Policija uoči derbija smiruje Teveza

Izvor: S media, 09.Feb.2011, 01:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija uoči derbija smiruje Teveza

U subotu je na programu gradski derbi Mančestera, a tenzija se već uveliko oseća.

Decenijama nije bila tako mala bodovna razlika, kao ni u kvalitetu, između Junajteda i Sitija.

Pored "naelektrisanih" navijača koji nestrpljivo očekuju utakmicu, policija je zabrinuta i zbog ponašanja pojedinih igrača. Zbog toga je Argentinac Karlos Tevez dobio upozorenje da "pazi šta priča", prenose engleski mediji.

Prgavi Argentinac promenio ploču
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<
Povremeni kapiten Liverpula na pragu Mančestera!

Gigs: Vidić je fenomen

Nekadašnjem igraču Junajteda (do 2009. godine), a sada kapitenu Sitija, to međutim nije smetalo da, ipak, iznese svoje mišljenje o pristalicama kluba za koji je ranije igrao.

- Ne brinem se što će mi zviždati na "Old Trafordu" i ne plašim se odlaska na taj stadion. I prošle godine su mi navijači zviždali. Navijači brane svoj klub, a ja sam sada u protivničkoj ekipi - istakao je Tevez. - Navijači Mančester Junajteda nikada neće moći da kažu da nisam davao sve od sebe kada sam tamo igrao. Možda neki od njih i dalje ne shvataju razloge zbog kojih sam otišao.

PL: Milijaš asistirao u padu Junajteda (VIDEO)

Premijer: Liverpulu četvrta u nizu (VIDEO)

Argentinski reprezentativac je naglasio da posebno voli da igra derbi utakmice.

- Ja sam profesionalac i žvizduci na terenu su cena koju nekada morate da platite. Ali to na mene uopšte ne utiče. Derbi utakmice su uvek divne. Uživao sam igrajući ih u Argentini i Brazilu, ali u Engleskoj su ekstra specijalne - poručio je Argentinac.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.