Rednap: Kladim se da Vidić ne spava dobro

Izvor: S media, 02.Feb.2011, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rednap: Kladim se da Vidić ne spava dobro

Bivši fudbaler Totenhema i Liverpula, Džejmi Rednap, siguran je da srpski reprezentativac, Nemanja Vidić, nije dobro spavao u noći poslednjeg dana januarskog prelaznog roka.

Naime, Rednap smatra da je Čelsi kupovinom Davida Luiza i Fernanda Toresa postao najkvalitetniji tim u Premijer ligi i siguran je da sledi povratak "plavaca" u trku za šampionskom titulom.

Šok u Mančesteru!

Nastavljene pretnje Toresu (VIDEO)

Navijači: "Gori Tores, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << gori!" (VIDEO)

- Svi znamo šta je Tores sve mogao da uradi protiv Mančester Junajteda kada je igrao za Liverpul. Sada igra u još kvalitetnijem timu, u paru sa Didijeom Drogbom, pa se kladim da je Nemanja Vidić imao košmare pre dva dana kada se Čelsi silno pojačao - rekao je između ostalog Rednap.

Da li je Rednap u pravu može samo Vidić da potvrdi ili demantuje, ali sudeći po raspoloženju našeg reprezentativca na terenu, oseća se nikad bolje. Podsećamo, Vidić u sinoćnjoj pobedi "crvenih đavola" nad Aston Vilom postigao sjajan gol, zapečativši sudubinu gostiju pogotkom za 3:1 na nešto manje od pola sata do kraja.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.