimajte češće. Meso, sireve i slatkiše jedite umereno. Izbegavajte alkoholna pića.
Važni brojevi za januar 2019.
4, 9, 16, 21, 26
Godišnji horoskop za 2019. godinu
Izvor: Mesečni horoskop

Pogledaj vesti o: Mesečni horoskop

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.