Tevez se ne plaši navijača Junajteda

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Feb.2011, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tevez se ne plaši navijača Junajteda

Fudbaler Mančester sitija Karlos Tevez rekao je  da se ne plaši vređanja navijača gradskog rivala Junajteda u predstojećoj derbi utakmici Premijer lige.
Tevez je dve godine igrao za Mančester junajted, odakle je 2009. prešao u Siti. On je jedan od najboljih igrača ekipe Roberta Mančinija sa 20 golova u sezoni.
- Ne brinem se što će mi zviždati na Old Trafordu i ne plašim se odlaska na taj stadion. I prošle godine su mi navijači zviždali, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << ja to razumem. Navijači brane svoj klub, a ja sam sada u protivničkoj ekipi - rekao je Tevez.

- Navijači Mančester junajteda nikada neće moći da kažu da nisam davao sve od sebe kada sam tamo igrao. Možda neki od njih i dalje ne shvataju razloge zbog kojih sam otišao - dodao je argentinski reprezentativac.
Tevez je istakao da voli da igra derbi utakmice.
- Ja sam profesionalac i žvizduci na terenu su cena koju nekada morate da platite. Ali to na mene uopšte ne utiče. Derbi utakmice su uvek divne. Uživao sam igrajući ih u Argentini i Brazilu, ali u Engleskoj su ekstra specijalne - rekao je on.

- Igrati protiv Junajteda je veliki podsticaj, ali ne shvatam to lično. Važna su tri boda. Želimo da odemo na Old Traford i pobedimo - dodao je 27-godišnji fudbaler.
Tevez je rekao da borbu za titule ne odlučuju derbiji, već „male” utakmice.
- Već nekoliko godina imamo dobar tim. Ali, ne radi se samo o pobedi protiv Junajteda, već da morate da dobijete sve utakmice na svom terenu. Ne smemo da gubimo utakmice u kojima smo favoriti na papiru. U takvim mečevima se gube titule, a ne u velikim derbijima - rekao je Tevez.
Utakmica Mančester junajteda i Mančester sitija igra se u subotu. Junajted je prvi na tabeli sa 54 boda, a Siti je treći sa pet bodova manje, ali i utakmicom više.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.