Teves spreman za Mančester

Izvor: RTS, 08.Feb.2011, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teves spreman za Mančester

Fudbaler Mančester sitija Karlos Teves rekao je da se ne plaši vređanja navijača gradskog rivala Junajteda u predstojećoj derbi utakmici Premijer lige.

Tevez je dve godine igrao za Mančester junajted, odakle je 2009. prešao u Siti. On je jedan od najboljih igrača ekipe Roberta Manćinija sa 20 golova u sezoni.

"Ne brinem se što će mi zviždati na Old Trafordu i ne plašim se odlaska na >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << taj stadion. I prošle godine su mi navijači zviždali, ja to razumem. Navijači brane svoj klub, a ja sam sada u protivničkoj ekipi", rekao je Teves. "Navijači Mančester junajteda nikada neće moći da kažu da nisam davao sve od sebe kada sam tamo igrao. Možda neki od njih i dalje ne shvataju razloge zbog kojih sam otišao", dodao je argentinski reprezentativac.

Teves je istakao da voli da igra derbi utakmice.

"Ja sam profesionalac i žvizduci na terenu su cena koju nekada morate da platite. Ali to na mene uopšte ne utiče. Derbi utakmice su uvek divne. Uživao sam igrajući ih u Argentini i Brazilu, ali u Engleskoj su ekstra specijalne", rekao je on. "Igrati protiv Junajteda je veliki podsticaj, ali ne shvatam to lično. Važna su tri boda. Želimo da odemo na Old Traford i pobedimo", dodao je 27-godišnji fudbaler.

Teves je rekao da borbu za titule ne odlučuju derbiji, već "male" utakmice.

"Već nekoliko godina imamo dobar tim. Ali, ne radi se samo o pobedi protiv Junajteda, već da morate da dobijete sve utakmice na svom terenu. Ne smemo da gubimo utakmice u kojima smo favoriti na papiru. U takvim mečevima se gube titule, a ne u velikim derbijima", rekao je Teves.

Utakmica Mančester junajteda i Mančester sitija igra se u subotu. Junajted je prvi na tabeli sa 54 boda, a Siti je treći sa pet bodova manje, ali i utakmicom više.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tevez: Ne brinu me zvižduci na Old Trafordu

Izvor: Blic, 08.Feb.2011

Kapiten Mančester sitija Karlos Tevez sa nestrpljenjem čeka gradski derbi protiv Junajteda, čije je boje nosio do pre dve sezone, iako će ga navijači na Old Trafordu kao i uvek dočekati "na nož"...Argentinac je bio miljenik "crvenih đavola" pre nego što se preselio na Istlends i tamo postao...

Nastavak na Blic...

Tevez se ne plaši navijača Junajteda

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Feb.2011

Fudbaler Mančester sitija Karlos Tevez rekao je  da se ne plaši vređanja navijača gradskog rivala Junajteda u predstojećoj derbi utakmici Premijer lige.. Tevez je dve godine igrao za Mančester junajted, odakle je 2009. prešao u Siti. On je jedan od najboljih igrača ekipe Roberta Mančinija sa...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Policija uoči derbija smiruje Teveza

Izvor: S media, 09.Feb.2011, 01:25

U subotu je na programu gradski derbi Mančestera, a tenzija se već uveliko oseća...Decenijama nije bila tako mala bodovna razlika, kao ni u kvalitetu, između Junajteda i Sitija...Pored "naelektrisanih" navijača koji nestrpljivo očekuju utakmicu, policija je zabrinuta i zbog ponašanja pojedinih...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.