Evra zaboravio sukob sa Suarezom: Najbolja si devetka sveta

Izvor: RTS, 21.Okt.2016, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evra zaboravio sukob sa Suarezom: Najbolja si "devetka" sveta


Fudbaler Juventusa Patris Evra izjavio da je Luis Suarez iz Barselone najbolji napadač na svetu i čestitao mu na osvajanju Zlatne kopačke, iako ga je Urugvajac svojevremeno vređao na rasnoj osnovi. Suarez je 2011. godine, dok je igrao za Liverpul protiv Mančester junajteda, tadašnjeg tima Evre, zaradio suspenziju od osam utakmica jer je više od 10 puta tokom utakmice rasistički vređao Francuza. Ipak, Evra je prevazišao taj sukob.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Evra zaboravio sukob sa Suarezom

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Okt.2016

Fudbaler Juventusa Patris Evra izjavio je danas da je Luis Suarez iz Barselone najbolji napadač na svijetu i čestitao mu na osvajanju Zlatne kopačke, iako ga je Urugvajac svojevremeno vrijeđao na rasnoj osnovi...Suarez je 2011. godine dok je igrao za Liverpul protiv Mančester Junajteda, tadašnjeg...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.