Naniju nije svejedno što nije kandidat za PFA igrača godine

Izvor: Blic, 11.Apr.2011, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naniju nije svejedno što nije kandidat za PFA igrača godine

Svake godine Udruženje profesionalnih fudbalera (PFA) iz Engleske i Velsa dodeljuje nagradu najboljem na “ostrvu”, a saigraču Nemanje Vidića iz Mančester junajteda, Naniju, uopšte nije bilo svejedno kada je saznao da se njegovo ime nije našlo među šestoricom koji su ostali u užem izboru.

U nedelju 17. aprila saznaće se da je u glasanju 4.000 članova PFA pobedio ili Vidić, ili neko od njegovih protivkandidata - Arsenalov Samir Nasri, Mančester sitijev Karlos >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Tevez, Totenhemov Geret Bejl, Vest Hemov Skot Parker ili Blekpulov Čarli Adam. Nakon što je izostavljen sa ovog spiska, Nani je istakao da je razočaran.

"Mislim da sam igrao dobro, pa naravno da sam razočaran što me nema u užem izboru. Ipak, ima još mnogo da se igra ove sezone, tako da se nadam da ću dodatno popraviti svoju igru. Ne bih da pričam o drugim igračima sa liste ili onima koji donose odluku o pobedniku. Ako hoću da se nađem u užem izboru, moram to da zaslužim igrama na terenu. Naravno, svako ima svoje mišljenje, ali se ipak nadam da će sledeći put bolje gledati šta i kako radim na utakmicama”, rekao je Nani.

Portugalski internacionalac verovatno je svoje ime očekivao umesto Čarlija Adama, iznenađenja sezone koji je drugi asistent Premijer lige sa 11 uspešnih proigravanja saigrača koji su potom postigli gol. Nani je lider u toj kategoriji (18) a i sa devet golova u šampionatu Engleske najbolji je strelac među igračima koji nastupaju na krilnoj poziciji.

Povezane vesti: Vidić u užem izboru za PFA igrača godine Vidiću se smeši nagrada Asocijacije igrača!

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.