Tevez: Ne brinu me zvižduci na Old Trafordu

Izvor: Blic, 08.Feb.2011, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tevez: Ne brinu me zvižduci na Old Trafordu

Kapiten Mančester sitija Karlos Tevez sa nestrpljenjem čeka gradski derbi protiv Junajteda, čije je boje nosio do pre dve sezone, iako će ga navijači na Old Trafordu kao i uvek dočekati "na nož".

Argentinac je bio miljenik "crvenih đavola" pre nego što se preselio na Istlends i tamo postao lider ekipe bogatih šeika.

Tevezov het-trik protiv VBA uvećao je njegov golgeterski saldo na 20 postignutih pogodaka ove sezone, a u slučaju pobede u gradskom derbiju, "građani" >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bi prišli Junajtedu na svega dva boda.

"Ne brine me što će mi zviždati na Old Trafordu, ne plašim se puta na 'Teatar snova'. Jasno mi je zašto to rade, oni brane svoj tim i navikao sam se na to već prošle godine. Navijači Junajteda ne mogu da kažu da nisam davao maksimum dok sam bio tamo, siguran sam da im još nije jasno zašto sam otišao", rekao je Tevez.

Argentinac se nada da će "građani" doći do tri boda i dodatno zamrsiti borbu za titulu.

"Uživam u derbijima. Rado sam ih igrao i u Argentini i Brazilu. Ne treba vam dodatni motiv kada igrate protiv Junajteda, nadamo se pobedi i osvajanju tri boda za vikend. Imamo sjajan tim, i ukoliko bismo ostvarili trijumf, još bliže bismo se uključili u borbu za titulu", rekao je Tevez.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.