Evropski velikani poslali izaslanike u Brešu, zna se ko je meta!

Izvor: Sportske.net, 15.Sep.2019, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evropski velikani poslali izaslanike u Brešu, zna se ko je meta!

Videćemo kako će se mladi Italijan snaći protiv Mihajlovićeve Bolonje.

Siniša Mihajlović zbog dobro poznatih okolnosti neće moći da vodi svoj tim na gostovanje u okviru trećeg kola Serija A. Bolonja igra sa Brešom, a prema pisanju Kalčomerkata tribine "Mario Rigamonti" stadiona će posetiti i skauti evropskih velikana poput Ajaksa, Dortmunda i Mančester Junajteda.

Naravno sve oči >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << će biti uperene u Sandra Tonalija, mlade nade Breše, ali i italijanske reprezentacije.

Italijanski mediji javljaju da će pomenuti trio klubova posebno posmatrati devetnaestogodišnjaka da bi procenili kako se snalazi u kvalitetnom takmičenju poput Serije A. "Novi" Pirlo, kako ga nazivaju mediji, je odigrao svih 180 minuta u prethodnim kolima za svoj klub, dok je takođe bio i sa reprezentacijom Italije na gostovanjima u Jermeniji i Finskoj, ali ga Manćini nije upotrebljavao.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.