Mesečni horoskop za februar: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Izvor: Svet plus, 29.Jan.2023, 11:35

Mesečni horoskop za februar: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Pročitajte mesečni horoskop za ferbruar 2023 godine drugi deo, ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba. Evo šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja. 

Pogledajte šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih mesec dana:

VAGA

Ljubav

Šarenilo u emotivnim relacijama – ovo nije baš savršen ili opušten mesec za ljubav i stabilne odnose sa partnerom. Postoji više perioda koji mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << isprovocirati i sukobe sa voljenom osobom, ali generalno gledano – ovaj februar vam donosi ili „odmeravanje snaga“ i neku formu obostrane nestrpljivosti ili pak jednoličnost i nezanimljivost gde ste oboje usmereni na svoje prioritete a zajedničkog vremena je malo. Bar te neke zajedničke momente pokušajte da iskoristite za poboljšanje komunikacije, strast. Slobodne Vage – Venera u polju svakodnevice i obaveza baš i nije inspirativan tranzit za ljubav.Eventualno nešto kroz posao,eventualno neka tajna priča ili površna avantura.Ne pokušavajte da gradite vezu na strastima

Posao

Poslovni segment je mesto koje će zahtevati vašu punu pažnju. Prvo iz razloga što postoje situacije i obaveze koje morate dovršiti, a drugo što vam ovaj mesec donosi neke mogućnosti za promenu. Pred nekima od vas će se otvoriti nove poslovne ponude, ali one koje će zahtevati instant odluku i odgovor. Nije loše vreme da promenite posao, ali računajte da će uvodni period biti nešto zahtevniji za vas. Dobijanje novih projekata, novih zaduženja. Finansije – prilivi i troškovi su u raskoraku. Zakočite malo.

Zdravlje

Potrebno je da promenite neke svoje loše navike, a februar je za to odličan. Bićete osetljivi na kombinaciju hladnoća/vlaga – čuvajte se prehlada, ali i upalnih procesa, naročito urogenitalnog trakta.

ŠKORPIJA

Ljubav

Škorpije koje su u braku ili žive sa partnerom mogu imati više napetih trenutaka tokom februara. Sunce, Merkur i Saturn u polju doma, porodice, ali i prošlosti – može na dnevni red izvući stare teme i pitanja, ali i preispitivanja značajnih, temeljnih stavki vaše veze. Budite spremni na kompromise. S druge strane, tranzit Venere kroz znak Riba vam odgovara jer će dodati na strastima i emocijama, a kod nekih od vas može pokrenuti i pitanja vezana za potomstvo, trudnoće. Slobodne Škorpije – pažnja „udvarača“ biće usmerena na vas od samog početka februara. Nova poznanstva su itekako moguća, mada će i ovog meseca kod mnogih od vas prošlost igrati glavnu ulogu. Ulasci u emotivne priče su protkani jakom hemijom i varnicama, ali se i osećanja mogu lako probuditi. Postoji prostor i za tajne priče i avanture.

Posao

Pun Mesec u polju karijere, kao i celokupni period do kraja druge dekade – doneće Škorpijama promene, bilo da ih priželjkuju ili od njih beže. Kod nekih – nagli preseci u postojećim saradničkim odnosima, prelazak na novo radno mesto. Kod drugih – promena u okviru firme, dobijanje pozicije, reorganizacija na poslu. Koji god da je vid dešavanja u pitanju – vi ćete se brzo snalaziti i prilagoditi. Obaveze se pojačavaju od drugog dela meseca, očekuje vas intenzivan rad ali i vrlo solidne finansije.

Zdravlje

Meteoropatske tegobe, problemi sa spavanjem, sklonost ka respiratornim infekcijama. Stariji – oscilacije pritiska, cirkulacija, kičma i zglobovi.

STRELAC

Ljubav

Problemi u komunikaciji, možda i manjak zajedničkog vremena – osnovni su razlozi za napetost u partnerskim odnosima u prve dve dekade februara. Sve ovo može rezultovati i pojačanom ljubomorom i sumnjom,  a neki od vas se mogu pretvoriti u prave detektive u pokušajima da otkriju da li partner nešto prikriva (a i obrnuto). Situacija se dosta sređuje ulaskom u treću dekadu meseca – prisnost će biti pojačana, bićete više aktivni i provoditi više vremena zajedno. Slobodni – do ulaska u treću dekadu možete flertovati, zabaviti se, proći kroz koju avanturu – jer, nije vreme ni za šta ozbiljnije i trajnije. Poslednjih desetak dana meseca već otvaraju prostor za jednu vruću i stabilnu ljubavnu priču.

Posao

Jaki troškovi i gubici novca (moguća je čak i krađa) tokom prve dekade meseca. Pokušajte da više povedete računa o svojim finansijama. Prvih par dana meseca iskoristite da završite stavke koje su ostale otvorene, ići će brže nego što mislite. Saradnici će vam testirati živce, ali i vi ćete na njih delovati slično pa su moguće povremene „brzopotezne“, kratkotrajne tenzije. Treća dekada februara je odlična po vas. Sam kraj meseca donosi značajnu novu ponudu koja se može pokazati kao vrlo ozbiljna i trajna priča.

Zdravlje

Sezonski virusi, prehlade, sinuzitis – generalno – osetljivost disajnih organa. Kod starijih – problemi sa krvnim sudovima, pritiskom.

