Izvor: Piplmetar.rs, 01.Jul.2023, 23:30

Mesečni horoskop za JUL: Opremite se strpljenjem, pred vama je naporan period ZA SVE

Mesečni horoskop za jul 2023 Iznad >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs <<
Savesno ispunjavate svoj deo obaveza ili zvaničnih ugovora, ali postoje saradnici koji imaju različite standarde vrednosti i često menjaju strategiju. Nema razloga da bilo ko utiče na vašu profesionalnu nesigurnost. Budite pažljiviji o finansijskim transakcijama, ne dozvolite da neko odlučuje u vaše ime o zajedničkim ciljevima. U ljubavnoj vezi imate više različitih potreba nego što vaš partner nagađa ili prepoznaje na osnovu vašeg ponašanja. Preplavljuje vas romantično raspoloženje i žudite za idiličnom vezi, potrebno je da osetite zajednički vrh. Delujte zanosno, ne odustajte od svojih emocionalnih namera.
Bik
Možete brzo i selektivno birati određene situacije u kojima možete na najbolji način da predstavite svoje profesionalne sposobnosti. Nalazite se u fazi kreativnog uspona, pa često delujete snažno i originalno u odnosu na okolinu. Međutim, ponekad morate prihvatiti kompromis. Vaša želja da dominirate javnom scenom ili u odnosu sa najbližim okruženjem ima svoje dobre i loše strane. Nema razloga da zaboravite na neke osnovne vrednosti ili poredak stvari koji određuju vaš intimni život. U vezi sa voljenom osobom sve postaje gotovo „mutno“ ako nema međusobne iskrenosti. Morate da osetite zajednički impuls koji vas emocionalno zbližava i dopunjuje na različite načine.
Čitati: Otkrijte šta ste u KELTSKOM HOROSKOPU! Postoji 13 znakova, od kojih svaki krije neverovatno značenje Blizanci
Promišljeno se ponašate u različitim situacijama, stalo vam je da zadovoljite nečije poverenje ili naklonost u poslovnim krugovima. Podaci kojima raspolažete ne predstavljaju pouzdan kriterijum, ali poslovne kompanije nema bez velikih izazova. Važno je da svoj kreativni impuls pravilno doziraju zajedničkim interesima. Skloni ste čestim promenama u ponašanju i raspoloženju, čini vam se da neko indirektno „kontroliše” vaše kretanje. Želite veću emocionalnu slobodu ili priliku da ostvarite svoje ljubavne namere, ali događaji ne idu u željenom pravu. Teško vam je da skladištite svoj ljubavni ritam i afinitete u odnosu sa bliskom osobom.
Shutterstock
Rak
Uz dobru procenu mogućnosti i pravi izbor saradnika, možete ostvariti svoje ciljeve na poslovnoj sceni. Ponekad morate delovati energično i na kraju u društvu saradnika. Ne dozvolite da vas neko obmane pogrešnim informacijama, što vas može navesti na loš poslovni potez. U Vašem je interesu da sačuvate dobar poslovni i društveni položaj. Na svoj osećajan način, znate kako da pridobijete simpatije na različitim stranama. Kada ste dobro raspoloženi, imate utisak da su vam na raspolaganju različite privilegije i birate dominantnu ulogu pred partnerom. Za promenu, privlači vas neobična avantura. Partner ili osoba koja vam se dopada ne može da odoli vašem izgledu i zavodljivom šarmu.
Lav
Delujte energično pred okolinom i pokušajte da uložite različite poslovne interese. Stalo vam je da održite dobar poslovni rejting, ali ne pristajete na tuđe dodatne uslove. Morate da definišete jasnu liniju između vaših interesa i poslovnih standarda koje se naziva grupa saradnika. Ne želite više da analizirate svoj ljubavni život, ne volite kada vas neko sputava ili ograničava vaše izbore. Psihološki i emocionalni pritisak stvaraju suprotan efekat za vas. U vezi sa voljenom osobom postoje različite potrebe i interesovanja, ali vam je postalo da prestignete neslogu u ljubavi i postignete novu harmoniju.
Čitati: Fatalna ljubav ovog leta čeka samo 3 znaka – Device su ostvarile san, a evo ko će zvoniti na svadbena zvona Devica
Stimuliše vas nečija priča o poslovnoj saradnji, privlači vas ideja o novim profesionalnim mogućnostima, drugačijim beneficijama ili društvenom prestižu. Vaše ideje se uklapaju u zajednička interesovanja, tako da vam saradnici sa poverenjem veruju „glavnu ulogu“. Na veoma uspešan ili efikasan način možete da završite niz poslovnih poslova na različitim stranama. Na vaše samopouzdanje dodatno utiče pozitivne komentare i odličan „utisak“ o kome se priča. Ponekad partner može poremetiti vaš emocionalni ritam ili osnovno raspoloženje, ali ne želite da se zadovoljite sporednim ulogom. Na sreću, možete se orijentisati na kreativne sadržaje i nove „izvore radosti“.
