Fernandeš zvanično na Teatru snova: Zavoleo sam Junajted zbog Ronalda

Izvor: B92, 30.Jan.2020, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fernandeš zvanično na "Teatru snova": Zavoleo sam Junajted zbog Ronalda

Portugalac Bruno Fernandeš prošao je lekarske preglede i zvanično promovisan u novog fudbalera Mančester junajteda.

Lisabonskom Sportingu na ime obeštećenja pripada najmanje 65 miliona evra, sa opcijom da naraste do 80 miliona ukoliko Fernandeš ispuni bonuse.

Fernandeš je potpisao ugovor na pet i po godina, uz mogućnost na još jednu, i krenuo putem slavnog zemljaka Kristijana Ronalda. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

U razgovoru za klupski sajt poručio je da voli Mančester junajeted još iz doba kada je Ronaldo igrao za tim sa Old Traforda.

"Gledao sam Ronalda i postao sam veliki navijač Junajteda, tako velikog kluba. Sada mi je osećaj neverovatan, naporno sam radio da dođem do ovoga i mogu da poručim navijačima da ću dati sve od sebe za ovaj grb kako bismo osvajali trofeje", rekao je Fernandeš.

Iza Fernandeša je sjajan period u Sportingu za koji je imao 63 gola i 52 asistencije na samo 137 utakmica, ali sada ide u znatno težu ligu.

I klub gde se meri svaki potez, posebno ako si plaćen toliki novac.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.