Kakav žreb! Milan - Barsa, Arsenal - Bajern, Real Madrid - Mančester junajted!

Izvor: Blic, 20.Dec.2012, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakav žreb! Milan - Barsa, Arsenal - Bajern, Real Madrid - Mančester junajted!

Preostalih 16 timova u konkrenciji za titulu prvaka Evrope u fudbalu saznali su na žrebu Lige šampiona koji je obavljen u Nionu koje su im naredne prepreke do završnice elitnog klupskog nadmetanja. A čekaju nas neki spektakli: u osmini finala igraće, pored ostalih, Real - Mančester junajted, Milan - Barselona i Arsenal - Bajern!

Evo i kompletnih rezultata žreba za osminu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << finala Lige šampiona:

1. Galatasaraj - Šalke

2. Glazgov Seltik - Juventus

3. Arsenal - Bajern Minhen

4. Šahtjor - Borusija Dortmund

5. Milan - Barselona

6. Real Madrid - Mančester junajted

7. Valensija - Pari Sen Žermen

8. Porto - Malaga.

Prvi mečevi osmine finala igraju se 12./13. i 19./20. februara 2013. godine, a revanši 5./6. i 12./13. marta.

Četvrtfinala su na programu 2./3. i 9./10. aprila, polufinala 23./24. aprila i 30. aprila / 1. maja, a veliko finala biće održano na Vembliju 25. maja 2013.

Povezane vesti: U Milanu se nadaju da će imati i Viljanovu za rivala u Ligi šampiona Van Nistelroj: Kako da navijam za nekog u duelu Reala i Junajteda? Rio Ferdinand: Kristijano, brate, vidimo se uskoro! Ko je sve ostao u konkurenciji za titulu Lige šampiona? Evropa dobija novog šampiona, Čelsijevu krunu skinuli Juve i Šahtjor!
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.