Mesečni horoskop za decembar: Lav, Devica, Vaga, Škorpija!

Izvor: Svet plus, 23.Nov.2020, 21:27

Mesečni horoskop za decembar: Lav, Devica, Vaga, Škorpija!

Mesečni horoskop za decembar 2020 godine. Lav, Devica, Vaga, Škorpija! Lavovi, decembar je buran mesec, pun izazova, partnerski odnosi su vam važni jer ste sada zavodljivi zbog ulaska Venere u vaše polje ljubavi. Pogledajte šta očekuje vaš znak Zodijaka u decembru!

LAV

POSAO: Dobar period za ovaj znak. Venera planeta lepote i šarma ulazi u znak Strelac i pojačava polje >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << kreativnosti ovom znaku, samim tim daje nadahnutost i elan da Lav nešto pokrene i uradi. Lav voli da se zanese, ali povedite računa oko sredine meseca kada možete biti iznenada prevareni od strane jednog saradnika koji nema kontrolu. Bilo bi dobro da se usmerite na poslove koji povezuju mlade ljude širom sveta, edukaciji za bolju budućnost. Lav koji je povezan sa umetnošću i te kako će imati posla da će morati da angažuje mnogo saradnika čak i prijatelje. Retro Merkur koji će i vas obeležiti je važan pa pazite na komunikaciju sa saradnicima, sa osobama iz bliže okoline koji traže podršku.

LJUBAV: Decembar je buran mesec, pun izazova, partnerski odnosi su vam važni jer ste sada zavodljivi zbog ulaska Venere u vaše polje ljubavi. Ponekad ste previše nadmeni i mislite da možete sve da kontrolišete, ali nije tako. Znajte da ćete biti pod pritiskom partnera. Lav koji traži ljubav onda je na pravom mestu, a to su žurke, zabave, rođendani, ali i putovanja u inostranstvo. Osoba koja je neobična, živi neki svoj život, oslobođena predrasuda privući će vaše interesovanje. Dobar mesec za nove, interesantne ljubavi.

ZDRAVLJE: Vi ste hedonista i očekuje se realno da ćete pomalo preterati u alkoholu, hrani, pa i nekoj fizičkoj neaktivnosti, lenstvovanju. Zbog toga povedite računa posebno od druge polovine meseca, kada će zdravlje biti osetljivije.

DEVICA

POSAO: Merkur, vaš vladar, sada je retrogradan i baš će tranzitirati poljem posla i zdravlja. Verovatno ste imali dosta problema u prethodnom mesecu i niste uspeli da završite. Sada je vreme da se ponovo vratite na iste zadatke i morate to da finiširate jer u suprotnom od Nove godine možete imati velika otežanja u ovoj oblasti. Bolju saradnju sa klijentima i saradnicima imate od 25. decembra, kada Venera uđe u znak Jarac i tu se stvore bolji aspekti za rad i saradnju, ali i zaradu. Bilo bi dobro da obnovite kontakte sa osobom koje su vezane za medije, komunikacije svih oblika a Device koje se bave medicinom biće pred kraj godine unapređene. Iznenadna zarada poslednjih dana u godini.

LJUBAV: Bićete raspoloženi samo ako imate dobar posao koji vam pruža stabilnost. Retro Merkur nikom ne da mira, a posebno vlasnicima znaka. Sklonost burnim svađama , rečima koje se ne biraju. Device moraju da vode računa kako se ophode prema partneru, bar dok traje retro tranzit. Device koje su same mogu biti iznenađene pozivom bivše ljubavi ili osobe koja im se sviđe duži period. Ponekad se osamite ali ljubav ipak potražite među ljudima, manjem društvu, lokalu, kafiću, šetalištu.

ZDRAVLJE: Imunitet vam je slab. Kašalj, grlo osetljivo, hladnoća nisu prijatelji ovog znaka, posebno ako dugo radite, ne spavate dovoljno, onda će vam i vid stradati. Kad prođe retro Merkur, sunce ulazi u vaš život.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Lav,   Horoskop - Devica,   Horoskop - Vaga,   Horoskop - Škorpija

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Mesečni horoskop za decembar: Strelac, Jarac, Vodolija, Ribe!

Izvor: Svet plus, 23.Nov.2020

Mesečni horoskop za decembar 2020 godine. Strelac, Jarac, Vodolija, Ribe! Strelčevi, Venera je u vašem znaku pa se kaže ljubav je u vazduhu.. Pogledajte šta očekuje vaš znak Zodijaka u decembru!..STRELAC..POSAO: Iako je većinom retro Merkur tokom meseca, dobar je mesec za novac i pokretanje posla....

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.