Balo se prisetio istorijskog trijmufa i poželeo sreću Građanima (foto)

Izvor: Sportske.net, 10.Sep.2016, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Balo se prisetio istorijskog trijmufa i poželeo sreću "Građanima" (foto)

Italijanski fudbaler Mario Baloteli, podsetio se velikog trijumfa Mančester Sitija nad gradskim rivalom u kom je on učestvovao sa dva pogotka.

Bio je to veliki trijumf Roberta Manćinija i to na "Old Trafordu".

Slavili su "Građani" tog 23. oktobra 2011. sa čak šest prema jedan, a tu sezonu su okončali i sa titulom u rukama.

Od svih strelaca sa tog susreta, samo je Silva u protokolu za predstojeći meč, dok su klubove pored Balotelija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << promenili Džeko (Roma), kao i strelac počasnog pogotka za Junajted  Daren Flečer (VBA).

Jedan gol "Građana" je bio i delo Kuna Aguera, ali Argentinac danas neće moći da igra zbog suspenzije koju je zaradio u prošlom kolu.

Baloteli se prisetio tog susreta istorijskog trijumfa Sitija i poželeo puno sreće izabranicima Pepa Gvardiole u današnjem duelu.

Popularni Balo se i izvinio svojim velikim prijateljima Zlatanu Ibrahimoviću i Polu Pogbi, rekao im je da ih podržava, ali da Siti mora da pobedi.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.