Murinjo: Teže nam je što Aguero ne igra

Izvor: B92, 09.Sep.2016, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo: Teže nam je što Aguero ne igra

Menadžer Mančester Junajteda Žoze Murinjo smatra da izostanak Serhija Aguera neće biti prednost, već otežavajuća okolnost za njegov tim u subotu.

Junajted od 13:30 dočekuje na svom Old Trafordu gradskog rivala Siti, u četvrtom kolu Premijer lige.

Argentinac je postigao četiri gola ove sezone, ali će subotnji gradski derbi propustiti jer je suspendovan na tri utakmice zbog nasilničkog ponašanja u prošlom kolu.

"To što Aguero neće moći >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da igra je teže za nas. Kada je on u kombinaciji, on igra i mi znamo njihovu formaciju. Aguero sada ne igra, ali bez obzira, Siti ima neverovatne opcije. Ihenačo bi mogao da igra u napadu, a Silva i Sterling kao lažne devetke. Imaju mnogo opcija. Moramo da idemo korak po korak i da nekako smanjimo njihovu nepredvidivost", rekao je Portugalac.

Prvi mančesterski derbi na programu je u subotu od 13:30 časova na Old Trafordu. Oba tima imaju po tri pobede iz prethodnih mečeva.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.