Mesecni-horoskop-Sta-nam-donosi-decembar

Izvor: medio.rs, 01.Dec.2014, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesecni-horoskop-Sta-nam-donosi-decembar

Pogledajte šta vam zvezde govore za tekući mesec.

Posao: Neko vama drag iz kruga bliskih poslovnih saradnika, biće u nezavisnoj situaciji. Teško da ćete bilo šta moći da uradite za njega. Radujte se tuđim uspesima, a i njihovim srećnim okolnostima. Važno je da se sreća vrti kao čigra, i tako će pre doći i do vas. Nekima od vas će biti od velikog značaja savet prijatelja ili rođaka kada je poslovni potez u pitanju. Centralni događaji su drugoj dekadi meseca. Ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << je šansa da iz jedne „male“ priče zaplovite velikim zamahom napred. To će vam dati osećaj ispunjenosti svoje svrhe, jer su ovo momenti koji su već očekivani.

Zdravlje: Poneko iz ovog vatrenog znaka će osetiti iscrpljenost. Ne zanemarite ginekološke probleme.

Posao: Vesti o nekom važnom dokumentu samo što nisu stigli. Doživećete olakšanje. Sukob sa osobom koju ste do juče poštovali vas je poremetio. Može se desiti da danima budete u tišini , razmišljajući o svim događajima koje ste zajedno preživeli. Nesporazum nije totalno neočekivan, ali vi morate da prebolite bol koji ste osetili. Neki Bikovi će u prvoj polovini decembra preduzeti bitne korake što se tiče dokumentacije, trgovine, prodaje ili kupovine nepokretnosti. Dok sve to ne dobija pravu i realnu crtu, pozabavite se onim što vam nameću okolnosti.

Zdravlje: Nejasni simpotmi, nervoza, mogući stari zdravstveni problemi koji sada izbijaju na površinu. Idite na lekarske konsultacije.

Posao: Pametno iskoristite kada je posao u pitanju. Bićete komunikativni i puni energije, pa će vam ideje izlaziti kao iz rukava. Ovo posebno važi za period nakon 10.decembra. Neki manji ciljevi biće ostvareni, a vi budite zadovoljni i spremno idite ka višim ciljevima. Neki od predstavnika ovog znaka pogotovu oni iz prve dekade, neće moći da odole provokatnom nastupu jednog kolege Strelca. Ovog puta ćete imati volju da eksperimentišete.

Zdravlje: Laki hormonalni poremaćaji i mogući problemi sa zubima. Kritični periodi u polju zdravlja su između 12.i 17.decembra.

Posao: Uobičajan tempo je karakteristika ovog dana. Neki od vas će na poslovnom planu osećati napetost jer će nečije reakcije pokazivati otvorenu ljubomoru. Nekome je povređena sujeta, ali vi znate da tu nemate nikakvog udela. Najbolje je izbeći sukob koji je moguć već koliko u drugoj nedelji ovog meseca.

Zdravlje: Na zdravstvenom planu su moguće srčane smetnje.

Posao: Početak meseca ne započinje slavno na polju posla. Ovih dana ne biste trebali da ulazite u neke veće kupovine ili novčane transakcije. Ne budite nestrpljivi, već sačekajte prave momente. Od zadnje nedelje se dešavaju obrti i to na bolje, posebno za predstavnike prve dekade ovog znaka. Tempo kao i najava onoga što vas čeka na poslu utiče pozitivno na vas, kao i ljudi koje srećete.

Zdravlje: Hronočni problemi sa disajnim organima

Posao: Ukoliko se bavite privatnim poslom imate priliku za put koji će vam doneti novine i sredinom meseca. Nećete smeti ni da se obradujete previše, ali zasigurno će vas zadesiti prave situacije koje vas uvode u nov način života i promene mesta boravka. Greškama i propustima nema mesta, ali nema potrebe za strahom. Znaćete da se snađete u svakom momentu.

Zdravlje: Dijabetičari treba da pripaze 8. i 9.decembra. Idealno vreme odreći se cigareta je sredinom ovog meseca.

