Oglasili se sa Old Traforda, potpisao! (foto)

Izvor: Sportske.net, 30.Jan.2020, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglasili se sa "Old Traforda", potpisao! (foto)

Šta sad kažu navijači?

Juče je Bruno Fernandeš stigao u Mančester na lekarske preglede uoči prelaska u redove kluba sa "Old Traforda".

Sve je prošlo u najboljem redu, pa je Portugalac danas i zvanično predstavljen kao novo pojačanje Junajteda.

Engleski mediji otkrili su i detalje transfera, "Tajms" piše da je Sporting dobio 55 miliona evra, kao i da ih čeka još potencijalnih 25.

Dobijaće po milion evra na svakih pet startova Fernandeša, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dok ih portugalski reprezentativac ne nakupi 25. Dakle još gotovo izvesnih pet miliona za "Lavove".

Dobiće još pet ako se Junajted u narednih pet sezona makar jednom kvalifikuje za Ligu šampiona i još pet ako Fernandeš bude proglašen za igrača godine u Premijer ligi ili ako se nađe u top 3 u izboru za "Zlatnu loptu", ako to ponovi još dva puta dok je na "Old Trafordu", Sporting će dobiti još 10 miliona evra.

Dakle, dodatnih 10 miliona će gotovo sigurno završiti u Lisabonu, dok će Fernandeš morati baš da eksplodira da bi u narednom periodu doneo svom bivšem klubu još pet do 15 miliona evra, ali mogućnost jasno postoji.

Fernandeš je parafirao ugovor sa "Đavolima" u trajanju od pet i po godina.

🔴 🤝 🇵🇹#MUFC is delighted to announce the signing of Bruno Fernandes!

Manchester United (@ManUtd) January 30, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fernandeš zvanično na "Teatru snova": Zavoleo sam Junajted zbog Ronalda

Izvor: B92, 30.Jan.2020

Portugalac Bruno Fernandeš prošao je lekarske preglede i zvanično promovisan u novog fudbalera Mančester junajteda...Lisabonskom Sportingu na ime obeštećenja pripada najmanje 65 miliona evra, sa opcijom da naraste do 80 miliona ukoliko Fernandeš ispuni bonuse...Fernandeš je potpisao ugovor na...

Nastavak na B92...

Kraj sage, Fernandes novi "đavo"

Izvor: RTS, 30.Jan.2020

Portugalski fudbaler Bruno Fernandes pojačao je redove Mančester junajteda. U engleski klub je prešao iz Sportinga u transferu koji može dostići i 80 miliona evra. . Nakon skoro mesec dana spekulisanja gde će Bruno Fernandes...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.