Mesečni horoskop za januar 2016. godine

Izvor: Luftika.rs, 23.Dec.2015, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesečni horoskop za januar 2016. godine

Nova godina donosi nove ljubavi, nove poslovne ponude i nova prijateljstva. Ko će već u januaru zaraditi veću svotu novca, a ko će sve pare potrošiti na provod?
Ovan Posao: Novi poslovi, novi planovi za novu godinu. Moguća i kupovina nekretnina. Očekujte velike uspehe tokom meseca januara.
Ljubav: Novo poznanstvo preko prijatelja vam donosi i novu ljubav, s kojoj ćete imati vezu na duže staze.
Zdravlje: Više spavajte.
Bik Posao: >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Januar je mesec odmora, a upravo odmor tokom prazničnih dana će najviše prijati Bikovima.
Ljubav: Nova godina donosi nove ljubavi, flert i zaljubljivanje. Pazite na vaša osećanja, jer ne želite da posle patite.
Zdravlje: Strah može biti vaš jedini neprijatelj. Opustite se.
Blizanci Posao: Ovaj mesec vam donosi još napornog rada, ali vi znate da ćete uskoro biti nagrađeni za sav trud i rad.
Ljubav: Težite ka sigurnosti, stabilnost. Ukoliko ste u vezi gledaćete da je učvrstite, a ako ste slobodni tražite partnera koji će vam obezbediti sigurnost.
Zdravlje: Manje jedite masnu hranu koja će biti na trpezama tokom praznika.
Izvor: Pixabay © Rak Posao: U novoj godini čekaju vas nove poslovne ponude, ali uspeh zavisi samo od vas, od toga koliko se potrudite.
Ljubav: U prethodnoj godini niste imali sreće u ljubavi, koliko ste zapravo to želeli. Nova godina je za vas puna mogućnosti.
Zdravlje: Prošla godina je bila naporna za vas. Radite na tome da ojačate imuni sistem.
Idi na sledeću stranu >>>
Pogledaj vesti o: Mesečni horoskop,   Horoskop za januar,   Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Nekretnine

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.