Shutterstock
Vacanci
U poslovnim krugovima često preuzimate vođenje i očekujete da drugi poslednje sledeće vaše ideje. U stanju ste da nametnete svoje mišljenje pred kolegama i igrate važnu ulogu u poslovnim pregovorima. Zainteresovani ste za modernija rešenja i profesionalni razvoj. Blesna procena mogućnosti i sposobnosti dobre poslovne organizacije donosi novi uspeh. Uživajte u različitim emocionalnim kontaktima ili susretima. Mnogo stvari postaju dostupne samo kada svoje misli i osećanja podelite sa bliskom osobom. Osećate veliki emocionalni zanos i ne krijete oduševljenje, uživajte u tretmanu ljubavi koji dobijate u društvu voljene osobe.
Čitati: Kineski horoskop za 2023. – Godina Crnog vodenog zeca je pred nama, evo šta svaki znak čeka Škorpija
Novi događaji na poslovnoj sceni zahtevaju dodatnu pažnju i angažovanje, ali zbog različitih pritisaka veće obaveze završavate u poslednjem trenutku. Muči vas finansijska neizvesnost, vama je postalo ulažete svoje znanje i energiju u korisne ciljeve. Morate da održavate dobar radni odnos da biste ostvarili svoje poslovne vizije. Pokušajte da promenite odnos sa partnerom u skladu sa ličnim potrebama, ali imate osećaj da se stalno vrtite oko istih tema. Nažalost, prati vas loš emotivni dijalog u vezi sa bliskim osobom. Stvari koje vam se čine jasnim ili prihvatljivim izazivaju neki suprotan efekat ili negodovanje kod vašeg partnera.
Strelac
Delujte pretenciozno i imate pritisak da ćete uskoro ostvariti važne poslovne ciljeve. Zbog loših poslovnih i finansijskih procena očekuje vas privremena faza stagnacije i neke dodatne obaveze. Međutim, sve se može ispraviti u skladu sa ličnom motivacijom i datumima. Tražite nečiju intervenciju prilikom rešavanja poslovnih, materijalnih ili imovinskih dilema. U privatnom životu često veoma subjektivno ocenjujete pojavljivanje partnera, nema razloga da odbijete nečije ohrabrenje i prisustvo. Ponekad ste u „emocionalnom vrhu“ ili u svom divnom svetu fantazije. Važno je da verujete u sebe ili u stvari koje vas ispunjavaju ljubavlju i dodatnom inspiracijom.
Shutterstock
Jarac
Stalo vam je da unapredite svoju poziciju i stil poslovnog izražavanja, kao i da postignete uspešne rezultate. Angažovani ste na različitim stranama i sa velikim ambicijama dogovaraju nove poslovne situacije. U društvu kolega pokušava da se nametne, kao osoba od autoriteta i sa originalnim stilom izražavanja. Vaša profesionalna orijentacija i dobra elokvencija garantuju uspešne rezultate. Ponekad nije lako postojati emocionalnu harmoniju, imate pritisak da se pola udaljavate od voljene osobe. Osećate emotivnu tenziju, ali ne želite da neko drugi reši vaše ljubavne dileme. Potrebna je određena hrabrost da se stvari nazivaju pravim imenom. nom ili da se postave prave vrednosti. Ljubavna sreća je dostižna, ako verujete u mogućnost međusobnog uticaja i pristupa.
Čitati: Veliki godišnji horoskop za 2023. – Otkrijte šta vas čeka na polju posla, ljubavi i zdravlja Vodolija
Dali ste dobru poslovnu procenu, potrebno je da kažete svoje profesionalne veštine u ostvarivanju nekih praktičnih ciljeva od zajedničkog interesa. Neko pokušava da vam skrene pažnju u pogrešnom pravu, ne dozvolite da vas opterećuju razni komentari. Ipak, teška poslovna klima je veoma ohrabrujuća u odlučujućim situacijama. Uporno pokušavate da se nametne kao autoritativna ličnost pred osobom koja dobro poznaje vaš temperament, vrline ili „slabosti“. Delujte misteriozno i brinite o tome da uđete na nečiji ljubavni trag. Ne možete lako da shvatite ponašanje svog partnera i ne želite da rizikujete u emotivnoj vezi. Oslonite se na svoja osećanja.
Riba
Nalazite se u kreativnoj fazi izražavanja svojih poslovnih ideja, ali postoje i različite okoline koje ograničavaju vaš uticaj. Događaji na poslovnoj sceni imaju promenljiv tok, sposobnost pristupanja u određenim situacijama donosi najbolji efekat. Neophodno je orijentisati se na dugoročne interese, ali i prihvatiti savremeni trend izražavanja. Važno je da svom partneru pružite emocionalnu podršku i da verno pratite zajedničke ideje. Voljena osoba može da ispita vaša očekivanja, ali prvo morate stvoriti harmoničan odnos. Oslonite se na emocionalnu str

Detaljnije

Pogledaj vesti o: Mesečni horoskop

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.