Era Ojdanić ponovo u Urgentnom centru nakon operacije bruha

Izvor: Svet plus, 24.Maj.2024, 13:18

Era Ojdanić ponovo u Urgentnom centru nakon operacije bruha

Era Ojdanić se ponovo našao u Urgentnom centru samo dva dana nakon operacije bruha. Saznajte šta je pevač otkrio o svom stanju i kako teče njegov oporavak.
Pevač Era Ojdanić nedavno je operisao bruh, ali se samo dva dana nakon izlaska iz bolnice ponovo našao u Urgentnom centru.
Popularni pevač stigao je u pratnji svojih unuka, što je izazvalo zabrinutost među njegovim fanovima. Međutim, Era se oglasio za Telegraf i otkrio da nema razloga za brigu.
"Sve je u redu. Hvala što brinete. U pitanju je redovna kontrola. Moji unuci su bili uz mene. Došao sam na previjanje, sad idem kući da odmaram," izjavio je pevač.
View this post on Instagram
A post shared by Andrija...

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.