Može li Galatasaraj da privoli Ibrahimovića? Rajola otkrio da je ponuda već stigla...

Izvor: MozzartSport.com, 11.Avg.2015, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Može li Galatasaraj da privoli Ibrahimovića? Rajola otkrio da je ponuda već stigla...

Mnogo je faktora u igri...

"Kada budete čuli ime mog narednog kluba, ostaćete u šoku".

Ovim rečima Zlatan Ibrahimović najavio je svoj odlazak iz Pari Sen Žermena nedavno, a iako i dalje nije poznato da li će to biti ovog ili narednog leta, svetski mediji počeli su da "barataju" sa potencijalnim imenima. I dok jedni 34-godišnjeg golgetera šalju u Mančester junajted, Real ili Bajern, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Milan setno čeka Ibrin povratak na San Siro.

Međutim, senzacionalizmu skloni turski mediji počeli su nedavno da "puštaju buvu" da bi Ibrahimović mogao u Galatasaraj. Naravno, pitanje je koliko bi najveći turski klub imao šansu pored daleko moćnijih evropskih velikana kada bi se zainatili, ali s obzirom na iskustvo sa Didijeom Drogbom i Veslijem Snajderom, ovakav scenario ne bi bio isključen.

Priču o prelasku u Galatasaraj dodatno je uvećao Ibrahimovićev agent Mino Rajola, koji je za turski Fotomak izjavio da je dobio nezvaničnu ponudu od istanbulskih Lavova.

"Da, istina je - dobio sam od Turaka jednu nezvaničnu ponudu i to tokom jednog neformalnog viđanja, kada sam hteo da upoznam ljude iz Galatasaraja. Međutim, nisam ja taj koji će sada da donosi odluke o Zlatanovoj budućnosti, već PSŽ. On je njihov igrač i oni se za sve pitaju".

I dok Turci sanjaju dolazak još jednog velikog imena na Turk Telekom arenu, PSŽ ima drugačije planove. Naime, vlasnik Svetaca Naser Al Kelaifi nedavno je lično doneo odluku da po svaku cenu zadrži Ibrahimovića u klubu do narednog leta, a onda da ga preseli u katarsko prvenstvo, gde bi igrao fudbal i promovisao Mundijal 2022. godine u Kataru. I zaradio ogromnu lovu.

Ne zaboravimo da je Ibra nekoliko puta napominjao da mu je san da zaigra u MLS ligi jednog dana.

Ima li tu Galatasaraj šansu?

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čelsi traži zamenu za Baneta?!

Izvor: Sportske.net, 12.Avg.2015, 11:21

Sve se glasnije priča da Murinjo želi novog desnog beka...Mnogo kritika je bilo na račun Baneta Ivanovića posle uvodnog remija protiv Svonsija. Montero mu je zadao dosta problema, a mediji i navijači Njukasla su odmah počeli da dovode u sumnju sigurno najstandardnijeg fudbalera Čelsija u ovoj...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.