ERIKSEN ZAVAPIO: Hoću da više da igram!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024, 17:20

ERIKSEN ZAVAPIO: Hoću da više da igram!

Razgovarao sa menadžerom Mančester junajteda Erikom ten Hagom
Fudbaler Mančester junajteda Kristijan Eriksen izjavio je da nije zadovoljan minutažom u engleskom klubu i dodao da ne planira na kraju sezone da napusti klub sa Old traforda, prenose britanski mediji. Eriksen (32) je ove sezone odigrao 21 meč za Mančester junajted, a na terenu je proveo 1.130 minuta. Danski fudbaler se za mesto u startnoj postavi "Crvenih đavola" bori sa talentovanim Kobijem Mainom.
- Nisam zadovoljan kada ne igram, ali nije da zbog toga noću ne spavam. Ekipa igra dobro i ja moram da poštujem ulogu koju imam. Moram naporno da radim i da budem spreman za svaki meč, što i jesam. Sada lakše prihvatam svoju ulogu...
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Eriksen: Želim više da igram

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Mar.2024

Fudbaler Mančester junajteda Kristijan Eriksen izjavio je danas da nije zadovoljan minutažom u engleskom klubu i dodao da ne planira na kraju sezone da napusti klub sa "Old traforda", prenose britanski mediji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.