JARAC

Ljubav

Iako je odnos sa voljenom osobom prikazan dosta dobro većim delom februara, ipak će vam komunikacija povremeno praviti problem. Ne zatvarajte se u sebe ukoliko imate povećan nivo obaveza na poslu, jer partner to može drugačije protumačiti i misliti ili da krijete nešto ili da niste zainteresovani da provodite više vremena sa njim. Budite više u pokretu – zajednički izlasci ili kratka putovanja će vam doneti veću dozu bliskosti, pokrenuti strasti i emocije. Slobodni Jarčevi – budite aktivni, nemojte se učloviti kod kuće. Nemojte sanjariti, maštati – a pogotovo se nemojte u mislima vraćati u prošlost –time ćete samo zakočiti i uljuljkati sebe. Period je dobar za interesantne susrete, nova poznanstva ali i komunikaciju sa nekim prilično zanimljivim  koga upoznajete kroz druženje ili preko društvenih mreža.

Posao

Vodite više računa o troškovima koji su vrlo aktivni tokom celog februara. Obazrivo baratajte sa novcem. Takođe, imaćete problem sa organizacijom obaveza i koncentracijom. Do polovine meseca su moguće veće greške i propusti – fokusirajte se na ono što radite. Informacije koje dolaze do vas mogu biti zbunjujuće, nemojte donositi bitne odluke na konto njih dok ne proverite tačnost i ispravnost. Odnos sa kolegama i saradnicima će biti pod pritiskom u prve dve dekade februara.

Zdravlje

Problemi sa probavom, ali i pojačana osetljivost disajnih puteva. Stariji – pad imuniteta, meteoropatske reakcije.

VODOLIJA

Ljubav

Pun Mesec u partnerskom polju doneće različite efekte – kod nekih parova postoji mogućnost pojačanog nerazumevanja i napetosti (moguće i zbog dešavanja u porodičnom segmentu), dok kod drugih – ovo može biti period kada konačno prevazilazite neke opterećujuće situacije i povezujete se jače. Da neke veze sada mogu slavno propasti – mogu, ali suštinski – ovo je povoljan mesec za parove koji su iole stabilni i doneće im više aktivnosti sa voljenom osobom. Slobodne Vodolije – za vas je ovo dobar period – flertovanje, nova poznanstva, mnogo akcije, pokreta, dešavanja koja vam donose osmeh na lice i zadovoljstvo. Neće se sve novozapočete veze pretvoriti u bajkovite i trajne priče, ali ćete svakako uživati.Ukoliko žalite za prošlošću, prva polovina meseca može doneti iznenadni susret.

Posao

Ulazite u ovaj mesec u dobrom raspoloženju, vrlo aktivni i odlučni. Savršen je period da pokrenete neke promene ukoliko to želite – aktivirajte se sada, a prave rezultate očekujte vrlo brzo, već pri kraju februara ili tokom marta. Generalno gledano, ovo je mesec koji deluje podsticajno na vas – em ćete poslovno jako krenuti unapred, em su moguće i jače finansijske „inekcije“. Probajte samo da povučete ručnu kočnicu kada su troškovi u pitanju – ok redovne obaveze, ali vi ste prilično rasipni tokom februara.

Zdravlje

Fizička aktivnost je sada neophodna. Odličan period za promenu životnih navika, pogotovo onih koje se vezuju za ishranu. Bićete osetljivi na promene vremena.

RIBE

Ljubav

Venera u vašem znaku mami zainteresovane poglede i svakako je da vas tokom većeg dela februara očekuju ljubavne „ponude“. E sad, vi biste trebali da sagledate ko su pravi „ponuđači“ a ko osobe koje vam skidaju zvezde sa neba i usput prodaju šarene laže. Možete se zaneti lako i brzo, pa makar pokušajte da ta „zanošenja“ budu na pravu stranu i da ne ostanete razočarani. Što se tiče zauzetih – odnosi su nestabilni, pogotovo kod onih koji su u braku ili žive zajedno. Neka vaše akcije budu ka konkretnim promenama u domu ili kroz strasti – probajte da izbegnete rasprave. Ukoliko sakrivate nešto od partnera (šta god to bilo, ne mora da bude tajna veza) – računajte da vaše tajne mogu biti otkrivene. Pokušavajte da poboljšate komunikaciju sa voljenom osobom, provodite više vremena zajedno.

Posao

Prva dekada meseca će vam doneti gomilanje obaveza, mnogo žurbe i pojačan stres. Takođe, radna atmosfera može biti dosta nepeta pa izbegavajte rasprave sa kolegama. Vi ste na korak od od donošenja nekih važnih odluka ili promena vezano za poslovni segment. Pokretanje u ovom pravcu očekujte od poslednje nedelje februara i kroz mart mesec. Troškovi za kuću, ukućane ili privatni posao će biti pojačani u prvoj polovini meseca. Zato od treće dekade februara očekujte stabilnost i jače prilive.

Zdravlje

Stres je prisutan, što može uticati i na to kako se fizički osećate. Mogući su i problemi sa spavanjem. Pokušajte da više budete u pokretu, da se redovnije i kvalitetnije hranite, da se relaksirate.

 
Pogledaj vesti o: Mesečni horoskop,   Horoskop - Vaga,   Horoskop - Škorpija,   Horoskop - Strelac,   Horoskop - Jarac,   Horoskop - Vodolija

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.