Izvor: HotSport.rs, 29.Nov.2014, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREMIJER LIGA: Mančester junajted lagano, konačno trijumf Liverpula (VIDEO)

U13. kolu Premijer lige Mančester Junajted je sa 3:0 savladao  Hal sa 3:0, Liverpul je kod kuće savladao Stouk sa 1:0, a prava golaeada viđena je u Londonu, gde je KPR savladao Lester sa 3:2. Svonsi i Kristal Palas su remizirali – 1:1, identičan rezultat bio je na meču Burnlija i Aston Vile, a Vest Hem je sa 1:0 dobio Njukasl.

Liverpul je došao do pobede posle tri utakmice, pogotkom Džonsona u 85. minutu. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<

Junajted je lagano, golovima smilinga, Runija i Van Persija, izašao na kraj sa Halom.

Vilfred Boni nastavio je seriju golova i protiv Kristal Palasa, ali to nije bilo dovoljno da Svonsi odnese sva tri boda. Gostim aje bod doneo kapiten Mile Jedinak sa bele tačke.
KPR je trijumfom nad Lesterom pobegao sa dna, na kojem je sada upravo Lester. Golom Kresvela Vest Hem je savladao Njukasl, a i Burnli i Aston Vila biće zadovoljni podelom bodova.
PL, 13. kolo:
Burnli – Aston Vila 1:1
Ings 87 – Kol 38
Liverpul – Stouk 1:0
Džonson 85
Mančester Junajted – Hal 3:0
Smoling 16, Runi 42, Van Persi 66
KPR – Lester 3:2
Morgan 37 (ag), Fer 45, Ostin 73 – Kambijaso 4, Šlup 67
Svonsi – Kristal Palas 1:1
Boni 15 – Jedinak 25 (pen)
Vest Hem – Njukasl 1:0
Kresvel 56
18.30 Sanderlend – Čelsi
VBA – Arsenal 0:1
Velbek 60
nedelja:
Sautempton – Mančester Siti
Totenhem – Everton
hotsport.rs
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Razlika je u milionima: Građani pretukli Svece i sada vode poteru za Čelsijem (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 30.Nov.2014, 17:28

Fonte pokosio Aguera u kaznenom, a Argentinac dobio žuti zbog simuliranja, superizmena Frenk Lampard..Pogled na sam vrh Premijer lige konačno ne izaziva podizanje obrva – posle pobede Mančester Sitija nad Sautemtponom Čelsi prati tim od kojeg se to i očekivalo – 2:0 (0:0)...U pravom premijerligaškom,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.