Izvor: Luftika.rs, 28.Jul.2023, 11:36

Mesečni horoskop za avgust 2023. godine

Mesec pred nama biće najvažnija prekretnica u 2023. godini – ko je na oprezu do 15. u mesecu, a ko slavi?
Pred vama je mesečni horoskop za avgust 2023. godine – saznajte šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!
Ovan Posao Mesečni horoskop za avgust 2023. godine donosi Ovnovima nove prilike koje podrazumevaju rizik. Bićete spremni da preduzmete sve što je potrebno, prihvatite izazove i pokažete sve svoje veštine.
Ukoliko sarađujete sa ljudima >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << iz inostranstva, budite na oprezu. Svaka usmena reč treba da bude i pismena, vodite računa o detaljima važnih ugovora.
Ljubav Početak meseca donosi romantiku. Društvo partnera će vam najviše prijati, pa ćete najviše vremena provoditi sa njim. Očekujte mnogo lepih gestova i iznenađenja, imaćete osećaj da ne možete da se odužite dovoljno.
Sredinom meseca slede blage trzavice koje otvorenom komunikacijom mogu lako da se premoste. Budite posvećeni u istoj meri.
Zdravlje Čuvajte se prejedanja.
Odličan mesec za promenu ishrane i uvođenje fizičke aktivnosti, a horoskop vas savetuje da obezbedite neki vid relaksacije, poput masaže ili plivanja.

Pogledaj vesti o: Mesečni horoskop,   Horoskop - Ovan

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.