Dačić obišao Jedinicu za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Maj.2024, 13:09

Dačić obišao Jedinicu za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić obišao je danas Jedinicu za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata i tom prilikom istakao da je posao koji oni obavljaju od ključnog značaja za stabilnost i bezbednost države i da će u potpunosti podržati jačanje ove jedinice.
U radu Ministarstva unutrašnjih poslova i naše policije jedan od ključnih zadataka jeste obezbeđivanje jednog određenog broja ličnosti i objekata. Naročito, imajući u vidu sveopštu međunarodnu situaciju, pitanje terorizma, obezbeđenja naših državnih funkcionera, ali i svih nosilaca javnih funkcija i određenih objekata, što je od vitalnog značaja za funkcionisanje sistema bezbednosti, istakao je Dačić,...
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.