Mesečni horoskop za decembar

Izvor: Press, 01.Dec.2014, 07:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesečni horoskop za decembar

Šta vam zvezde donose u decembru?
OVAN
Ona: Kako Mars u decembru ulazi u Vodoliju, vi ćete se mnogo bolje osećati nego prethodnog meseca. Uz spremnost na rizik možete mnogo toga pozitivno da promenite u svom životu. Prvi deo meseca je odličan za putovanja i usavršavanje, dok ćete u drugom delu decembra imati više gužve na radnom mestu. Vi nastojite da promenite radno mesto, ali imajte u vidu >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da ćete morati da budete odgovnorniji.
On: Mars u Vodoliji u decembru učiniće vas druželjubivim i avanturistički raspoloženim. Ovo je daleko bolji osećaj nego u novembru kada ste imali utisak da vas neko sputava. Drugi deo decembra rezervisan je za posao, pa će biti neophodno više da se trudite i budete odgovorniji. Iskoritite deo decembra za putovanja.
BIK
Ona: Kako Venera ulazi u Jarca vi ćete preći u novu životnu fazu koja vam je bila neophodna. Ovo je neki vid novog životnog početka koji je čekao nekoliko nedelja. Mesec je odličan za kontakte sa inostranstvom i putovanja. Sa druge strane Mars će vas dovoditi u nepredviđene situacije na poslu koje će vam oduzimati energiju.
On: Venera u devetom polju pruža vam priliku da svoj život sagledate iz novog ugla. Mnogi pripadnici vašeg znaka će planirati putovanja ili se dodatno usavršavati. Ovo je idealna prilika da naučite nešto novo. Mars će početi da vam stvara konfrontacije na radnom mestu, što ne treba da vas iznenadi.
BLIZANCI
Ona: U prvom delu meseca će vam prijati da budete zapaženi u javnosti. Drugi deo decembra je povoljan za sponzorstva i nasledstvo. Prolazite kroz završni ciklus promena na poslu kada treba što racionalnije da sagledate svoje poteze. Nije isključeno da će nagrade za vaš trud stići baš u ovom periodu. Jupiter vam olakšava pregovore, tako da treba da se pozabavite papirologijom.
On: Pod uticajem Merkura u Strelcu vi planirate nova putovanja i ostvarujete kontakte koji će vam značiti u kasnijim mesecima. Treba da se pripremite jer u decembru Saturn ulazi u vaše sedmo polje što podrazume preispitivanje svih odnosa koje imate u narednih tri godine. Decembar biste mogli da iskoristite za nasledstvo. Drugi deo meseca navodi vas na razmatranje kako što bolje da se osigurate materijalno.
RAK
Ona: Ulazak Saturna u Strelca nagoveštava da će predstojeći mesec doneti novi ciklus promena na poslu. U naredne tri godine moraćete mnogo više da se trudite oko svojih ambicija, kao i da sarađujete sa osobama iz prošlosti. Planete u sedmom polju donose vam meseca sa mnoštvom susreta i dešavanja u ljubavi. Slobodni Rakovi razmišljaće o braku, a udvarača vam neće nedostajati.
On: Mnoštvo planeta ulazi u sedmo polje što će usloviti brojne susrete i kontakte. Saturn u šestom polju ukazuje da treba da se pripremite za promene koje dolaze na poslu. U narednih tri godine menjaćete svoj pristup obavezama i prema osbama sa kojima sarađujete. U ljubavi vas očekuju iznenađenja. Mnogi pripadnici vašeg znaka razmišljaće o braku ili zajedničkom životu.
LAV
Ona: Sunce u petom polju donosi vam znatno više razonode. Taj period možete da očekujete do 20. decembra jer ćete iza toga aktivnije početi da se bavite poslom. Možete da računate na više poslovnih ponuda koje treba da dođu do kraja meseca. Posao će vam biti na prvom mestu. Saradnja sa osobama zemljanih znaka će vam koristiti. Iako ćete mnoto više raditi, možete da očekujete veću zaradu.
On: Mars u sedmom polju učiniće vas direktinim u odnosu sa osobama koje su vam bliske. Naglašeno šesto polje u decembru za vas je značajno jer ćete imjati nove poslovne šanse. Verovatno će vam se u drugom delu meseca ukazati prilika da napredujete. Prvi deo decembra rezervisan je za provod i zabavu.
DEVICA
Ona: Dok su planete u četvrtom polju u prvom delu decembra vi ćete imati zategnute odnose sa porodicom. Ovo je momenat kada treba da poradite na kompromisnom rešenju u odnosu sa osobama koje su vam bliske. Iako ćete biti razdražljivi prvih dana decembra, drugo deo meseca je mnogo bolji kada ćete biti raspoloženiji i otvoreniji. Mars vam donosi više zalaganja na poslu, ali i rasprava.
On: Iako ćete se u prvom delu meseca najbolje osećati kod kuće, to nije slučaj sa drugim delom meseca. Vaše trenutno stanje uslovljeno je porodičnim okolnostima ili mestom življenja. Verovatno imate otežane porodične odnose. Planirate samostalne biznise koji će biti u prilici da se realizuju tek u drugom delu meseca. Ljubav vas očekuje krajem meseca.
VAGA
