Ibra i Rajko postaju saigrači?

Izvor: Sportske.net, 12.Avg.2015, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibra i Rajko postaju saigrači?

Mislite da je nemoguće?

Turski Galatasaraj je već pokazao ozbiljne ambicije u vezi jačanja svog tima, spremni su za korak napred.

Već smo pisali o tome OVDE, kapiten Crvene zvezde Predrag Rajković se uveliko dovodi u vezu sa turskim gigantom, koji je započeo razgovore sa čelnicima beogradskog kluba.

Ipak, mnogo veći fokus stavljen je na mogućnost da turski gigant dobije ogromno pojačanje u vidu, nikog drugo do - Zlatana Ibrahimovića!
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Nije tajna, Ibra se dovodi u vezu sa odlaskom iz Pari Sen Žermena, čak se i spekuliše da će pribeći oprobanom receptu koji je sam patentirao, a koji bismo mogli nazvati 'zavadi i beži'.

Pominjao se Milan, Galijani je ostavio male šanse da se transfer realizuje, u kombinaciji su i američki klubovi, a sam Ibra je rekao da će njegov klub biti jedno veliko iznenađenje. Možda tursko iznenađenje?

Možete li da zamislite Rajkovića i Ibru u istom timu?

Takve mogućnosti, barem za sada, negira Mino Rajola.

Agent popularnog švedskog fudbalera je demantovao informacije da se sastao da predstavnicima turskog kluba, rekavši da novinari izmišljaju i kreiraju priče.

Ipak, javnost je uzrujana, previše je dima i spekulacija u vezi Zlatana da bi navijači Pari Sen Žermena mogli mirno da spavaju.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.