Maksimalna kazna za Ibrahimovića, ne igra protiv Čelsija

Izvor: Radio 021, 07.Mar.2017, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maksimalna kazna za Ibrahimovića, ne igra protiv Čelsija

Najbolji strelac Mančester junajteda Zlatan Ibrahimović suspendovan je sa tri utakmice neigranja zbog nasilničkog ponašanja, saopštio je danas Fudbalski savez Engleske.

Protiv Ibrahimovića je podneta tužba zato što je u utakmici protiv Bornmuta na Old Trafordu laktom udario Tajrona Mingsa, nedugo pošto ga je ovaj zgazio na glavu.

Napadač Junajteda u početku je tvrdio da je Mings "skočio u njegov lakat", ali se posle odlučio da se ne bori protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << tužbe, tako da je odmah počeo da služi suspenziju u domaćim takmičenjima.

"Djavoli" će igrati bez Ibrahimovića u utakmicama protiv Čelsija u četvrtfinalu FA Kupa, kao i u prvenstvenim duelima sa Midlsbrom i Vest Bromvičem. Švedski internacionalac moći će da igra u Ligi Evropa protiv Rostova.

FA je takođe podnela optužbu i protiv Mingsa, koji je odlučio da se žali. Savez je ocenio da je njegov prekršaj teži nego Ibrahimovićev i da zahteva više od tri meča suspenzije.

Autor: Beta
Pogledaj vesti o: Manchester United,   Fudbal

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.