Ona: Boravak Venere u desetom polju donosi vam prekretnice na poslu. Imaćete znatno više obaveza na poslu i moguće je da ćete promeniti radno mesto. Iako ćete se početkom decembra osećati opušteno i sve rešavati po sistemu "lako ćemo" ali ćete se danima shavtiti da je mesec namenjen za poslovne promene. Moguće je da ćete razrešiti neki porodično pitanje ili odlučiti da se preselite.
On: Početak decembra donosi vam lepe vesti i kraća putovanja. Ovo je prilika da poboljšate komunikaciju sa osobama koje su vam drage ali i da ostvarite uspešne pregovore. Drugi deo decembra donosi vam veću odgovornost i potrebu da budete više da porodicom. To može da dovese do neslaganja i više rasprava, ali je izvesno da ćete morate da preuzmete odgovornost za svoje postupke. Porodica će ujedno mnogo više vršiti pritisak na vas. Imate potrebu da se osamostalite u svakom pogledu.
ŠKOPRIJA
Ona: Početak meseca treba da iskoristite za poboljšanje finansijske situacije. Decembar je značajan meseca sa ozbiljnim razgovorima i dogovorima na poslu koji će vam značiti u narednoj godini. Mars u četvrtom polju usloviće više porodičnih briga i rasprava oko stana. U ljubavi vam je važno da sa partnerom možete da razgovarate o svemu. Jarčevi i Strelčevi će vam biti primemljivi.
On: Mesec je decembar je veoma konstruktivan za finanije i pregovore. Takođe, Saturn izlazi iz vašeg znaka pa ćete osettii olakšanje i ostaviti prošlost iza sebe. Mars pojačana porodične tenzije. U decemrbu ćete imati veliku moć ubeđivanja što treba da iskoristite na poslu. Ostvarićete brojne kontakte. Drugi deo meseca donosi vam više dopisiavanja i ljubavnih poruka. Saturn izlazi iz vašeg znaka tako da ćete biti emotivno stabilniji.
STRELAC
Ona: Samim tim što se Saturn bliži vašem znaku gde će proveti naredne tri godine, sve će se promeniti. Sledi vam kompletna transformacija, veća odgovornost i dobija ćete nagrade samo za ono za šta se budete istinski trudili. Mesec je decembar donosi vam i poslovne promene i ponudu koju ste očekivali. U ljubavi ćete imati udvarače ali pod uticajem Saturna nećete "padati na prvu loptu".
On: Mesec koji dolazi nagoveštava velike životne promene koje će se odigrati u narednih tri godine. Vi se nalazite na prekretnicama koje će vam promeniti život. Ovo najviše podrazumeva rad na sebi i ispunjenje nekih snova. Takođe, očekuje vas suočavanje sa prošlošću. 
JARAC
Ona: Početak meseca donosi vam veću povučenost u sebe. Vi ste trenutno osetljivi i mnogo dublje proživljavate sve što vam se događa. Sredina meseca će doneti promene u pozitivnom smeru na poslovnom i privatnom planu. Drugi deo meseca je odličan za ostvarivanje bilo kakvih ličnih ambicija. 
On: Trenutni raspored planeta donosi vam česte promene raspoloženja, pa ste povučeni u sebe. Međutim, vi zapravo skupljate energiju za sredinu meseca kada dolazi odličan period za lični uspeh. Ostvarićete pozitivne korake na poslu. Mnogi pripadnici vašeg znaka će se zaljubiti u drugom delu meseca.
VODOLIJA
Ona: Planete u Strelcu ukazuje da ostvarujete odlične kontakte i da će vam podrška prijatelja veoma značiti u prvom delu decembra. Pošto Mars ulazi u vaš znak, tokom meseca ćete biti inicijator mnogih dešavanja. Biće vam dosadno ako stojite u mestu i potrebni su vam novi izazovi. Spremni ste za odluke koje će vam promeniti žvot. Kraj meseca biće odgovoran za razne dileme i promene raspoloženja kroz koje ćete prolaziti.
On: Planeta akcije Mars ulazi u vaš znak tako da ste u ovom mesecu ponajviše odgovnorni za svoju sudbinu. To nagoveštava meseca važnih odluka i onih situacija u kojima ćete vi odlučivati šta je najbolji izbor. Sa planetama u polju tajni bićete kreativni ali i skloni raznim promenama raspoloženja zbog kojih ćete spoznati nove delove sebe. 
RIBE 
Ona: Iako ćete osećati tenzije na poslu tokom prvih dve nedelje decembra, to je sve konstruktivno za vaš napredak. Mnoge pripadnice vašeg znaka testiraju svoje znanje i stpljenje jer je potrebno da radite nešto potpuno novo. Mesec decembar donosi vam iskrena prijateljstva. Možda baš preko prijatelja može da vam se dogodi ljubav.
On: Početak meseca ukazuje na više dešavanja na poslu, što donosi i više obaveza. Moguće je da se prilagođavate i da radite sa ljudima koji vam baš i ne odgovaraju ali to nije negativno za vaš dalji razvoj u karijeri. U drugom delu meseca ćete imati veliku podršku prijatelja. 
Pogledaj vesti o: Mesečni horoskop,   Horoskop - Ovan

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Horoskop za prvu nedelju decembra: šta vam kažu zvezde?

Izvor: Tracara.com, 01.Dec.2014

Klik na sliku za ceo horoskop Pre nego što Mars uđe u Vodoliju već na samom početku nedelje udružen sa Saturnom nagradiće vas za svaku upornost. Na vama je da utvrdite cilj, hrabrosti i snage vam neće faliti. Venera i Jupiter će vas podsetiti koliko je Život lep. Pobrinuće se oni za lepo raspoloženje,...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.