Sprema se senzacija na Ostrvu: Runi na izlaznim vratima Junajteda?

Izvor: Blic, 26.Avg.2012, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sprema se senzacija na Ostrvu: Runi na izlaznim vratima Junajteda?

Utakmica protiv Fulama u subotu mogla bi da bude poslednja za Vejna Runija u dresu Mančester junajteda, piše britanski "San".

Iako je u pitanju "San", na Ostrvu se bruji o mogućnosti da Vejn Runi do kraja avgustva napusti Old traford.

Snažni napadač će svakako biti mesec dana van terena zbog povrede butine koju je zaradio u finišu utakmice, ali su problemi daleko ozbiljniji. Naime, Aleks Ferguson nije zadovoljan Runijevim zalaganjem i motivacijom dok nosi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dres Junajteda.

Trofejni stručnjak je bio besan na engleskog napadača zbog partije protiv Evertona, pa ga je zbog toga stavio na klupu protiv Fulama, a sada se sprema da mu pokaže i gde su izlazna vrata.

"Ako neko više ne igra sa istim žarom i željom, i ako ga zanima drugi klub, spreman sam da mu pomognem i pokažem gde su vrata kluba", rekao je Ferguson.

Poznato je da ako neki igrač izneveri Fergusonovo poverenje, da je za njega završena karijera na Teatru snova, pa predstoji burnih pet dana u crvenom Mančesteru.

Povezane vesti: Ferguson odlazi u penziju 2014., Van Persi doveden zbog Runija i braće Glejzer! Runi: Sjajno je imati Van Persija uz sebe, "delićemo" golove Ferguson: Poslali smo ponudu za Persija, ali nam nije jasno šta hoće Arsenal Ferguson: Čelsi nam ne bi prodao Lamparda Runi zbog večere sa ženom izgubio mesto u timu?
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.