Rectangle 2 Copy 4 Created with Sketch.
Kristijan Eriksen
i

Kristijan Eriksen Foto: Epa

Eriksen nezadovoljan statusom u Mančesteru: Moram da poštujem minutažu koju imam

Tanjug - Vest objavljena: 03:11 - 20.03.2024

Fudbaler Mančester junajteda Kristijan Eriksen izjavio je danas da nije zadovoljan minutažom u engleskom klubu i dodao da ne planira na kraju sezone da napusti klub sa Old traforda, prenose britanski mediji.

Eriksen je ove sezone odigrao 21 meč za Mančester junajted, a na terenu je proveo 1.130 minuta. Danski fudbaler se za mesto u startnoj postavi "crvenih đavola" bori sa talentovanim Kobijem Mainom.

Nisam zadovoljan kada ne igram, ali nije da zbog toga noću ne spavam. Ekipa igra dobro i ja moram da poštujem ulogu koju imam. Moram naporno da radim i da budem spreman za svaki meč, što i jesam. Sada lakše prihvatam svoju ulogu. Rekao je Eriksen za danski Tipsbladet.

On je naveo da je razgovarao sa menadžerom Mančester junajteda Erikom ten Hagom.

Želim da igram koliko je god to moguće. Jesam i moram tu da budem za ekipu. Ten Hag mi je rekao da on bira tim i istakao da Kobi dobro igra, kao i ostali fudbaleri u srednjem redu. Postoji konkurencija za mesto u timu, što je i očekivano kada igrate u vrhunskom klubu.

Eriksen ima ugovor sa Mančester junajtedom do juna 2025. godine.

Ne želim da sedim na klupi za rezerve, ali me ne zabrinjava budućnost u klubu. Poštujem to što se ne menja ekipa koja pobeđuje.

Kristijan Eriksen

Mančester junajted se nalazi na šestom mestu na tabeli Premijer lige sa 47 bodova.

Pročitajte još:

Dragiša Gudelj, Anita Alvares i Kristijan Eriksen / Foto: Printscreen
08 15
Međunarodni fudbal

08:15 - 30.05.2023

Oni su doživeli “novi život” na terenu! Gudelj, Eriksen… Gledali su smrti u oči, a kasnije se vratili sportu

Sport sam po sebi nameće konstantnu želju za nadmetanjem i pobedom. Ipak, samo neki od sportista uspeli su da istinski pobede. I sa razlogom kažem neki, jer su samo neki uspeli da pobede u najvećoj životnoj borbi – borbi za goli život. Sa druge strane, neki su nas zauvek napustili i to pod "budnim okom" publike širom planete.

Pridružite se

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj WhatsApp zajednici ili čitajte na Google News.

Sportal VIDEO

Damir Stančić (Damir Tattoo), FOTO: Sportal
20 00
Fudbal

20:00 - 29.04.2024

video Teška priča #04: Šaranje i crtanje

Damir Stančić, poznatiji kao „Damir Tattoo”, bio je gost četvrte epizode Sportalovog podkasta „Teška priča”. Tokom bogate karijere, Damir je radio sa najvećim zvezdama svetskog fudbala, kako domaćim, tako i stranim. Sve je počelo od Nikole Lazetića, potom je sarađivao sa Matejom Kežmanom, nakon čega sledi put u Tursku i svetla velike pozornice. Crtao je na telima Prosinečkog, Kolarova, Nastasića, Mitrovića, Srne, Savića, Jovetića, ali i Tijaga Alkantare, Felipea Mela i mnogih drugih. Uživajte!

SP u odbojci, foto: ISF
23 46
Odbojka

23:46 - 29.04.2024

video Beograd je bio centar sveta za školsku odbojku: Ovako je izgledao spektakl u Srbiji

Kakvi su spektakli iza nas u školskom sportu. Srpkinje su uzele bronzu. Nedavno smo prikazali spektakularni video sa ceremonije otvaranja Svetskog prvenstva u odbojci za srednjoškolce. Odigrano je puno mečeva prethodnih nedelju dana. A spektakularno je bilo i na utakmicama za treće i prvo mesto. Radost je odlika školskog sporta.

Tijago Silva (Photo: Paul Terry / imago sportfotodienst / Profimedia)
14 54
Premijer liga

14:54 - 29.04.2024

video Čuveni defanzivac odlazi iz Čelsija

Iskusni braziski defanzivac Tijago Silva odlazi iz Čelsija na kraju sezone. Bivši fudbaler Milana i Pari Sen Žermena oglasio se emotivnim video snimkom i potvrdom da je završio misiju u Londonu.

Misliš da je to sve? Nastavi da čitaš, imamo još mnogo toga za tebe :)

Luis Rubijales/Foto: DAVID GRAY / AFP / Profimedia
17 07
Međunarodni fudbal

17:07 - 29.04.2024

Udar na Španiju: UEFA i FIFA pokrenule istragu, moguće izbacivanje sa Evropskog prvenstva!

Fudbalski savez Španije se našao u centru pažnje zbog istrage o korupciji, ali i smene predsednika Luisa Rubijalesa, koji je tokom ceremonije na Svetskom prvenstvu za žene poljubio jednu reprezentativku Španije. To je nateralo tamošnju vladu da osnuje odbor koji će nadgledati rad saveza, ali je to dovelo do istrage FIFA i UEFA koje su reagovale zbog eventualnog mešanja politike u sport, a Rubijales je čak bio i uhapšen na aerodromu po povratku s odmora.

16 41
Sportske vesti

16:41 - 29.04.2024

Bravo, devojke! Srpkinje osvojile bronzu na Svetskom prvenstvu za srednjoškolce /FOTO/

Beograd je ponovo bio centar sveta. Ovog puta za srednjoškolce iz 29 država, koji su od 19. do 28. aprila učestvovali na Svetskom prvenstvu u odbojci. U čak osam dvorana igrani su mečevi, a u glavnom gradu Srbije je boravilo oko 1.000 dečaka i devojčica, uz profesore i članove delegacija. Ono što je za nas važno je da u ženskoj konkurenciji, bronzana medalja ostaje u Srbiji.