Bufon: Odlaskom Pirla počeo bi raspad Juventusa

Izvor: Sportski Žurnal, 28.Sep.2013, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bufon: Odlaskom Pirla počeo bi raspad Juventusa

Kapiten Juventusa Đanluiđi Bufon rekao je da uprava kluba nikako ne bi smela da dozvoli odlazak Andree Pirla, jer bi u protivnom mogao da usledi raspad ekipe.
(FOTO: juventiknows.com)
Mediji na Apeninima navode da bi Pirlo, čiji ugovor ističe narednog leta, nezadovoljan statusom u ekipi mogao karijeru da nastavi u Premijer ligi, konkretno u Mančester Junajtedu.
Ako Pirlo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << ode možemo polako da rušimo deo po deo stadiona, a svi mi prestanemo da igramo fudbal. Ne šalim se! Zaista smatram da Pirlov odlazak ne bi smeo da bude opcija – poručio je Bufon.
Pirlo je u Juventus stigao 2011. godine iz Milana i predvodio je ekipu do dve uzastopne šampionske titule.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.