Posao: Ovo je mesec za pravljenje planova, za nova poslovna ostvarenja. Nemojte da vas „prilika“ iznenadi, da budete bez planova. Interesantni pregovarači, očekivaće da im objasnite svoje planove ili da im opišete nekretninu koju prodajate. Dobri dani su nakon 12.decembra. Učinite to brzo i efikasno ne gubeći se u detaljisanju. Pojedini žale za propuštenim šansama u životu. To je samo začarani krug.

Zdravlje: Mogući problemi sa bubrezima, bešikom, desnim jajnikom kod ženskih predstavnika znaka.

Posao: Da li ste razmišljali o poslovnoj saradnji sa ljudima koji žive u drugim gradovima, ili čak inostranstvu? Eventualni poslovni nesporazumi mogli bi se sasvim lepo izgladiti tokom druge nedelje meseca. Malo priče sa poslovnim saradnicima nije naodmet.

Zdravlje: Pazite se povreda na početku ovog meseca, kao i u saobraćaju. Moguće prehlade i problemi sa disajnim organima.

Posao: Konačno ste digli glavu iznad svojih knjiga i povisili ton. Neka se i vaša reč čuje, vi makar imate šta da kažete. Shvatili ste da dok ste vi bili obuzeti suštinskim stvarima i kvalitetom svoga rada, drugi grabe dobre pozicije i laktaju se kroz život. Ne očajavajte, vi niste izgubili sebe kao pojedini. Bitno je da ste smogli snage da se suočite sa stvarima koje dugo vremena niste nazvali pravim imenom. Nemojte sada od njih pobeći.

Zdravlje: Jaka glavobolja bi vam mogla dosađivati tokom celog dana.

Posao: Vi ste skloni da neozbiljno i površno gledate na probleme ili da ih uopšte ne vidite, pa vam kolege i poslovni saradnici sada može prebaciti da im već izvesno vreme ne poklanjate dovoljno pažnje i da ste površni pri obavljanju poslovnih zadataka. Ova konstatacija je samo donekle tačna, jer ste se vi sada potpuno predate svemu što radite. Imate šanse da se dokažete u drugom delu meseca.

Zdravlje: Moć regeneracije nije na najboljem nivou. Proverite zdravlje dojki i genitalnih organa.

Posao: U ovom periodu ne očekuju vas bitne promene ili stabilizacija poslovnog života, a morate da priznate da ne ulažete svoju energiju i misli na to. Potpuno ste zaokupirani poslom i novcem, a to je delimično uzrok za nesuglasice sa partnerom. Oboje prećutno prelazite preko problema i ni jedno od vas neće ni pokušati da razgovara ili da učini nešto radikalnije što će promeniti situaciju. U ovom mesecu završićete neke bitne poslove i ostvariti važan kontakt. Bićete zadovoljni i, makar na kratko, ispunjeni i smireni, posebno na kraju decembra. Vi želite sve i odmah, a to nije baš uvek moguće. Zato će vas svako odlaganje sada nervirati i provocirati. Ali strepite se, jer će rezultati biti i veći od očekivanih.

Zdravlje: U ovom mesecu će vam se ponovo javiti hronični problemi sa disajnim organima.

Posao: Novac vam je potreban radi sigurnosti i spokojstva, pa ćete se angažovati i oko toga. Osećate da ste puni energije i volje, a pomalo i agresivni što za vas uopšte nije karakteristično. Rešeni ste da sve što ste propustili ili ono oko čega ste se kolebali sada i ostvarite. Vama malo hrabrosti, brzine i odlučnosti zaista nedostaje, ali nemojte rizikovati i ne zalećite se da se posle ne biste razočarali. Počeće da se rešavaju problemi na poslu, a vi zaista imate volju da radite i da na taj način malo zaboravite nezadovoljavajuću situaciju u ljubavi.

Zdravlje: Pazite se povreda u kući. Moguće glavobolje u prvim danima meseca.
Pogledaj vesti o: Mesečni horoskop

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.